Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alka']
miała przyjść do mnie popołudniu, czekam i czekam...a już wieczór... :evil:

wiem,że jechali z Ozzym do szczepienia . :-?[/quote]

dzwoń, alarmuj, dopytuj się :-?

Posted

[quote name='Maga100']Alicję chyba porwali :o Bo nie widze innego wytłumaczenia, że tak długo jej nie ma :o[/quote]

a może zdjęcia Ozzulcowi cyka??
albo TZa namówiła na kupno aparatu i traz się szkoli?

Jeżeli jednak jechała do Siemianowic na szczepienia i nic nie wspomniała to siem będziemy z Oskarutkiem gniewać :(

Posted

:oops: już jesteśmy 8)
Byliśmy się dzisiaj zaszczypać :wink: :lol: na wszystkie brzytkie choróbska :evilbat: .
Pani wymacała chłopczyka , sprawdziła węzełki chłonne , zajrzała w pychol / odważna była :wink: / , spojrzała w ślepka , pouciskała wątróbkę , zmierzyła na koniec :evilbat: temperaturkę :lol: :lol:
Chłoptaś zdrowy no i dostał PIK / kompleksową Duramune /
W nagrodę pani kupiła uszko do zagryzienia przykrych doznań po mierzeniu temp. 8)

Daguś nie byliśmy w Siemkach bo jak Ozzulec zdrowy to jeździmy tutaj u nas :wink:

Posted

[quote]Daguś nie byliśmy w Siemkach bo jak Ozzulec zdrowy to jeździmy tutaj u nas [/quote]

no to masz szczęście dziewczyno ! :lol:

ale chyba całego dnia u weta nie spędziliście i jakieś fotki Ozzulca powinny się znależć w galerii co ? :evilbat: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Daga&Oskar'][quote]Daguś nie byliśmy w Siemkach bo jak Ozzulec zdrowy to jeździmy tutaj u nas [/quote]

no to masz szczęście dziewczyno ! :lol:

ale chyba całego dnia u weta nie spędziliście i jakieś fotki Ozzulca powinny się znależć w galerii co ? :evilbat: :lol: :lol:[/quote]no nie :oops: ale byliśmy jeszcze zawieść książki Kubie , bo jutro ma lekcje za poniedziałek , a nocuje dziś u babci bo stamtąd ma 15 min do szkoły piechotką 8)

[img]http://img249.imageshack.us/img249/7012/cie5fc.jpg[/img]
:wink: ulubiona ławeczka

[img]http://img249.imageshack.us/img249/2269/mojezabawki4mx.jpg[/img]
moje zabawki 8)

[img]http://img249.imageshack.us/img249/5814/pobiegamy0jk.jpg[/img]
psie zabawy :wink:

Posted

:loveu: jak slodko na tym fotelu wyszedl :lol:
Powinien w cyrku pracowac z takim wiotkim cialkiem :lol: 8)
calusy w pychola za dobre zachowanie u wetki :kiss3: :wink:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'], bo jutro ma lekcje za poniedziałek , a nocuje dziś u babci bo stamtąd ma 15 min do szkoły piechotką 8)

[/quote]

czyli Alicja dzisiaj siedzi całą noc na dogo :o 8)

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska'], bo jutro ma lekcje za poniedziałek , a nocuje dziś u babci bo stamtąd ma 15 min do szkoły piechotką 8)

[/quote]

czyli Alicja dzisiaj siedzi całą noc na dogo :o 8)[/quote] :lol: :lol:
samej nudno 8) :wink:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'] :lol: :lol:
samej nudno 8) :wink:[/quote]

gdzie samej, jakiej samej :-?

Twoje zdrowie :drinking:
:lol:
[img]http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/heb.jpg[/img]

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska'] :lol: :lol:

[img]http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/heb.jpg[/img][/quote]

O cholera, wpadam w kompleksy :roll: U Alki biały dywan :o a u ciebie wypucowane szkło blatu stolika. Ja też tak chcę !!!!

Posted

[quote name='HankaRupczewska']

O cholera, wpadam w kompleksy :roll: U Alki biały dywan :o a u ciebie wypucowane szkło blatu stolika. Ja też tak chcę !!!![/quote]

Hanka, ty przestań rozglądac się po mieszkaniu! :-?

[size=2]poza tym to taki mały stoliczek przyboczny, w ogóle nie użwany, gdybyś zobaczyła ten uzywany, główniejszy :roll: [/size]

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska'] :lol: :lol:

[img]http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/heb.jpg[/img][/quote]

O cholera, wpadam w kompleksy :roll: U Alki biały dywan :o a u ciebie wypucowane szkło blatu stolika. Ja też tak chcę !!!![/quote]wpadnij do mnie , szczególnie po akcji kontroli Ozzulca co leży na stole :-?
O :o piwelo :wink: zdrówko :wink:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']O :o piwelo :wink: zdrówko :wink:[/quote]

piwelo, piwelo, trzeba oblać [size=2]że już niedłgu nie będę bezrobotna :angel: :angel: :drinking: :drinking: [/size]

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska']O :o piwelo :wink: zdrówko :wink:[/quote]

piwelo, piwelo, trzeba oblać [size=2]że już niedłgu nie będę bezrobotna :angel: :angel: :drinking: :drinking: [/size][/quote] :drinking: :drinking: :drinking:
:( kurcze ale będziesz miała mało czasu na robienie fotek :-? 8)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'] :drinking: :drinking: :drinking:
:( kurcze ale będziesz miała mało czasu na robienie fotek :-? 8)[/quote]

spoko wodza 8) nienormowany czas pracy i przemęczać się nie będę :evilbat:
howgh

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska'] :drinking: :drinking: :drinking:

howgh[/quote] 8) no to już brzmi inaczej :wink: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska'] :drinking: :drinking: :drinking:

howgh[/quote] 8) no to już brzmi inaczej :wink: :drinking: :drinking: :drinking:[/quote]

i może sama spłace aparata, więc bedę miała argument :evilbat:

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska'] :drinking: :drinking: :drinking:

howgh[/quote] 8) no to już brzmi inaczej :wink: :drinking: :drinking: :drinking:[/quote]

i może sama spłace aparata, więc bedę miała argument :evilbat:[/quote] :wink: i aparata na wyłącznosć 8) :lol:

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska']O :o piwelo :wink: zdrówko :wink:[/quote]

piwelo, piwelo, trzeba oblać [size=2]że już niedłgu nie będę bezrobotna :angel: :angel: :drinking: :drinking: [/size][/quote]

Jezu, Magda, jak sie cieszę !!!! Naprawdę! Bardzo sie cieszę !

Posted

[quote name='HankaRupczewska']

Jezu, Magda, jak sie cieszę !!!! Naprawdę! Bardzo sie cieszę ![/quote]

:oops: 8) :lol: :oops: :angel: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska']O :o piwelo :wink: zdrówko :wink:[/quote]

piwelo, piwelo, trzeba oblać [size=2]że już niedłgu nie będę bezrobotna :angel: :angel: :drinking: :drinking: [/size][/quote]

Jezu, Magda, jak sie cieszę !!!! Naprawdę! Bardzo sie cieszę ![/quote]no to daj się skusić na piffko :wink: :drinking: