Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='asher']Debest, ale mi smaka narobiłaś!!!!!!!!!!!!!!!![/quote]

jak chcesz to Ci kupie jak bedzie u nas w sklepie ;) i doniose na spacerek :D

Posted

[quote name='dbsst'] [b][color=red]w alkohole swiata [/color] [/b]jest napewno :D

[/quote]

Hihihi :diabloti: [b] [color=red]CIECHANÓW - wielki swiat ![/color] [/b] No nie, żebym tam cos miała do Ciechanowa - ale dzisiaj jestem wczorajsza. Nawet myślę, że dziś sobota :diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='HankaRupczewska']
Alis - czy nie uważasz, że strasznie dzisiaj oprocentowana ta sobota ? :roll: :roll: :roll:[/quote]Haniu kochanie ale dziś jest PIĄTEK :oops: 8)[/quote]

hahahahahaha, umarłam :roflt: :roflt:
Haniu, [b][color=red][size=6]uwielbiam cię[/size][/color][/b]

a piffko miodowe, ja bardzo dobrze znam 8)
To jest piwo z dodatkiem prawdziwego miodu, natomiast ono jest [b]niefiltrowane[/b], czyli naturalnie mętne,a pasteryzowane jest, bo piwa niepasteryzowane mają badzro króciutka datę ważności 8) Jest dość słodkie, więc ja za nim nie przepadam :-?

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][quote name='dbsst'] [b][color=red]w alkohole swiata [/color] [/b]jest napewno :D

[/quote]

Hihihi :diabloti: [b] [color=red]CIECHANÓW - wielki swiat ![/color] [/b] No nie, żebym tam cos miała do Ciechanowa - ale dzisiaj jestem wczorajsza. Nawet myślę, że dziś sobota :diabloti:[/quote]

no Haniu bo pic to trzeba umic ;)

jak kcesz to Cie naumiam ;)

Posted

Haniu, no to jutrzejsza raczej jesteś :lol:

Debest, normalnie w myślach mic zytasz :o Własnie miałam cie o to niesmiało poprosić :lol: Kup kup kup!!! :modla:

Posted

[quote name='asher']Haniu, no to jutrzejsza raczej jesteś :lol:

Debest, normalnie w myślach mic zytasz :o Własnie miałam cie o to niesmiało poprosić :lol: Kup kup kup!!! :modla:[/quote]

hahaha spoko jak bedzies zto juz masz :D

o ile doniose ;)

z tym ze nie zawsze jest bo jest niepsateryzowane i zamawiaja jego malo w sklepie u nas :(

Posted

[quote name='Patka']dziewczynki miłego pivkowania ja idę dalej :beerchug: też się uraczyć ;)[/quote]no Patka jak miło ,że wpadłaś :wink:

[img]http://img287.imageshack.us/img287/4586/alka15ss.jpg[/img]

[img]http://img287.imageshack.us/img287/7383/alka29vv.jpg[/img]

[img]http://img287.imageshack.us/img287/9574/biegne4to.jpg[/img]

[img]http://img287.imageshack.us/img287/8261/ja14ii.jpg[/img]

[img]http://img287.imageshack.us/img287/4800/ja24jt.jpg[/img]
pomału kończą mi się zapasy :-? teraz już daję takie na koniec :wink:

Posted

[quote name='Maga100']a piffko miodowe, ja bardzo dobrze znam 8)
To jest piwo z dodatkiem prawdziwego miodu, natomiast ono jest [b]niefiltrowane[/b], czyli naturalnie mętne,a pasteryzowane jest, bo piwa niepasteryzowane mają badzro króciutka datę ważności 8) Jest dość słodkie, więc ja za nim nie przepadam :-?[/quote]

no wlasnie o to chodzilo ;)

[img]http://img287.imageshack.us/img287/8261/ja14ii.jpg[/img]

ooooo prawdziwy przemytnik psich przysmakow

Posted

[quote name='asher']Alu i po co te fotki wklejasz? Jeszcze kto pomyśli, że to galeria, alboco :lol:[/quote] :lol: :lol: :lol: no ja się boję że wpadnie Evelina i nam ten lokal zamknie wiec wrzucam już te ostatki / bo i tak nikt nie ogląda :wink: :lol: :lol: :lol: / :wink:

Posted

[quote name='asher']Haniu, no to jutrzejsza raczej jesteś :lol:

[/quote]

[b]
[color=red][size=6]WIEDZIAŁAM ! WIEEEEDZIAŁAM !!!! [/size] [/color] [/b]Ale jesteś DOSŁOWNA :evilbat:

I teraz - nie dość, że skacowana - to jeszcze ROZCZAROWANA jestem :( [size=1]( Tą dosłownoscią. Asiu ? Co z Tobą ? )[/size]

Posted

[quote name='PIKA'][quote name='dbsst'] no Haniu bo pic to trzeba umic ;)[/quote]
Taa szczególnie wiśnioweczki, :evilbat: czy co tam pilas tydzień temu :lol:[/quote]

to byl wypadek przy pracy 8) :roll:

:drinking:

Posted

[quote name='asher']Jak to nikt nie ogląda? :evil: Szkalujesz nas! :evil:[/quote]eeee nooo co ty :o a kto jest w stanie po tylu trunkach coś jeszcze dojrzeć :wink: :lol: :lol: :lol:

Mnim wiśnióweczka :wink:
Dbsst , przemytnik :wink: w każdej kieszeni coś się pałęta , czasem wstyd :oops: , a najgorzej jak pranie robię :oops: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][quote name='asher']Haniu, no to jutrzejsza raczej jesteś :lol:

[/quote]

[b]
[color=red][size=6]WIEDZIAŁAM ! WIEEEEDZIAŁAM !!!! [/size] [/color] [/b]Ale jesteś DOSŁOWNA :evilbat:

I teraz - nie dość, że skacowana - to jeszcze ROZCZAROWANA jestem :( [size=1]( Tą dosłownoscią. Asiu ? Co z Tobą ? )[/size][/quote]Boshe, znowu przeze mnie płaczesz :( Kurde, bo doła złapię :(

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='PIKA'][quote name='dbsst'] no Haniu bo pic to trzeba umic ;)[/quote]
Taa szczególnie wiśnioweczki, :evilbat: czy co tam pilas tydzień temu :lol:[/quote]

to byl [b]wypadek przy pracy[/b] 8) :roll: [/quote]
Jako kiper pracujesz? :o

Posted

[quote name='PIKA'][quote name='dbsst'][quote name='PIKA'][quote name='dbsst'] no Haniu bo pic to trzeba umic ;)[/quote]

to byl [b]wypadek przy pracy[/b] 8) :roll: [/quote]
Jako kiper pracujesz? :o[/quote]

hahahahahah wtedy mi sie tak wydawalo ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='asher']Alu i po co te fotki wklejasz? Jeszcze kto pomyśli, że to galeria, alboco :lol:[/quote] :lol: :lol: :lol: no ja się boję że wpadnie Evelina i nam ten lokal zamknie wiec wrzucam już te ostatki / bo i tak nikt nie ogląda :wink: :lol: :lol: :lol: / :wink:[/quote]

hahahahaha, umarłam dziś po raz kolejny :lol: :lol: :lol:
Alicja, czujna co 2 strony wrzuca zdjęcia, byle zachowac pozory galerii :lol: :lol:

niemniej zdjęcia io tak oglądam i podobajem mi sie, ale nie mam czasu komentować, bo tak szybko gadacie :-?

Posted

:o :o :o O MATKO CO TU SIĘ DZIEJE :o :o :o
nielegalną rozlewnie wiśniówki u mnie urzadziły :o
zaraz zaczną pewnie pędzić nielegalną śliwowicę 8)
najpierw Hania a teraz Asher łapie doła :o
PSYCHOLOG gdzie jest PSYCHOLOG :o :o 8)