Maga100 Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 [quote name='sayma']a czy nie można tych planów przyspieszyć??[/quote] podobno nie można, bo to podobno zależy od jakiejś budowy :-? Quote
Hanna R. Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 [b]Czy ktoś może mi powiedzieć, dlaczego aktywność Alis tak dramatrycznie spadła ???? [/b] [b]Czy trzeba sie niepokoic ???[/b] :roll: Quote
Alicja Posted December 10, 2005 Author Posted December 10, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='sayma']a czy nie można tych planów przyspieszyć??[/quote] podobno nie można, bo to podobno zależy od jakiejś budowy :-?[/quote]no bo się chałupa buduje i pojedziemy na uroczyste oblewanie :wink: .Ale jak te cholery tak się będa slimaczyć to się zwalam do Was :wink: :lol: z Ozzulcem Ozzy dziś jest w troszkę lepszej formie , nawet chwile bawił się z Arisem , kolegą aścikiem / przepadają za sobą /i białą boksereczka Abi / słodzinka/ Jedzonko pochłania i ciagle jest głodny , bo pańcia dawkuje ryżyk z kurczaczkiem :-? , suchego narazie nie wolno :-? Martwi nas tylko spijanie wody i częste sikanie / w nocy byłam 2 razy z nim na podwórku :( / Quote
Alicja Posted December 10, 2005 Author Posted December 10, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][b]Czy ktoś może mi powiedzieć, dlaczego aktywność Alis tak dramatrycznie spadła ???? [/b] [b]Czy trzeba sie niepokoic ???[/b] :roll:[/quote]Haniu :calus: jestem ale okrutnie zmęczona :-? Quote
Patka Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Alu picie lepsze niz nie picie ;) ale na poważnie nie jest jeszcze do końca zdrowy a leki moga powiodowac pragnienie ... będzie dobrze - my trzymamy kciuki :) Alu to sie wyprowadzisz :o ale tam sieć będzie prawda ?? Quote
Maga100 Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][b]Czy ktoś może mi powiedzieć, dlaczego aktywność Alis tak dramatrycznie spadła ???? [/b] [/quote] też to zauwazyłam :-? Może synkcio się buntuje 8) [quote name='Alicjarydzewska']Martwi nas tylko spijanie wody i częste sikanie / w nocy byłam 2 razy z nim na podwórku :( /[/quote] a przyjmuje jakieś leki? nie jest to efekt uboczny ich? Jak Leon dostał wysypki po kapieli w fosie na fortach i dostawał zastrzyki, to właśnie po nich ciagle sikał, w nocy tak samo - dwa razy na dwór. Wet powiedział, że to właśnie po tym lekarstwie. Quote
Alicja Posted December 10, 2005 Author Posted December 10, 2005 [quote name='Patka']Alu picie lepsze niz nie picie ;) ale na poważnie nie jest jeszcze do końca zdrowy a leki moga powiodowac pragnienie ... będzie dobrze - my trzymamy kciuki :) Alu to sie wyprowadzisz :o ale tam sieć będzie prawda ??[/quote]nie nie ja do Warszawki tylko gościnnie :lol: / właściwie to już na wsi bo gdzieś w okolicach Konika Nowego :-? w lesie zreszta / Patko Ozzy leków już nie dostaje ale ciesza sie ze je , ja myśle że on jest jednak podziebiony bo nigdy tak chętnie nie spał pod kocykiem :-? Quote
Patka Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Alu on dojrzewa ;) to spanie w cieple normalny obiaw ;) każdy ast lubi ciepełko z wiekiem coraz bardziej :lol: ale na poważnie może tak być poczekajmy nie martw sie na zapas ... wiem, że trudno ale jest nieź ale z tego co piszesz :D Quote
Alicja Posted December 10, 2005 Author Posted December 10, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='HankaRupczewska'][b]Czy ktoś może mi powiedzieć, dlaczego aktywność Alis tak dramatrycznie spadła ???? [/b] [/quote] też to zauwazyłam :-? Może synkcio się buntuje 8) [quote name='Alicjarydzewska']Martwi nas tylko spijanie wody i częste sikanie / w nocy byłam 2 razy z nim na podwórku :( /[/quote] a przyjmuje jakieś leki? nie jest to efekt uboczny ich? Jak Leon dostał wysypki po kapieli w fosie na fortach i dostawał zastrzyki, to właśnie po nich ciagle sikał, w nocy tak samo - dwa razy na dwór. Wet powiedział, że to właśnie po tym lekarstwie.[/quote]lek na opuchlizne dostał w czwartek , w piątek już tylko preparat wit. i na pobudzenie wydzielania soków .Wszystko wyjaśni się w poniedziałek po badaniu krwi :-? Quote
Alicja Posted December 10, 2005 Author Posted December 10, 2005 [quote name='HankaRupczewska']:kciuki: :kciuki: :kciuki:[/quote]oj trzymaj Haniu , trzymaj bo się przyda :wink: Quote
Alicja Posted December 10, 2005 Author Posted December 10, 2005 [quote name='Patka']Alu będzie dobrze :D[/quote]Patka ja tej mysli kurczowo się trzymam 8) Quote
Lucy* Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Ja potwierdzam bedzie dobrze a to tylko na wszelki wypadek :lol: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Hanna R. Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 [b]Alu - żadnego czarnowidztwa proszę NIE UPRAWIAĆ ! A kysz, a kysz !!! [/b] :evilbat: Quote
Alicja Posted December 10, 2005 Author Posted December 10, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][b]Alu - żadnego czarnowidztwa proszę NIE UPRAWIAĆ ! A kysz, a kysz !!! [/b] :evilbat:[/quote]no dobra ale już nie krzykaj na mnie :oops: Quote
Hanna R. Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [b]No przecież juz jedenasta - a my NIE WIEMY jak się dziś czuje Ozzinek ... :cry:[/b] Quote
sayma Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 juz jest 13 i nadal nic nie wiadomo :roll: Alu napisz chociaz pare słóweczek :modla: jak dzisiaj mój RRek kofffany Quote
Alicja Posted December 11, 2005 Author Posted December 11, 2005 Oj dziewczyny moje Koffane [img]http://img219.imageshack.us/img219/301/36heartglasses3tq.gif[/img] MY wstaliśmy o 11 :oops: dopiero z wyrka .RRek był na siq jeszcze o 1 po północy a potem dopiero o 8 :wink: i to wyciągnięty na siłe , po spacerku zjadł ryżyk z udźcem z kurczaczka i udał się z pańcia do wyrka :roll: no i nam się przysnelo .Jakąś chwilkę temu spałaszował nastepną porcję ryzyku z udźcem i teraz jest z Kubą na spacerku .Dzis wyglada i widać czuje sie duzo lepiej . A ja za chwilę jadę na rekonesans po sklepach w poszukiwaniu aparatu do robienia foeczek :wink: / oby okazał się owocny ten rekonesans i aparacik znalazłby się już w moich roztrzęsionych rekach :roll: /Całuski i sliniaczki od Ozzulca :wink: Quote
sayma Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Oj dziewczyny moje Koffane [img]http://img219.imageshack.us/img219/301/36heartglasses3tq.gif[/img] MY wstaliśmy o 11 :oops: dopiero z wyrka .RRek był na siq jeszcze o 1 po północy a potem dopiero o 8 :wink: i to wyciągnięty na siłe , po spacerku zjadł ryżyk z udźcem z kurczaczka i udał się z pańcia do wyrka :roll: no i nam się przysnelo .Jakąś chwilkę temu spałaszował nastepną porcję ryzyku z udźcem i teraz jest z Kubą na spacerku .Dzis wyglada i widać czuje sie duzo lepiej . A ja za chwilę jadę na rekonesans po sklepach w poszukiwaniu aparatu do robienia foeczek :wink: / oby okazał się owocny ten rekonesans i aparacik znalazłby się już w moich roztrzęsionych rekach :roll: /Całuski i sliniaczki od Ozzulca :wink:[/quote] :angel: :angel: :angel: no to się bardzo ciesze że RRek już się lepiej czuje uffff Alu to wieczorem zasypiesz nas fotkami :angel: :angel: Quote
Alka Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 wow , Ala, no to trzymam kciuki za zakupy! Oby były owocne ! :B-fly: właśnie wypatrywałam Was na porannym spacerku :wink: buziaczek dla Ozzinka :buzi: Quote
Alicja Posted December 11, 2005 Author Posted December 11, 2005 [quote name='Alka']wow , Ala, no to trzymam kciuki za zakupy! Oby były owocne ! :B-fly: właśnie wypatrywałam Was na porannym spacerku :wink: buziaczek dla Ozzinka :buzi:[/quote] :wink: ja też liczę , że będą owocne , a jeśli nie dzis to i tak TO już w tym tygodniu :wink: No i mam nadzieję , że z Ozzym teraz już tylko lepiej będzie 8) Quote
Lucy* Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Bawcie się fajowo :angel: :angel: :angel: Quote
Recommended Posts