Bostonek Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Czy ktoś z godenierzy i labowiczów wybiera sie do Czestochowy we wrześniu???? :wink: To debiucik Bostona na wystawach, wiec jakaś przyjazna ducha mogłaby nas wesprzeć :-? Quote
Gazuś Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 Hmm... Moze mi sie uda :):) Zgłoszenia mamy do pojutrza, więc czas na namyślanie sie jest :) A nasz debiucik był dzisiaj :D Na miedzynarodówce! :) Quote
Gazuś Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 Jednak nic z tego... Ale co tam, zostaje POznań... A tak by były 2 krajówki za I zamachem :( Quote
M&M&O&I Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Ja będę chyba tylko 4 wrzesnia :P postaram sie być też 3 :P Ale ja niestety nie mam ani Golda ani Labka... Będę jako widz :) Quote
Amika Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Bostonek, a Ty szykujesz się na klubówkę, krajówkę czy na obie?? Quote
golden_owner Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Male sprostowanie: w Czestochowie nie ma klubowki, tylko krajowka VIII grupy. Bostonek - spotkamy sie na ringu - bo idziecie w mlodziezy, prawda? Quote
Amika Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 :oops: Dzięki za sprostowanie :oops: Jakoś nie dokońca trybię jaka jest między nimi różnica. Chyba poszłam na skróty, skoro określonej grupy to wyszło mi na to że to klubowa :oops: A musi że klubowa to jeszcze coś innego :( Czy ktoś mi to wyjaśni :help1: :) Quote
golden_owner Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Tez nie jestem biegla w te klocki, ale mam ulotke z tej wystawy :P Po mojemu klubowa moze byc tylko raz w roku (mozna zdobyc zaszczytny tytul Zwyciezcy Klubu). W tym roku klubowka odbyla sie 17.04 w Lublinie. CWC z klubowki liczy sie tak samo jak CWC z wystawy miedzynarodowej - czyli np. jak wygrasz klase i dostaniesz CWC na klubowce to do championatu potrzebne Ci sa jeszcze tylko dwa male CWC (z krajowek). Krajowka VIII grupy to po prostu zwykla krajowka, tyle, ze ograniczona do tej jednej grupy FCI. Quote
Amika Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 :lol: Dzięki, teraz zaczyna mi się to układać w całość :D Ale i tak nie wiem, na kiedy się wybieracie :( Quote
golden_owner Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Z tego co widze na stronie oddzialu czestochowskiego, Bostonek bedzie tylko w sobote na krajowce VIII grupy i w dodatku bedzie stac obok mnie :D My jedziemy na obie - jesli nie wyskoczy jakas niespodzianka typu rozcieta opuszka (jak tydzien temu :evilbat: ) Quote
Amika Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Tylko na sobotę :) i to o ile nas przyjmą :P Quote
Amika Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Spis wystawców na str. częstochowskiej się od dawna nie zmienił :( . Pani z którą rozmawiałam zaraz po zgłoszeniu psa, powiedziała że sukcesywnie będą nanosić zmiany. Nie była w stanie sprawdzić czy zgłoszenie dotarło. :( Quote
Bostonek Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 Ja miałam chyba wiecej szczęścia, bo jak zadzwoniłem dowiedzieć sie czy przyjeto moje zgłoszenie ( wysłałam faxem) to Pani była tak uprzejma ze zaczęła szukać w zgłoszeniach i potwierdziła ze zgłoszenie doszło i jestem na liście i na 3 i na 4 września!!! 8) Quote
Amika Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 :B-fly: Dostałam potwierdzenie :) Jesteśmy przyjęte na wystawę :klacz: Quote
Bostonek Posted August 29, 2005 Author Posted August 29, 2005 Ja też dostałam potwierdzenie ale tylko na 4 września i troche sie martwie ( bo wysłałam zgłoszenie na 3 i 4), więc niewiem czy mam traktować to potwierdzenie na obie??? :hmmmm: Quote
Amika Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 :roll: no nie wiem :( , powinnaś mieć przynajmniej dwa numerki.... Quote
Bostonek Posted August 30, 2005 Author Posted August 30, 2005 hihihihi mam juz drugie potwierdzenie na 3 września :B-fly: !!! Kamień z serca!!!! Quote
Amika Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Znaczy spotkamy sie na ringu :) Jaki masz nr? Nasz nr 59 :) Quote
Bostonek Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 A nasz to 23!!!! Czyli do zobaczenia w Częstochowie!!!!!! 8) Quote
Bostonek Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 Gdzie ja zanocuje w Czętochowie??? Niema juz miejsc w hotelach, moze ktoś ma jakieś namiary na jakikolwiek nocleg z soboty na niedziele????? :( Quote
Amika Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Helołka Bostonek :lol: i do zobaczyska na wystawie :lol: Dobrze że ja nie muszę nocować z daleka od domku :P Quote
K.Maciaszek Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Witam, czy ma ktos zdjecia z tej wystawy? Wystawiala sie tam w klasie otwartej jedyna siostra mojego psa Gama z lawiny. Ponoc wziela NSwR i drugiego dnia BOBa. :D :D :D :D Fajnie miec taka rodzinke :wink: Dlatego usmiecham sie o jakies foteczki z tej wystawy, moze dojrze rodzinke mojego psa? Quote
golden_owner Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Bostonek, co sie stalo, ze Cie nie bylo w Czestochowie? Ja wrocilam baaardzo zadowolona, moj pies w sobote zgarnal Zw.Ml i NJwR, drugiego dnia byl trzeci. Jego brat w sobote trzeci, w niedziele Zw.Ml i NJwR :D A Tobie, Amika jak poszlo? Zerknelam sobie do zapisanych wynikow i... zobaczylam, ze posredniej nie zapisalam ;) wiem tylko, ze dwie suki nie dojechaly... Maciachowa, wyslalam Ci zdjecia Gamy mailem, mam nadzieje, ze dojda :) Quote
Recommended Posts