Alicja Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 :o a u nas takiego nie widziałam , a chętnie bym spróbowała :wink: Quote
asher Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Debest, ale mi smaka narobiłaś!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Patka Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 dziewczynki miłego pivkowania ja idę dalej :beerchug: też się uraczyć ;) Quote
dbsst Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='asher']Debest, ale mi smaka narobiłaś!!!!!!!!!!!!!!!![/quote] jak chcesz to Ci kupie jak bedzie u nas w sklepie ;) i doniose na spacerek :D Quote
Hanna R. Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='dbsst'] [b][color=red]w alkohole swiata [/color] [/b]jest napewno :D [/quote] Hihihi :diabloti: [b] [color=red]CIECHANÓW - wielki swiat ![/color] [/b] No nie, żebym tam cos miała do Ciechanowa - ale dzisiaj jestem wczorajsza. Nawet myślę, że dziś sobota :diabloti: Quote
Maga100 Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='HankaRupczewska'] Alis - czy nie uważasz, że strasznie dzisiaj oprocentowana ta sobota ? :roll: :roll: :roll:[/quote]Haniu kochanie ale dziś jest PIĄTEK :oops: 8)[/quote] hahahahahaha, umarłam :roflt: :roflt: Haniu, [b][color=red][size=6]uwielbiam cię[/size][/color][/b] a piffko miodowe, ja bardzo dobrze znam 8) To jest piwo z dodatkiem prawdziwego miodu, natomiast ono jest [b]niefiltrowane[/b], czyli naturalnie mętne,a pasteryzowane jest, bo piwa niepasteryzowane mają badzro króciutka datę ważności 8) Jest dość słodkie, więc ja za nim nie przepadam :-? Quote
dbsst Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='dbsst'] [b][color=red]w alkohole swiata [/color] [/b]jest napewno :D [/quote] Hihihi :diabloti: [b] [color=red]CIECHANÓW - wielki swiat ![/color] [/b] No nie, żebym tam cos miała do Ciechanowa - ale dzisiaj jestem wczorajsza. Nawet myślę, że dziś sobota :diabloti:[/quote] no Haniu bo pic to trzeba umic ;) jak kcesz to Cie naumiam ;) Quote
asher Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Haniu, no to jutrzejsza raczej jesteś :lol: Debest, normalnie w myślach mic zytasz :o Własnie miałam cie o to niesmiało poprosić :lol: Kup kup kup!!! :modla: Quote
dbsst Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='asher']Haniu, no to jutrzejsza raczej jesteś :lol: Debest, normalnie w myślach mic zytasz :o Własnie miałam cie o to niesmiało poprosić :lol: Kup kup kup!!! :modla:[/quote] hahaha spoko jak bedzies zto juz masz :D o ile doniose ;) z tym ze nie zawsze jest bo jest niepsateryzowane i zamawiaja jego malo w sklepie u nas :( Quote
Alicja Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 [quote name='Patka']dziewczynki miłego pivkowania ja idę dalej :beerchug: też się uraczyć ;)[/quote]no Patka jak miło ,że wpadłaś :wink: [img]http://img287.imageshack.us/img287/4586/alka15ss.jpg[/img] [img]http://img287.imageshack.us/img287/7383/alka29vv.jpg[/img] [img]http://img287.imageshack.us/img287/9574/biegne4to.jpg[/img] [img]http://img287.imageshack.us/img287/8261/ja14ii.jpg[/img] [img]http://img287.imageshack.us/img287/4800/ja24jt.jpg[/img] pomału kończą mi się zapasy :-? teraz już daję takie na koniec :wink: Quote
asher Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Alu i po co te fotki wklejasz? Jeszcze kto pomyśli, że to galeria, alboco :lol: Quote
dbsst Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='Maga100']a piffko miodowe, ja bardzo dobrze znam 8) To jest piwo z dodatkiem prawdziwego miodu, natomiast ono jest [b]niefiltrowane[/b], czyli naturalnie mętne,a pasteryzowane jest, bo piwa niepasteryzowane mają badzro króciutka datę ważności 8) Jest dość słodkie, więc ja za nim nie przepadam :-?[/quote] no wlasnie o to chodzilo ;) [img]http://img287.imageshack.us/img287/8261/ja14ii.jpg[/img] ooooo prawdziwy przemytnik psich przysmakow Quote
Alicja Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 [quote name='asher']Alu i po co te fotki wklejasz? Jeszcze kto pomyśli, że to galeria, alboco :lol:[/quote] :lol: :lol: :lol: no ja się boję że wpadnie Evelina i nam ten lokal zamknie wiec wrzucam już te ostatki / bo i tak nikt nie ogląda :wink: :lol: :lol: :lol: / :wink: Quote
PIKA Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='dbsst'] no Haniu bo pic to trzeba umic ;)[/quote] Taa szczególnie wiśnioweczki, :evilbat: czy co tam pilas tydzień temu :lol: Quote
asher Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Jak to nikt nie ogląda? :evil: Szkalujesz nas! :evil: Quote
Hanna R. Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='asher']Haniu, no to jutrzejsza raczej jesteś :lol: [/quote] [b] [color=red][size=6]WIEDZIAŁAM ! WIEEEEDZIAŁAM !!!! [/size] [/color] [/b]Ale jesteś DOSŁOWNA :evilbat: I teraz - nie dość, że skacowana - to jeszcze ROZCZAROWANA jestem :( [size=1]( Tą dosłownoscią. Asiu ? Co z Tobą ? )[/size] Quote
dbsst Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='dbsst'] no Haniu bo pic to trzeba umic ;)[/quote] Taa szczególnie wiśnioweczki, :evilbat: czy co tam pilas tydzień temu :lol:[/quote] to byl wypadek przy pracy 8) :roll: :drinking: Quote
PIKA Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] no ja się boję że wpadnie Evelina i nam [b]ten lokal[/b] zamknie [/quote] Chyba bimbrownie :lol: Quote
Alicja Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 [quote name='asher']Jak to nikt nie ogląda? :evil: Szkalujesz nas! :evil:[/quote]eeee nooo co ty :o a kto jest w stanie po tylu trunkach coś jeszcze dojrzeć :wink: :lol: :lol: :lol: Mnim wiśnióweczka :wink: Dbsst , przemytnik :wink: w każdej kieszeni coś się pałęta , czasem wstyd :oops: , a najgorzej jak pranie robię :oops: :lol: :lol: :lol: Quote
asher Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='asher']Haniu, no to jutrzejsza raczej jesteś :lol: [/quote] [b] [color=red][size=6]WIEDZIAŁAM ! WIEEEEDZIAŁAM !!!! [/size] [/color] [/b]Ale jesteś DOSŁOWNA :evilbat: I teraz - nie dość, że skacowana - to jeszcze ROZCZAROWANA jestem :( [size=1]( Tą dosłownoscią. Asiu ? Co z Tobą ? )[/size][/quote]Boshe, znowu przeze mnie płaczesz :( Kurde, bo doła złapię :( Quote
PIKA Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='PIKA'][quote name='dbsst'] no Haniu bo pic to trzeba umic ;)[/quote] Taa szczególnie wiśnioweczki, :evilbat: czy co tam pilas tydzień temu :lol:[/quote] to byl [b]wypadek przy pracy[/b] 8) :roll: [/quote] Jako kiper pracujesz? :o Quote
dbsst Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='dbsst'][quote name='PIKA'][quote name='dbsst'] no Haniu bo pic to trzeba umic ;)[/quote] Taa szczególnie wiśnioweczki, :evilbat: czy co tam pilas tydzień temu :lol:[/quote] to byl [b]wypadek przy pracy[/b] 8) :roll: [/quote] Jako kiper pracujesz? :o[/quote] hahahahahah wtedy mi sie tak wydawalo ;) Quote
Maga100 Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='asher']Alu i po co te fotki wklejasz? Jeszcze kto pomyśli, że to galeria, alboco :lol:[/quote] :lol: :lol: :lol: no ja się boję że wpadnie Evelina i nam ten lokal zamknie wiec wrzucam już te ostatki / bo i tak nikt nie ogląda :wink: :lol: :lol: :lol: / :wink:[/quote] hahahahaha, umarłam dziś po raz kolejny :lol: :lol: :lol: Alicja, czujna co 2 strony wrzuca zdjęcia, byle zachowac pozory galerii :lol: :lol: niemniej zdjęcia io tak oglądam i podobajem mi sie, ale nie mam czasu komentować, bo tak szybko gadacie :-? Quote
dbsst Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 ja sie juz guuuuuuuuubie za szybko zapodajecie na tych galeriach ja pogadam ze soba :evilbat: Quote
Alicja Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 :o :o :o O MATKO CO TU SIĘ DZIEJE :o :o :o nielegalną rozlewnie wiśniówki u mnie urzadziły :o zaraz zaczną pewnie pędzić nielegalną śliwowicę 8) najpierw Hania a teraz Asher łapie doła :o PSYCHOLOG gdzie jest PSYCHOLOG :o :o 8) Quote
Recommended Posts