Alka Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] Ala :calus: Ozzy i ja dziękujemy za prowadzenie galerii :wink: / zapraszamy na kawę , mam wolne :angel: / A z TZtem to sobie pogadam , już ja mu dam kabel :evilbat: 8)[/quote] wreszcie jakieś miłe słowa pod moim adresem :buzi: oj, Ala nagadaj mu, nagadaj... :evil_lol: :silly: Quote
dbsst Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']Ala moze on Cie kocha ale jak sie wstydzi ze w bagazniku musi jezdzic 8) [img]http://img193.imageshack.us/img193/83/dscf32087xo.jpg[/img] [i][u][b][color=orange]WSTYD[/color][/b][/u][/i][/quote] :lol: :lol: on tam miał świńskie uszko :lol: :lol: , a bagałanik w wycieczkowym to zrobił sobie sam , a wcale to nie jest bagażnik bo siedział i fuczał cioci Ali za uszkiem i capił żwaczkowym oddechem :oops: :lol: Ala :calus: Ozzy i ja dziękujemy za prowadzenie galerii :wink: / zapraszamy na kawę , mam wolne :angel: / A z TZtem to sobie pogadam , już ja mu dam kabel :evilbat: 8)[/quote] taa swinskie uszka swinskie uszka juz to widze takie kity z satelity to wiesz co nie mnie ;) :lol: Quote
Hanna R. Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Cudne te foty Ozulca.[b] [color=red] [size=6]Tylko - Jesssus - czemu Rydzewskiemu obcieliście głowę ? [/size][/color][/b] :o :o :o [img]http://img328.imageshack.us/img328/7508/dscf32037lr.jpg[/img] Quote
Alicja Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']Ala moze on Cie kocha ale jak sie wstydzi ze w bagazniku musi jezdzic 8) [img]http://img193.imageshack.us/img193/83/dscf32087xo.jpg[/img] [i][u][b][color=orange]WSTYD[/color][/b][/u][/i][/quote] :lol: :lol: on tam miał świńskie uszko :lol: :lol: , a bagałanik w wycieczkowym to zrobił sobie sam , a wcale to nie jest bagażnik bo siedział i fuczał cioci Ali za uszkiem i capił żwaczkowym oddechem :oops: :lol: Ala :calus: Ozzy i ja dziękujemy za prowadzenie galerii :wink: / zapraszamy na kawę , mam wolne :angel: / A z TZtem to sobie pogadam , już ja mu dam kabel :evilbat: 8)[/quote] taa swinskie uszka swinskie uszka juz to widze takie kity z satelity to wiesz co nie mnie ;) :lol:[/quote] :placz: :grab: Quote
dbsst Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Cudne te foty Ozulca.[b] [color=red] [size=6]Tylko - Jesssus - czemu Rydzewskiemu obcieliście głowę ? [/size][/color][/b] :o :o :o [img]http://img328.imageshack.us/img328/7508/dscf32037lr.jpg[/img][/quote] bo stanowczo za wysoki jest i dziewczyny wziely wzrost w swoje rece hihihihihi Ala i tak Cie tooooooooooofam :D MOCNIUTKO Quote
Alicja Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Cudne te foty Ozulca.[b] [color=red] [size=6]Tylko - Jesssus - czemu Rydzewskiemu obcieliście głowę ? [/size][/color][/b] :o :o :o [img]http://img328.imageshack.us/img328/7508/dscf32037lr.jpg[/img][/quote] :oops: Haniu spytaj nadwornego :-? Quote
Alka Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Zauważcie, że i Rydzewska i Ozzy także mają przycięte główki...taaaka zdolna jestem :silly: Quote
dbsst Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 [quote name='Alka']Zauważcie, że i Rydzewska i Ozzy także mają przycięte główki...taaaka zdolna jestem :silly:[/quote] hahahahahha wszytkich zmniejszylas o glowe ale Ci musieli podpasc ;) Quote
Hanna R. Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] Haniu spytaj nadwornego :-?[/quote] Jakbym nie wiedziała, że nadworny to Alka - to zawrzasnęłabym - [b][size=6]ZBANOWAĆ NADWORNEGO !!![/size][/b] :evilbat: :lol: Quote
