Alicja Posted October 21, 2005 Author Posted October 21, 2005 [quote name='mmbbaj'][quote name='asher']Hahaha, uraczona zostałam podwójnie, dzieki!!! :lol: Zemdleć co prawda nie zemdlałam, bo nie takie rzeczy się w życiu widywało 8) ale z krzesła prawie spadłam :lol:[/quote] A ja z pośpiechu mało na dogo nie wysłałam! :roflt: :roflt: :roflt:[/quote] :evil: i byłby ban dla ciebie 8) :lol: :lol: :lol: Quote
asher Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 [quote name='mmbbaj'][quote name='asher']Hahaha, uraczona zostałam podwójnie, dzieki!!! :lol: Zemdleć co prawda nie zemdlałam, bo nie takie rzeczy się w życiu widywało 8) ale z krzesła prawie spadłam :lol:[/quote] A ja z pośpiechu mało na dogo nie wysłałam! :roflt: :roflt: :roflt:[/quote] Tak się spieszyłaś, żeby mnie uszczęśliwić :cry: <--- to łzy wzruszenia :cry: Quote
Alicja Posted October 21, 2005 Author Posted October 21, 2005 [quote name='asher'][quote name='mmbbaj'][quote name='asher']Hahaha, uraczona zostałam podwójnie, dzieki!!! :lol: Zemdleć co prawda nie zemdlałam, bo nie takie rzeczy się w życiu widywało 8) ale z krzesła prawie spadłam :lol:[/quote] A ja z pośpiechu mało na dogo nie wysłałam! :roflt: :roflt: :roflt:[/quote] Tak się spieszyłaś, żeby mnie uszczęśliwić :cry: <--- to łzy wzruszenia :cry:[/quote]i to się nazywa dogomaniacka życzliwość 8) Quote
Hanna R. Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Cholera, zagubiona jestem :oops: Co wy sobie wysyłacie, za co mozna dostać bana ? A czego ja nie moge zobaczyc ? :evilbat: Quote
asher Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Cholercia, ja sobie własnie wysprzątałam skrzynkę :roll: Więc pozostaje ci liczyć na Alę, albo mmbbaj :wink: Quote
Alicja Posted October 21, 2005 Author Posted October 21, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Cholera, zagubiona jesrem :oops: Co wy sobie wysyłacie, za co mozna dostać bana ? A czego ja nie moge zobaczyc ? :evilbat:[/quote]towar ze stemplem OCENZUROWANO :wink: :lol: Quote
Hanna R. Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='HankaRupczewska']Cholera, zagubiona jesrem :oops: Co wy sobie wysyłacie, za co mozna dostać bana ? A czego ja nie moge zobaczyc ? :evilbat:[/quote]towar ze stemplem OCENZUROWANO :wink: :lol:[/quote] No ty sie nie śmiej :evil: Tylko może prześlij na [email][email protected][/email] Plizzzz :roll: Quote
Alicja Posted October 21, 2005 Author Posted October 21, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='HankaRupczewska']Cholera, zagubiona jesrem :oops: Co wy sobie wysyłacie, za co mozna dostać bana ? A czego ja nie moge zobaczyc ? :evilbat:[/quote]towar ze stemplem OCENZUROWANO :wink: :lol:[/quote] No ty sie nie śmiej :evil: Tylko może prześlij na [email][email protected][/email] Plizzzz :roll:[/quote]poszło priva :lol: :lol: Quote
Alicja Posted October 21, 2005 Author Posted October 21, 2005 [img]http://img20.imageshack.us/img20/9642/nogi5fo.jpg[/img] nóżki :wink: [img]http://img20.imageshack.us/img20/9513/nogi12yo.jpg[/img] Quote
Alicja Posted October 21, 2005 Author Posted October 21, 2005 [quote name='HankaRupczewska']O wy zbereźnice !!! :lol: :lol:[/quote]sama chciałaś 8) :lol: :lol: Quote
Hanna R. Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][img]http://img20.imageshack.us/img20/9642/nogi5fo.jpg[/img] nóżki :wink: [img]http://img20.imageshack.us/img20/9513/nogi12yo.jpg[/img][/quote] Ale nózki - jak u baletnicy :o Quote
Maga100 Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 [quote name='mmbbaj']A dlaczego myślisz, że tamten chciał Leona zjeść? :o[/quote] bo nagle wyłonił się z krzaków, juz z groźną postawą, Leon natychmiast sie położył, więc myslałam, że to czarne tylko odtańczy taniec na sztywnych nogach... :roll: Ale za chwilę wydobył się warkot z czarnego gardła i to coś już wisiało na szyi Leona :o Normalnie serce przestało mi bić :evil: Na szczęście zanim nawet ruszyłam z miejsce, wypadł z tych samych krzaków ów jegomość z łańcuchem i zdjął swojego milusińskiego z Leona z głosnym "Nie wolno!" To coś wyglądało jak amstaff, ale było całe czarne i jakieś większe. Może pittbull? :hmmmm: [quote name='mmbbaj'] A ja z pośpiechu mało na dogo nie wysłałam! :roflt: :roflt: :roflt:[/quote] a to byłoby dobre :lol: :lol: :lol: [quote name='HankaRupczewska']O wy zbereźnice !!! :lol: :lol:[/quote] hahahaha :lol: :lol: :lol: Po pierwsze nie my, ale Ozzi, bo bez bielizny chodzi, po drugie... gdzie fotograf? 8) Quote
dbsst Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][img]http://img455.imageshack.us/img455/5296/zmam52lf.jpg[/img] mamcia próbowała rozruszać chłopaka zmęczonego zabawą 8)[/quote]tez bym tak kciala :D Quote
Alicja Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 [quote name='XXL']ala mi tez wyslij ! :)[/quote]masz na myśli te nóżki :o :wink: Quote
Alicja Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Ala, ratuj :hmmmm: ( PW)[/quote] 8) poszło Quote
Alicja Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 Jola posłała mi adres stronki Lecznicy w Krakowie , jest tam szereg art. bardzo ciekawych / no niestety na temat chorób naszych maluchów :-? /.Może komuś sie te wiadomości przydają :-? [url]http://doktorwet.pl/index.php?strona=art[/url] Quote
Alicja Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 [quote name='XXL']znowu cos mnie ominelo ?[/quote] 8) XXL nic z tych rzeczy :wink: / sprawy techniczne , wiesz jak to jest kobieta i komputer :wink: :lol: / Quote
daga10011 Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='HankaRupczewska']Cholera, zagubiona jesrem :oops: Co wy sobie wysyłacie, za co mozna dostać bana ? A czego ja nie moge zobaczyc ? :evilbat:[/quote]towar ze stemplem OCENZUROWANO :wink: :lol:[/quote] ja tez jestem bardzo ciekawa :oops: Quote
XXL Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='XXL']znowu cos mnie ominelo ?[/quote] 8) XXL nic z tych rzeczy :wink: / sprawy techniczne , wiesz jak to jest kobieta i komputer :wink: :lol: /[/quote] nie wiem ale domyslam sie ze to raczej slabe poloczenie :P Quote
Recommended Posts