Hanna R. Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='asher']Alu i po co te fotki wklejasz? Jeszcze kto pomyśli, że to galeria, alboco :lol:[/quote] :roflt: :roflt: :roflt: [b] [color=red][size=6]I ZNOWU PRZEZ CIEBIE PŁACZĘ ! [/size][/color][/b] :roflt: :roflt: :roflt: Quote
dbsst Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 PSYCHOLOG na gg mnie zagaduje ;) o śliwowicy bym sie z checia napila 8) Quote
Alicja Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='asher']Alu i po co te fotki wklejasz? Jeszcze kto pomyśli, że to galeria, alboco :lol:[/quote] :lol: :lol: :lol: no ja się boję że wpadnie Evelina i nam ten lokal zamknie wiec wrzucam już te ostatki / bo i tak nikt nie ogląda :wink: :lol: :lol: :lol: / :wink:[/quote] hahahahaha, umarłam dziś po raz kolejny :lol: :lol: :lol: Alicja, czujna co 2 strony wrzuca zdjęcia, byle zachowac pozory galerii :lol: :lol: niemniej zdjęcia io tak oglądam i podobajem mi sie, ale nie mam czasu komentować, bo tak szybko gadacie :-?[/quote] :lol: :lol: :lol: czujan , sama się już gubi gdzie wrzucać :lol: :lol: :lol: i już nie wiem które były a które nie :-? :lol: :lol: :lol: Quote
Hanna R. Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']:o :o :o O MATKO CO TU SIĘ DZIEJE :o :o :o nielegalną rozlewnie wiśniówki u mnie urzadziły :o zaraz zaczną pewnie pędzić nielegalną śliwowicę 8) najpierw Hania a teraz Asher łapie doła :o [b][color=red][size=7]PSYCHOLOG gdzie jest PSYCHOLOG[/size] [/color] [/b] :o :o 8)[/quote] Quote
PIKA Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] PSYCHOLOG gdzie jest PSYCHOLOG :o :o 8)[/quote] Maagaaaaaaaaaaaa Gdzie jesteś? :lol: Quote
Maga100 Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='Alicjarydzewska']:o :o :o O MATKO CO TU SIĘ DZIEJE :o :o :o nielegalną rozlewnie wiśniówki u mnie urzadziły :o zaraz zaczną pewnie pędzić nielegalną śliwowicę 8) najpierw Hania a teraz Asher łapie doła :o [b][color=red][size=7]PSYCHOLOG gdzie jest PSYCHOLOG[/size] [/color] [/b] :o :o 8)[/quote][/quote] jezdem :drinking: :drinking: Quote
dbsst Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 oo ooooooooooooooo PSYCHOLOG chyba padl albo klawiatuja sie Jej zapalila :roll: Quote
Alicja Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 [quote name='dbsst']PSYCHOLOG na gg mnie zagaduje ;) o śliwowicy bym sie z checia napila 8)[/quote] :lol: :lol: :lol: po wiśniówce przyszła kolej na sliwowicę :wink: :lol: Tatko daje śliwowicę do nie lekarskiej części nalewki orzechowej :wink: Quote
Maga100 Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 ... i powiem wam, że jesteście wariatki :lol: :lol: i odpadam, bo nic już wam nie pomoże :lol: :lol: ala, wklejaj zdjęcia jak popadnie, przecież chodzi o pozory :wink: :wink: Quote
dbsst Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']PSYCHOLOG na gg mnie zagaduje ;) o śliwowicy bym sie z checia napila 8)[/quote] :lol: :lol: :lol: po wiśniówce przyszła kolej na sliwowicę :wink: :lol: Tatko daje śliwowicę do nie lekarskiej części nalewki orzechowej :wink:[/quote] mniam tak do mnie przemawiaj a utone we wlasnej slinie ;) Quote
Teklunia Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='HankaRupczewska'][quote name='Alicjarydzewska']:o :o :o O MATKO CO TU SIĘ DZIEJE :o :o :o nielegalną rozlewnie wiśniówki u mnie urzadziły :o zaraz zaczną pewnie pędzić nielegalną śliwowicę 8) najpierw Hania a teraz Asher łapie doła :o [b][color=red][size=7]PSYCHOLOG gdzie jest PSYCHOLOG[/size] [/color] [/b] :o :o 8)[/quote][/quote] jezdem :drinking: :drinking:[/quote] psycholog ulegl presji ogółu i tez zaczal trunkowac ;) Quote
dbsst Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 ile tu jest watkow poruszonych tak z ciekawosci pytam :roll: jak na babskim wieczorze wszystko na raz leci ;) Quote
Alicja Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 [quote name='dbsst']ile tu jest watkow poruszonych tak z ciekawosci pytam :roll: jak na babskim wieczorze wszystko na raz leci ;)[/quote]aaaa tego to nie wiem bo samo to jakoś leci :-? a co trza liczyć 8) :wink: a któż tego dokona :lol: :lol: :lol: Quote
Maga100 Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']aaaa tego to nie wiem bo samo to jakoś leci :-? a co trza liczyć 8) :wink: a któż tego dokona :lol: :lol: :lol:[/quote] eeee... nic nie zrozumiałam z powyższej wypowiedzi :-? :lol: :lol: Quote
dbsst Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska']aaaa tego to nie wiem bo samo to jakoś leci :-? a co trza liczyć 8) :wink: a któż tego dokona :lol: :lol: :lol:[/quote] eeee... nic nie zrozumiałam z powyższej wypowiedzi :-? :lol: :lol:[/quote] hahaaaaaaahahahahhahahahahahhahahahaha a gdzie asher :o Quote
Alicja Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska']aaaa tego to nie wiem bo samo to jakoś leci :-? a co trza liczyć 8) :wink: a któż tego dokona :lol: :lol: :lol:[/quote] eeee... nic nie zrozumiałam z powyższej wypowiedzi :-? :lol: :lol:[/quote] hahaaaaaaahahahahhahahahahahhahahahaha a gdzie asher :o[/quote] Asher pewno się slina opiła :lol: Maga , zlicz poruszane tu watki 8) :wink: Quote
asher Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 asher nadrabia zaległosci w lilkowej galerii :wink: Quote
Maga100 Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Asher pewno się slina opiła :lol: Maga , zlicz poruszane tu watki 8) :wink:[/quote] alkohol, alkohol, alkohol, a jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o alkohol 8) Asher i Hania zniknąwszy :-? Quote
dbsst Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 asher sie znalazla ale Hanie jakas strona chyba przygniotla :roll: Quote
PIKA Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Ja to juz sie daaawno pogubiłam :roll: [quote name='Maga100'] Asher i Hania zniknawszy [/quote] Poszly pić :lol: Quote
dbsst Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 ja powiem tylko hahaha a dziewczyny to maja wyczucie nawet nie dadza sie obgadac ;) :lol: Quote
Alicja Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska']Asher pewno się slina opiła :lol: Maga , zlicz poruszane tu watki 8) :wink:[/quote] alkohol, alkohol, alkohol, a jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o alkohol 8) Asher i Hania zniknąwszy :-?[/quote]syskie są :angel: Quote
asher Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Pić, pić :roll: W domu mam tylko coca colę, a do sklepu mi się iść dzisiaj nie chciało. A dostawa, która miala przyjechać nie dotarła :-? Temu dostawcy to ja chyba na dobre podziekuję :roll: :-? :evil: Quote
Recommended Posts