Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='XXL'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='daga10011']no chyba ze tak :oops: ..ja nie-moje z gwinta chleja :oops:[/quote]ee no u nas kultura Ozzy musi fafle przepłukać :lol:[/quote]

agrafka tez niby plucze fafle ale robie to jakos nie umiejetnie :D :lol:[/quote]nie no w wodzie płyaw pełno śmieci a morde i tak we mnie wytrze :oops: :lol:[/quote]

hahha na szczescie agrafka woli wycierac sie o sylwie (sylwie od tekiego) hahah jak jestesmy na spacerach ewentualnie o psy

Posted

BĘDĄC POD WPŁYWQEM aBSOLUTU CHCIAŁAM WAM NAPISAĆ NOTKĘ TREŚCIWĄ I SYMATYCZNĄ - ale mi rodzina zabroniła. Powqiedzieli, że nie trzeba moczyć fafli w Absolucie, - a ponieważ to zrobiłam - zamknęli mi klawiaturę do szafy :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']BĘDĄC POD WPŁYWQEM aBSOLUTU CHCIAŁAM WAM NAPISAĆ NOTKĘ TREŚCIWĄ I SYMATYCZNĄ - ale mi rodzina zabroniła. Powqiedzieli, że nie trzeba moczyć fafli w Absolucie, - a ponieważ to zrobiłam - zamknęli mi klawiaturę do szafy :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat:[/quote]

:o :lol: :lol: :lol:

Posted

[b]Hania[/b] :o :o :o :o

[quote name='daga10011']no chyba ze tak :oops: ..ja nie-moje z gwinta chleja :oops:[/quote]
No moja tez, a najlepiej to mam buteli po wodzie z takim "smoczkiem" wtedy się mniej rozlewa

[quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska']my nosimy miskę :oops: :lol:[/quote]

to tak jak ja 8) Miska, woda, ręcznik, kocyk, piłka... :roll: :lol:[/quote]

a po co ręcznik ? :o

Posted

zeby wytrzec gamonia jak sie opluje??????????? :oops: :lol: .albo w wode wlezie-toz to labek,no nie?????? :lol: ..ja odpadam-ja mam flaszke z woda i kieszenie ze smakolykami tylko :oops: ..wredna pancia ze mnie :x ..a kocykow w aucie nie maja-jakbym obfocila auto to bym wygrala konkurs na najbardziej zasyfione auto na swiecie :oops: ..znajduje sie tam opona i szelki i 3 smycze,10 flaszek wody,i milion lisci ktore zbiera moja corka a nigdy nie bierze do domu,plus mnostwo rysunkow i ksiazeczek-pogryzionych :lol: ...i papirkow roznych :oops: ..gdzie miejsce na kocyki?????? :o :oops:

Posted

[quote name='PIKA']

a po co ręcznik ? :o[/quote]

a co wy takie ciekawskie? :-?
tak, jak napisała Daga, bo Leon [b]zawsze[/b] się gdzieś skąpie :x Nawet jak nie jedziemy nad żadną wode, to zawsze znajdzie jakąś kałużę, w której sie położy :-?

Posted

[quote name='daga10011'] zeby wytrzec gamonia jak sie opluje??????????? :oops: :lol: .albo w wode wlezie-toz to labek,no nie?????? :lol:[/quote]
Przeciez laby się nie plują a jak wejdzie w wodę to sie otrzepie i co najwyżej o trawke wytrze :lol:

[quote name='daga10011']..ja odpadam-ja mam flaszke z woda i kieszenie ze smakolykami tylko :oops: ..[/quote]
A to tak jak ja :lol: A w zimie, czy latem jak idziemy w okolice zbiornika wodnego, to nawet wody nie biore :lol:

Posted

[quote name='daga10011'] ..zreszta sie kapie-widzisz?przewidzialam sytuacje :lol:[/quote]
No i co z tego, moja tez wodzie nie odpuści a ja z recznikiem nie latam :lol:

Posted

no fakt-moje tez koffaja kapiele a recznika nie mam..ale czasem by sie przydal :lol: ..jak sie wykapia w goowienku konskim na przyklad :evilbat: ..taki stary recznik bardzo by mi sie przydal wtedy..a Maga jest zapobiegawcza :D ...ale ciesze sie ze nie ja jedyna tylko smaksy i butle wody nosze ze soba :lol:

Posted

[quote name='PIKA'][quote name='daga10011'] ..zreszta sie kapie-widzisz?przewidzialam sytuacje :lol:[/quote]
No i co z tego, moja tez wodzie nie odpuści a ja z recznikiem nie latam :lol:[/quote]

oj, czepialska :lol:
Leon ma tendencje do przeziebiania się, jako szczeniak non stop był chory, a i teraz zaczyna kaszleć po każdej kąpieli. Wolę go więc od razu wycierać, a nie czekać aż sam wyschnie. Jak by ci Saba dostawała kataru i charchała po każdej kapieli też byś z ręcznikiem latała 8)

Posted

[quote name='HankaRupczewska']BĘDĄC POD WPŁYWQEM aBSOLUTU CHCIAŁAM WAM NAPISAĆ NOTKĘ TREŚCIWĄ I SYMATYCZNĄ - ale mi rodzina zabroniła. Powqiedzieli, że nie trzeba moczyć fafli w Absolucie, - a ponieważ to zrobiłam - zamknęli mi klawiaturę do szafy :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat:[/quote]

:wink: o qrcze ale mam nadzieję, ze kluczyk od szafy oddali??

