Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mmbbaj'][quote name='asher']Hahaha, uraczona zostałam podwójnie, dzieki!!! :lol:
Zemdleć co prawda nie zemdlałam, bo nie takie rzeczy się w życiu widywało 8) ale z krzesła prawie spadłam :lol:[/quote]

A ja z pośpiechu mało na dogo nie wysłałam! :roflt: :roflt: :roflt:[/quote] :evil:
i byłby ban dla ciebie 8) :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='mmbbaj'][quote name='asher']Hahaha, uraczona zostałam podwójnie, dzieki!!! :lol:
Zemdleć co prawda nie zemdlałam, bo nie takie rzeczy się w życiu widywało 8) ale z krzesła prawie spadłam :lol:[/quote]

A ja z pośpiechu mało na dogo nie wysłałam! :roflt: :roflt: :roflt:[/quote] Tak się spieszyłaś, żeby mnie uszczęśliwić :cry: <--- to łzy wzruszenia :cry:

Posted

[quote name='asher'][quote name='mmbbaj'][quote name='asher']Hahaha, uraczona zostałam podwójnie, dzieki!!! :lol:

A ja z pośpiechu mało na dogo nie wysłałam! :roflt: :roflt: :roflt:[/quote] Tak się spieszyłaś, żeby mnie uszczęśliwić :cry: <--- to łzy wzruszenia :cry:[/quote]i to się nazywa dogomaniacka życzliwość 8)

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Cholera, zagubiona jesrem :oops: Co wy sobie wysyłacie, za co mozna dostać bana ? A czego ja nie moge zobaczyc ? :evilbat:[/quote]towar ze stemplem OCENZUROWANO :wink: :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='HankaRupczewska']Cholera, zagubiona jesrem :oops: Co wy sobie wysyłacie, za co mozna dostać bana ? A czego ja nie moge zobaczyc ? :evilbat:[/quote]towar ze stemplem OCENZUROWANO :wink: :lol:[/quote]

No ty sie nie śmiej :evil: Tylko może prześlij na [email][email protected][/email]
Plizzzz :roll:

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='HankaRupczewska']Cholera, zagubiona jesrem :oops: Co wy sobie wysyłacie, za co mozna dostać bana ? A czego ja nie moge zobaczyc ? :evilbat:[/quote]towar ze stemplem OCENZUROWANO :wink: :lol:[/quote]

No ty sie nie śmiej :evil: Tylko może prześlij na [email][email protected][/email]
Plizzzz :roll:[/quote]poszło priva :lol: :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][img]http://img20.imageshack.us/img20/9642/nogi5fo.jpg[/img]
nóżki :wink:
[img]http://img20.imageshack.us/img20/9513/nogi12yo.jpg[/img][/quote]

Ale nózki - jak u baletnicy :o

Posted

[quote name='mmbbaj']A dlaczego myślisz, że tamten chciał Leona zjeść? :o[/quote]

bo nagle wyłonił się z krzaków, juz z groźną postawą, Leon natychmiast sie położył, więc myslałam, że to czarne tylko odtańczy taniec na sztywnych nogach... :roll: Ale za chwilę wydobył się warkot z czarnego gardła i to coś już wisiało na szyi Leona :o Normalnie serce przestało mi bić :evil: Na szczęście zanim nawet ruszyłam z miejsce, wypadł z tych samych krzaków ów jegomość z łańcuchem i zdjął swojego milusińskiego z Leona z głosnym "Nie wolno!"
To coś wyglądało jak amstaff, ale było całe czarne i jakieś większe. Może pittbull? :hmmmm:

[quote name='mmbbaj']
A ja z pośpiechu mało na dogo nie wysłałam! :roflt: :roflt: :roflt:[/quote]

a to byłoby dobre :lol: :lol: :lol:

[quote name='HankaRupczewska']O wy zbereźnice !!! :lol: :lol:[/quote]

hahahaha :lol: :lol: :lol:
Po pierwsze nie my, ale Ozzi, bo bez bielizny chodzi, po drugie... gdzie fotograf? 8)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][img]http://img455.imageshack.us/img455/5296/zmam52lf.jpg[/img]

mamcia próbowała rozruszać chłopaka zmęczonego zabawą 8)[/quote]tez bym tak kciala :D

Posted

Jola posłała mi adres stronki Lecznicy w Krakowie , jest tam szereg art. bardzo ciekawych / no niestety na temat chorób naszych maluchów :-? /.Może komuś sie te wiadomości przydają :-?
[url]http://doktorwet.pl/index.php?strona=art[/url]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='HankaRupczewska']Cholera, zagubiona jesrem :oops: Co wy sobie wysyłacie, za co mozna dostać bana ? A czego ja nie moge zobaczyc ? :evilbat:[/quote]towar ze stemplem OCENZUROWANO :wink: :lol:[/quote]
ja tez jestem bardzo ciekawa :oops:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='XXL']znowu cos mnie ominelo ?[/quote] 8) XXL nic z tych rzeczy :wink: / sprawy techniczne , wiesz jak to jest kobieta i komputer :wink: :lol: /[/quote]

nie wiem ale domyslam sie ze to raczej slabe poloczenie :P