jbk Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Przepraszam za prywatę, ale zostałam poproszona o pomoc - [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f711/moje-samoyedki-113074/index206.html#post11241884[/URL] Quote
Asiaczek Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][B][FONT=Georgia]早上好, доброе утро, सुप्रभात, おはようございます, صباح الخير, [/FONT][/B][/COLOR][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]בוקר טוב:multi::multi::loveu: ogólnie dzień dobry Mamcia :multi::multi::loveu: [/B][/FONT][/COLOR][/quote] O, jak ładnie napisane...:evil_lol: Pzdr. Quote
e.v.a Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 dzien dobry wieczór powiem tam nieśmiało :multi: Quote
zuzolandia Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [COLOR=darkred][I]Dobrywieczorek koffana...........wroconam z arbajtuuu w koncu :multi:[/I][/COLOR] Quote
Alicja Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 [quote name='agbar']dzien dobry:loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] Dobereczek :calus::loveu: [/B][/COLOR][/FONT][quote name='Patka']udało mi się napisać [B]cześć - [/B]Pola rządzi na biurku :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi: Pola pewnie Ci pomogła :evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][quote name='jbk']Domowa grochóweczka..... Miodzio ;) Może dziabnę w weekendzik, natchnęłaś mnie :) Miłej pracki przy piąteczku ;) [SIZE=1]O szlag, a po jaką cholerę tylu zdrobnień używam? Przecież już nie chodzę do przedszkola?[/SIZE][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Asia ....oć kupimy klocuszki i zbudujemy domeczek :evil_lol: nie martw się ja też się łapię na takim zdrabnianiu :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 [quote name='lolka75']Czesc Alicjo:loveu::multi: dzisiaj piatek:multi: Widzialam fotencje:loveu:.... i zazdraszczam:shake:.... ja sie nigdy nie naucze robic ladnych fotek:placz:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :calus: Loluś nie pękaj ;) dasz radę .... jak na 400 uda się 50 to już sukces ;) właśnie cieszkam że dziś piątek , bo spędziłam szalony dzionek z Madzią :multi: [/B][/COLOR][/FONT][quote name='Bullila.nl']a j a tu przelotem .... doberek Alla:multi::multi:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]wow ale przeleciałaś :multi:doberek :multi: [/B][/COLOR][/FONT][quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][B][FONT=Georgia]早上好, доброе утро, सुप्रभात, おはようございます, صباح الخير, [/FONT][/B][/COLOR][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]בוקר טוב:multi::multi::loveu: ogólnie dzień dobry Mamcia :multi::multi::loveu: [/B][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]moja córcia poliglotka :multi::loveu: [/B][/COLOR][/FONT][quote name='agnethka'][COLOR=DarkOrange][B]dzień doberek :cool3:[/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] eloł Malinko ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To ja przybiegłam co by ci powiedzieć ze Dzień Dobry:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi:pędziłaś szybciorkiem :loveu:też już jestem :roll: [/B][/COLOR][/FONT][quote name='jbk']A ja widzę zygzaki! Z zygzakami do Cię Alu przyszli niektórzy![/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]wężykiem :grins: [/B][/COLOR][/FONT][quote name='jbk']Przepraszam za prywatę, ale zostałam poproszona o pomoc - [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f711/moje-samoyedki-113074/index206.html#post11241884[/URL][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]zaraz zajrzę [/B][/COLOR][/FONT][quote name='Asiaczek']O, jak ładnie napisane...:evil_lol: Pzdr.[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]witaj Asiaczku :multi: zdolną mam córeczkę :evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 [quote name='evaxon']dzien dobry wieczór powiem tam nieśmiało :multi:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]witaj nieśmiała Effuńko :multi: [/B][/COLOR][/FONT][quote name='zuzolandia'][COLOR=darkred][I]Dobrywieczorek koffana...........wroconam z arbajtuuu w koncu :multi:[/I][/COLOR][/quote] [COLOR=Red] [/COLOR][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi:nareszcie w domeczku ;) witaj :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Matusz Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [COLOR=Navy][B]Hej Alu :multi::loveu::multi: Wnuś tu zagląda :lol: [/B][SIZE=1][COLOR=Silver]ale dziś ma dołka, bo zrobił sobie zbyt szybko nadzieje a tu klops...:roll:[/COLOR][/SIZE][/COLOR] Quote
Alicja Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 [quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]Hej Alu :multi::loveu::multi: Wnuś tu zagląda :lol: [/B][SIZE=1][COLOR=Silver]ale dziś ma dołka, bo zrobił sobie zbyt szybko nadzieje a tu klops...:roll:[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Wnuśku ....:glaszcze: ... [/B][/COLOR][/FONT][quote name='agaciaaa']Witanko wieczorne ;) :multi:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]witanko Agatko :multi::multi: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Matusz Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Wnuśku ....:glaszcze: ... [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=Navy][B]babi... :loveu: no ale żyć trza dalej nie?:lol: ja zawsze mam takie "szczęście":shake:[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 [quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]babi... :loveu: no ale żyć trza dalej nie?:lol: ja zawsze mam takie "szczęście":shake:[/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz: tylko nie mów że to zezowate szczęście to masz po babci :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Matusz Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz: tylko nie mów że to zezowate szczęście to masz po babci :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=Navy][B]a tego to ja nie wiem... :placz: [/B][/COLOR] [SIZE=1][COLOR=Pink][COLOR=White]a jest taka piękna i kobieca....[/COLOR] :roll: [/COLOR][/SIZE] Quote
Selket Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Druga:multi::multi::multi: Cześć Alutka:loveu: Quote
Alicja Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 [quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]a tego to ja nie wiem... :placz: [/B][/COLOR] [SIZE=1][COLOR=Pink][COLOR=White]a jest taka piękna i kobieca....[/COLOR] :roll: [/COLOR][/SIZE][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]zdradzisz Babci tajemnicę :razz::razz: [/B][/COLOR][/FONT][quote name='jbk']O, jestem pierwsza w sobotę! Ha![/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] witaj Pierwsza :multi::multi::multi: [/B][/COLOR][/FONT][quote name='Selket']Druga:multi::multi::multi: Cześć Alutka:loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]cze Druga :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Matusz Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]zdradzisz Babci tajemnicę :razz::razz: [/B][/COLOR][/FONT] [/quote] [COLOR=White]na gg napisałem ;) [/COLOR] Quote
Rinuś Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [B][I]boshe ludzie czemu Wy o tej porze w sobote nie śpicie?:crazyeye:[/I][/B] Quote
Alicja Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 [quote name='Matusz'][COLOR=White]na gg napisałem ;) [/COLOR][/quote] :calus: [quote name='Rinuś'][B][I]boshe ludzie czemu Wy o tej porze w sobote nie śpicie?:crazyeye:[/I][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] znajomy nas fonem o 8.08 obudził :mad:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 [quote name='apple'][CENTER][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Doberek:hand:[/B][/COLOR][/FONT] [/CENTER] [/quote] [CENTER][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Doberek:hand:[/B][/COLOR][/FONT][/CENTER] Quote
jbk Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]boshe ludzie czemu Wy o tej porze w sobote nie śpicie?:crazyeye:[/I][/B][/quote] Nie wiem, jak reszta, ale ja to w pracy jestem ;) Quote
apple Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [CENTER][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Doberek:hand:[/B][/COLOR][/FONT] [/CENTER] Quote
Alicja Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 [quote name='jbk']Nie wiem, jak reszta, ale ja to w pracy jestem ;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ja w kuchni :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]ja w kuchni :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Z kuchni piszesz? A co robisz na obiadek? Quote
Recommended Posts