Maga100 Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Cudne te foty Ozulca.[b] [color=red] [size=6]Tylko - Jesssus - czemu Rydzewskiemu obcieliście głowę ? [/size][/color][/b] :o :o :o [img]http://img328.imageshack.us/img328/7508/dscf32037lr.jpg[/img][/quote] od razu głowę :-? skalp troszeczkę :lol: Quote
Alicja Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 [quote name='asher']Alu, w kwestii waszego przyjazdu - propouję miejscówkę u mnie. Ma ona tę zaletę, że pomiescimy się wszystkie, więc mozna imprezkę robić :D A kiedy przyjeżdżacie? Czy aby nie na grudniową wystawę w Nowym Dworze? :hmmmm: Jeśli tak, to najwyżej wyślę boorki na weekend do rodziców :wink:[/quote]na grudniową nie , za wcześnie mamy troszkę do zrobienia żeby wypaść lepiej , chociaż podobno wyszło wszystko całkiem całkiem , Ozzy musi złapać formę i troszkę jeszcze obycia z ringiem 8) A co do przyjazdu to sprawa jest do ustalenia 8) A z propozycji miejscówki bardzo się cieszę :calus: Quote
Alicja Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='Alicjarydzewska'] Haniu spytaj nadwornego :-?[/quote] Jakbym nie wiedziała, że nadworny to Alka - to zawrzasnęłabym - [b][size=6]ZBANOWAĆ NADWORNEGO !!![/size][/b] :evilbat: :lol:[/quote] :-? Haniu nie banuj , nadworny nie taki zły tylko też stremowany , a to już po, więc przyszło rozluźnienie :wink: Quote
Alka Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 pewnie, od razu bana!!! wszyscy na mnie najeżdżają... :evilbat: a ja tak na serio odgryzłam się RYDZEWSKIM, BO MUSIAŁAM SPORO PROSIĆ COBY MI CYKNĘLI FOTKĘ Z OZZULCEM...TACY SĄ :evil: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 czy możecie już przestać gadać i pić, bo ja sie uczyć nie mogę? :-? I spać już powinnam :roll: :-? Quote
Alicja Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 [quote name='Alka']pewnie, od razu bana!!! wszyscy na mnie najeżdżają... :evilbat: a ja tak na serio odgryzłam się RYDZEWSKIM, BO MUSIAŁAM SPORO PROSIĆ COBY MI CYKNĘLI FOTKĘ Z OZZULCEM...TACY SĄ :evil: :evil_lol:[/quote] 8) a jak Cezary miał Ci cyknąć fotkę jak za Ozzym odjeżdżałaś sprzed obiektywu :-? A ja byłam ślepa i głucha z wrażenia wczoraj że nawet nie słyszałam grającej tam muzyki a był to Vangelis ,,Rydwany ognia'', a ja sierota nic nie wiem :oops: :x Quote
Alicja Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 [quote name='Maga100']czy możecie już przestać gadać i pić, bo ja sie uczyć nie mogę? :-? I spać już powinnam :roll: :-?[/quote]po co sie kłaść spać jak musisz rano wstać :-? 8) Quote
dbsst Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 [quote name='Alka']pewnie, od razu bana!!! wszyscy na mnie najeżdżają... :evilbat: a ja tak na serio odgryzłam się RYDZEWSKIM, BO MUSIAŁAM SPORO PROSIĆ COBY MI CYKNĘLI FOTKĘ Z OZZULCEM...TACY SĄ :evil: :evil_lol:[/quote] hahaha takie wredoty :evil: to jabym na Twoim miejscu im glowy do oczu conajmniej uciela ;) :lol: Quote
Alicja Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Alka']pewnie, od razu bana!!! wszyscy na mnie najeżdżają... :evilbat: a ja tak na serio odgryzłam się RYDZEWSKIM, BO MUSIAŁAM SPORO PROSIĆ COBY MI CYKNĘLI FOTKĘ Z OZZULCEM...TACY SĄ :evil: :evil_lol:[/quote] hahaha takie wredoty :evil: to jabym na Twoim miejscu im glowy do oczu conajmniej uciela ;) :lol:[/quote] :evil: :evil: :evil: :grab: Quote
Alka Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Alka']pewnie, od razu bana!!! wszyscy na mnie najeżdżają... :evilbat: a ja tak na serio odgryzłam się RYDZEWSKIM, BO MUSIAŁAM SPORO PROSIĆ COBY MI CYKNĘLI FOTKĘ Z OZZULCEM...TACY SĄ :evil: :evil_lol:[/quote] hahaha takie wredoty :evil: to jabym na Twoim miejscu im glowy do oczu conajmniej uciela ;) :lol:[/quote] haha, dobry pomysł, wykadruje co nieco i zobaczymy... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
asher Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'][quote name='Alka']pewnie, od razu bana!!! wszyscy na mnie najeżdżają... :evilbat: a ja tak na serio odgryzłam się RYDZEWSKIM, BO MUSIAŁAM SPORO PROSIĆ COBY MI CYKNĘLI FOTKĘ Z OZZULCEM...TACY SĄ :evil: :evil_lol:[/quote] hahaha takie wredoty :evil: to jabym na Twoim miejscu im glowy do oczu conajmniej uciela ;) :lol:[/quote] :evil: :evil: :evil: :grab:[/quote]Alu, po co te nerwy??? No to :drinking: dla rozluźnienia... :drinking: Quote
Alicja Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 [quote name='Alka'][quote name='dbsst'][quote name='Alka']pewnie, od razu bana!!! wszyscy na mnie najeżdżają... :evilbat: a ja tak na serio odgryzłam się RYDZEWSKIM, BO MUSIAŁAM SPORO PROSIĆ COBY MI CYKNĘLI FOTKĘ Z OZZULCEM...TACY SĄ :evil: :evil_lol:[/quote] hahaha takie wredoty :evil: to jabym na Twoim miejscu im glowy do oczu conajmniej uciela ;) :lol:[/quote] haha, dobry pomysł, wykadruje co nieco i zobaczymy... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] :evil: oooooooooooo wykryłam spisek 8) Quote
Alka Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] A ja byłam ślepa i głucha z wrażenia wczoraj że nawet nie słyszałam grającej tam muzyki a był to Vangelis ,,Rydwany ognia'', a ja sierota nic nie wiem :oops: :x[/quote] co Ty gadasz... jaka muzyka...toż nawet nie rozumiałam co gada spiker ! Alicja, serio? :oops: :oops: no to druga sierota się kłania :wink: Quote
Alicja Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 [quote name='asher'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'][quote name='Alka']pewnie, od razu bana!!! wszyscy na mnie najeżdżają... :evilbat: a ja tak na serio odgryzłam się RYDZEWSKIM, BO MUSIAŁAM SPORO PROSIĆ COBY MI CYKNĘLI FOTKĘ Z OZZULCEM...TACY SĄ :evil: :evil_lol:[/quote] hahaha takie wredoty :evil: to jabym na Twoim miejscu im glowy do oczu conajmniej uciela ;) :lol:[/quote] :evil: :evil: :evil: :grab:[/quote]Alu, po co te nerwy??? No to :drinking: dla rozluźnienia... :drinking:[/quote] :bigcry: ale jak mi łep do oczu oberżnie to jak będe na dogo pisać i patrzeć :-? 8) :drinking: :drinking: :drinking: amen :wink: Quote
Alicja Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 [quote name='Alka'][quote name='Alicjarydzewska'] A ja byłam ślepa i głucha z wrażenia wczoraj że nawet nie słyszałam grającej tam muzyki a był to Vangelis ,,Rydwany ognia'', a ja sierota nic nie wiem :oops: :x[/quote] co Ty gadasz... jaka muzyka...toż nawet nie rozumiałam co gada spiker ! Alicja, serio? :oops: :oops: no to druga sierota się kłania :wink:[/quote]nooo grali a spytałam Cezarego , bo Asia MSMIMI od Pyzy pisała na bullowatych o hałasie i muzyce a ja nic nie zajarzyłam :oops: Quote
Maga100 Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] :bigcry: ale jak mi łep do oczu oberżnie to jak będe na dogo pisać i patrzeć :-? 8) :drinking: :drinking: :drinking: amen :wink:[/quote] [b]do oczu[/b] - czyli patrzeć bedziesz miała czym 8) A pisać to łbem nie piszesz :roll: Quote
Recommended Posts