Posted

[quote name='HankaRupczewska']BĘDĄC POD WPŁYWQEM aBSOLUTU CHCIAŁAM WAM NAPISAĆ NOTKĘ TREŚCIWĄ I SYMATYCZNĄ - ale mi rodzina zabroniła. Powqiedzieli, że nie trzeba moczyć fafli w Absolucie, - a ponieważ to zrobiłam - zamknęli mi klawiaturę do szafy :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat:[/quote][b]HANIU[/b] :o :o :o :o :o :hmmmm: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

My w autku też zawsze mamy jakiś szmatek do wycierania , no i kocyk w przedziale wycieczkowym 8)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][b]SAYMA[/b] 8) jak miło , że wpadłaś do Nas :calus:[/quote]

:buzi: wpadam to ja często tylko z pisaniem było gorzej :wink: :oops: poprzestawiałam sibie w ustawieniach pare rzeczy i nie mogłam sie zalogować ale jestem prawie na bieżąco :wink: :D

Posted

[quote name='sayma'][quote name='Alicjarydzewska'][b]SAYMA[/b] 8) jak miło , że wpadłaś do Nas :calus:[/quote]

:buzi: wpadam to ja często tylko z pisaniem było gorzej :wink: :oops: poprzestawiałam sibie w ustawieniach pare rzeczy i nie mogłam sie zalogować ale jestem prawie na bieżąco :wink: :D[/quote] :o :o to masz dużo nadrabiania :wink:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sayma'][quote name='Alicjarydzewska'][b]SAYMA[/b] 8) jak miło , że wpadłaś do Nas :calus:[/quote]

:buzi: wpadam to ja często tylko z pisaniem było gorzej :wink: :oops: poprzestawiałam sibie w ustawieniach pare rzeczy i nie mogłam sie zalogować ale jestem prawie na bieżąco :wink: :D[/quote] :o :o to masz dużo nadrabiania :wink:[/quote]

całe szczęście, że u Ozzulca nie mam zaległości z oglądaniem :roll: :evilbat:
a jak sie czuje mój kofffany RRek??

Posted

[quote name='sayma'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sayma'][quote name='Alicjarydzewska'][b]SAYMA[/b] 8) jak miło , że wpadłaś do Nas :calus:[/quote]

:buzi: wpadam to ja często tylko z pisaniem było gorzej :wink: :oops: poprzestawiałam sibie w ustawieniach pare rzeczy i nie mogłam sie zalogować ale jestem prawie na bieżąco :wink: :D[/quote] :o :o to masz dużo nadrabiania :wink:[/quote]

a jak sie czuje mój kofffany RRek??[/quote]RRek odsypia śniadanko i poranny spacerek , który był bardzo zajmujący :evil: , bo jechał twarzą w trawie wywąchując wszystkie zapachy pachnących suczek :evil: .
A tak mam nadzieję , że już wszystko jest OK 8)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sayma'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sayma'][quote name='Alicjarydzewska'][b]SAYMA[/b] 8) jak miło , że wpadłaś do Nas :calus:[/quote]

a jak sie czuje mój kofffany RRek??[/quote]RRek odsypia śniadanko i poranny spacerek , który był bardzo zajmujący :evil: , bo jechał twarzą w trawie wywąch***ąc wszystkie zapachy pachnących suczek :evil: .
A tak mam nadzieję , że już wszystko jest OK 8)[/quote]

To się namęczył na tym spacerze tak wąchająć :lol:

Posted

[quote name='KaRa_TC'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sayma'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sayma'][quote name='Alicjarydzewska'][b]SAYMA[/b] 8) jak miło , że wpadłaś do Nas :calus:[/quote]

a jak sie czuje mój kofffany RRek??[/quote]RRek odsypia śniadanko i poranny spacerek , który był bardzo zajmujący :evil: , bo jechał twarzą w trawie wywąch***ąc wszystkie zapachy pachnących suczek :evil: .
A tak mam nadzieję , że już wszystko jest OK 8)[/quote]

To się namęczył na tym spacerze tak wąchająć :lol:[/quote]no a jak myślisz 8)

,na 2 programie TVP jest super program :wink: