Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy ktoś z godenierzy i labowiczów wybiera sie do Czestochowy we wrześniu???? :wink:
To debiucik Bostona na wystawach, wiec jakaś przyjazna ducha mogłaby nas wesprzeć :-?

Posted

:oops: Dzięki za sprostowanie :oops: Jakoś nie dokońca trybię jaka jest między nimi różnica. Chyba poszłam na skróty, skoro określonej grupy to wyszło mi na to że to klubowa :oops:
A musi że klubowa to jeszcze coś innego :( Czy ktoś mi to wyjaśni :help1: :)

Posted

Tez nie jestem biegla w te klocki, ale mam ulotke z tej wystawy :P

Po mojemu klubowa moze byc tylko raz w roku (mozna zdobyc zaszczytny tytul Zwyciezcy Klubu). W tym roku klubowka odbyla sie 17.04 w Lublinie. CWC z klubowki liczy sie tak samo jak CWC z wystawy miedzynarodowej - czyli np. jak wygrasz klase i dostaniesz CWC na klubowce to do championatu potrzebne Ci sa jeszcze tylko dwa male CWC (z krajowek).
Krajowka VIII grupy to po prostu zwykla krajowka, tyle, ze ograniczona do tej jednej grupy FCI.

Posted

Z tego co widze na stronie oddzialu czestochowskiego, Bostonek bedzie tylko w sobote na krajowce VIII grupy i w dodatku bedzie stac obok mnie :D
My jedziemy na obie - jesli nie wyskoczy jakas niespodzianka typu rozcieta opuszka (jak tydzien temu :evilbat: )

Posted

Spis wystawców na str. częstochowskiej się od dawna nie zmienił :( . Pani z którą rozmawiałam zaraz po zgłoszeniu psa, powiedziała że sukcesywnie będą nanosić zmiany. Nie była w stanie sprawdzić czy zgłoszenie dotarło. :(

Posted

Ja miałam chyba wiecej szczęścia, bo jak zadzwoniłem dowiedzieć sie czy przyjeto moje zgłoszenie ( wysłałam faxem) to Pani była tak uprzejma ze zaczęła szukać w zgłoszeniach i potwierdziła ze zgłoszenie doszło i jestem na liście i na 3 i na 4 września!!! 8)

Posted

Ja też dostałam potwierdzenie ale tylko na 4 września i troche sie martwie ( bo wysłałam zgłoszenie na 3 i 4), więc niewiem czy mam traktować to potwierdzenie na obie??? :hmmmm:

• 2 weeks later...
Posted

Witam,
czy ma ktos zdjecia z tej wystawy?
Wystawiala sie tam w klasie otwartej jedyna siostra mojego psa Gama z lawiny.
Ponoc wziela NSwR i drugiego dnia BOBa. :D :D :D :D Fajnie miec taka rodzinke :wink:
Dlatego usmiecham sie o jakies foteczki z tej wystawy, moze dojrze rodzinke mojego psa?

Posted

Bostonek, co sie stalo, ze Cie nie bylo w Czestochowie?

Ja wrocilam baaardzo zadowolona, moj pies w sobote zgarnal Zw.Ml i NJwR, drugiego dnia byl trzeci. Jego brat w sobote trzeci, w niedziele Zw.Ml i NJwR :D

A Tobie, Amika jak poszlo? Zerknelam sobie do zapisanych wynikow i... zobaczylam, ze posredniej nie zapisalam ;) wiem tylko, ze dwie suki nie dojechaly...

Maciachowa, wyslalam Ci zdjecia Gamy mailem, mam nadzieje, ze dojda :)