Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Pańcia co ty chcesz :-?
[img]http://img459.imageshack.us/img459/825/co6am.jpg[/img]

Pogadaj sobie i tak cię nie słuchamy :wink: :lol:
[img]http://img459.imageshack.us/img459/9370/coo8fw.jpg[/img]
:wink:[/quote]
Ozzy ma sliczna obroze :P ...To jest ogromny plus krotkowlosego psa-wszelkie obroze i szelki moga byc jak bizuteria-na moich to nic nie widac :-?

Posted

Daga , łysolce lubią sie postroić :wink: :lol:

[img]http://img145.imageshack.us/img145/7030/nodaj2iq.jpg[/img]

[img]http://img145.imageshack.us/img145/8370/moge2bo.jpg[/img]
:wink:

Posted

wow, co ja widze, normalna galeryjka... :o

trochę opuściłam się w zaglądaniu, a tu pełna kulturka, nawet siebie mogę zobaczyć na foteczkach :silly:

Guest bernulka
Posted

Pani Alu pisała coś pani w wystawach - Katowice - ze może bedzie. A amstaffki są w piatek, co? :(

paździoszki

Posted

[quote name='bernulka']Pani Alu pisała coś pani w wystawach - Katowice - ze może bedzie. A amstaffki są w piatek, co? :(

paździoszki[/quote]

zawsze tak było ,że terriery były w piątki. :D

pochwale się , mój Tuffi umie robić kółeczka na komende.Mam filmik jak mi się uda to wkleje w galeryjce. :D

Posted

[quote name='Alka'][quote name='bernulka']Pani Alu pisała coś pani w wystawach - Katowice - ze może bedzie. A amstaffki są w piatek, co? :(

paździoszki[/quote]

zawsze tak było ,że terriery były w piątki. :D

pochwale się , mój Tuffi umie robić kółeczka na komende.Mam filmik jak mi się uda to wkleje w galeryjce. :D[/quote]

Rewelacja to czekam !! :klacz: :klacz:

Posted

OOOO jak tu spokojnie 8)
Bernulko , Grupa III zawsze jest w piątek / nic tylko zafundować sobie wagary :wink: / , ale nie wiem czy będzie Ozzy , mamy trochę do zrobienia , trzeba troszkę nad nim popracować , wiec jeszcze się zastanawiam :-?

A Tuffi robi świetne kółeczka i piruety w powietrzu , a Pańcia za każdym razem panikuje ze Synuś sobie krzywde zrobi 8)

Posted

jak spokojnie to ja zaczne :D to za zdrowie Alicji i Jej niespodziewanki ktora od wrzesnia lezala na mojej skrzynce :oops: i dpiero teraz sie do niej dokopalam :oops:

:drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']OOOO jak tu spokojnie 8)
Bernulko , Grupa III zawsze jest w piątek / nic tylko zafundować sobie wagary :wink: / , ale nie wiem czy będzie Ozzy , mamy trochę do zrobienia , trzeba troszkę nad nim popracować , wiec jeszcze się zastanawiam :-?

A Tuffi robi świetne kółeczka i piruety w powietrzu , a Pańcia za każdym razem panikuje ze Synuś sobie krzywde zrobi 8)[/quote]

ala nagraj te popisy kaskaderskie ;) chcial bym zobaczyc jak tuffik skacze :D

Posted

[quote name='dbsst']jak spokojnie to ja zaczne :D to za zdrowie Alicji i Jej niespodziewanki ktora od wrzesnia lezala na mojej skrzynce :oops: i dpiero teraz sie do niej dokopalam :oops:

:drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:[/quote]a no to na zdrówko :wink: :drinking: :drinking: :drinking: i za codzienne podarunki w mojej skrzynce :wink: :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']jak spokojnie to ja zaczne :D to za zdrowie Alicji i Jej niespodziewanki ktora od wrzesnia lezala na mojej skrzynce :oops: i dpiero teraz sie do niej dokopalam :oops:

:drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:[/quote]a no to na zdrówko :wink: :drinking: :drinking: :drinking: i za codzienne podarunki w mojej skrzynce :wink: :lol:[/quote]

hahaha teraz widzisz co ja musze przechodzic zeby sie do czegos dostac ;)

mam wylaczone gg sorka ze nie odpisalam 8)

TZ kompa okupuje

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']jak spokojnie to ja zaczne :D to za zdrowie Alicji i Jej niespodziewanki ktora od wrzesnia lezala na mojej skrzynce :oops: i dpiero teraz sie do niej dokopalam :oops:

:drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:[/quote]a no to na zdrówko :wink: :drinking: :drinking: :drinking: i za codzienne podarunki w mojej skrzynce :wink: :lol:[/quote]

TZ kompa okupuje[/quote]będę jutro wieczorkiem / i może rano przy kompie /.Oj nie chcij żeby Ci TZ zrobił w skrzynce porzadek :wink: :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']jak spokojnie to ja zaczne :D to za zdrowie Alicji i Jej niespodziewanki ktora od wrzesnia lezala na mojej skrzynce :oops: i dpiero teraz sie do niej dokopalam :oops:

TZ kompa okupuje[/quote]będę jutro wieczorkiem / i może rano przy kompie /.Oj nie chcij żeby Ci TZ zrobił w skrzynce porzadek :wink: :lol:[/quote]

hahaha do skrzynki go nie wpusze o nie ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Hi Hi :lol: :lol: mój to nawet do kompa się dopchać nie może :-? :wink:[/quote]

moj musi cos do pracy sobie sciagnac ale zaraz ma mnie puscic ponoc ;)

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska']Hi Hi :lol: :lol: mój to nawet do kompa się dopchać nie może :-? :wink:[/quote]

moj musi cos do pracy sobie sciagnac ale zaraz ma mnie puscic ponoc ;)[/quote] a mnie Kuba przeganie bo musi rano wstać :-?

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska']Hi Hi :lol: :lol: mój to nawet do kompa się dopchać nie może :-? :wink:[/quote]

moj musi cos do pracy sobie sciagnac ale zaraz ma mnie puscic ponoc ;)[/quote] a mnie Kuba przeganie bo musi rano wstać :-?[/quote]

to zaproponuj mu stopery ;)

musze spadac :buzi:

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska']Hi Hi :lol: :lol: mój to nawet do kompa się dopchać nie może :-? :wink:[/quote]

moj musi cos do pracy sobie sciagnac ale zaraz ma mnie puscic ponoc ;)[/quote] a mnie Kuba przeganie bo musi rano wstać :-?[/quote]

to zaproponuj mu stopery ;)

musze spadac :buzi:[/quote]papatki , ja już też uciekam :calus:

Posted

hellołki 8)
Alicja - jedź na wystawę - zawsze to jakieś doświadczenie a z każdą kolejną Ozuulec sie będzie bardziej do ringów i wrzawy dostosowywał :P
No i gratuluję pierwszych ocen i doświadczeń 8)

miłego dzioneczka

Posted

dzień doberek kochani!

Ze zgrozą :silly: stwierdziłam,że znowu jedna stronka przepita. :wink:

oj, ten Ozzy , bidulek jeden ... :wink: :D :D :D

no ale w razie czego zaadoptuje Ozzulca :evil_lol:

[img]http://img457.imageshack.us/img457/5567/dscf21311my.jpg[/img]

Posted

Gosiu , Warszawa już odpada , bo po zgłoszeniach , a zresztą musimy wyszlifować formę a potem się zobaczy :wink:
Alka jaka :o przepita strona 8) przecież tam nic niegodnego się nie działo :-? , a chcesz Ozzulca , juz czy za chwilę :wink: :lol: