Alicja Posted October 14, 2005 Author Posted October 14, 2005 [quote name='Maga100']jasne i my mamy uwierzyć, że tylko polewasz, a resztę wylewasz za kołnierz 8) Nic z tego, bardzo dobrze cię znamy :lol: I dodatku, że niby nawet w piątek nie pijesz? :-? Poza tym każdy Polak przy pracy... zdrowie na budowie! :drinking:[/quote]Maga :evilbat: nie mam nawet Reeds'a dziewczyny dzięki :wink: Olcia , przyjeżdżaj masz wprawę w remontach :wink: A Ozzy dzielnie pomaga , przed chwilą wdepnął w rozłożoną tapetkę na podłodze i zrobił dziurę :x , ukradł szpachelkę , zabrał mieszadło z farby i kradnie z pokoju co się da 8) :lol: Quote
Olcia Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Maga :evilbat: nie mam nawet Reeds'a [/quote] BIEDNA ALA ratowac Ala dac chociaz reedsa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Maga100 Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Maga :evilbat: nie mam nawet Reeds'a [/quote] Polak przy budowie i nie ma nawet :drinking: za zdrowie? :o wstydziłabyś się :-? ale ja nie lepsza :oops: już godzinę temu TZ pojechał po pifko do sklepu :evil: [quote] A Ozzy dzielnie pomaga , przed chwilą wdepnął w rozłożoną tapetkę na podłodze i zrobił dziurę :x , ukradł szpachelkę , zabrał mieszadło z farby i kradnie z pokoju co się da 8) :lol:[/quote] dzielny Ozzi! :klacz: Urozmaica fakturę na tapecie :grins: Quote
Agga Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 PIJACKO sie tu zrobiło :lol: Alu wszystkiego naj....... Gdzie Ozzy? pewnie tak zmeczony praca biedaczek Quote
Daga_i_Oskar Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 [quote name='Gabryjella'][quote name='Agga'] Gdzie Ozzy? pewnie tak zmeczony praca biedaczek[/quote] Pijany i otapetowany :wink: :lol: :lol: :lol:[/quote] :lol: :lol: :lol: Quote
Agga Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 To patologia w tej rodzinie :o ALA dawaj foty Ozzaska :lol: Quote
Alka Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 [quote name='Gabryjella'][quote name='Agga'] Gdzie Ozzy? pewnie tak zmeczony praca biedaczek[/quote] Pijany i otapetowany :wink: :lol: :lol: :lol:[/quote] żeby tak zwierzaka potraktować... :nono: Quote
Alicja Posted October 14, 2005 Author Posted October 14, 2005 Ja tak szybciutko bo TZcik z Kubą i Ozzym na spacerku , powiedziałam że muszą się przewietrzyć :lol: :lol: :lol: Do jutra wieczora powinno być OK :wink: Ja nie po Polsku pracuję :wink: , Reddsik będzie jutro po skończonej robocie :wink: Fotek roboczych brak :-? Nawet mi sie nowa kolorystyka podoba , siakoś jasno się w pokoju zrobiło :roll: Quote
Alicja Posted October 14, 2005 Author Posted October 14, 2005 [img]http://img147.imageshack.us/img147/6940/grucha1qr.jpg[/img] [img]http://img147.imageshack.us/img147/8003/grucha27hh.jpg[/img] [img]http://img147.imageshack.us/img147/8264/p10bo.jpg[/img] [img]http://img147.imageshack.us/img147/4829/p24gu.jpg[/img] :wink: Quote
Maga100 Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] [img]http://img147.imageshack.us/img147/8264/p10bo.jpg[/img] [img]http://img147.imageshack.us/img147/4829/p24gu.jpg[/img] :wink:[/quote] czy to resztki nowej tapety? 8) Kolor mu się nie spodobał? :lol: Quote
asher Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Hahaha, dzielny Ozzy, stara się jak może :lol: A te dziwne obiekty na ostatnim zdjęciu, to co to? :o Quote
Lucy* Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 [quote name='asher']Hahaha, dzielny Ozzy, stara się jak może :lol: A te dziwne obiekty na ostatnim zdjęciu, to co to? :o[/quote] Czyjaś glowa ?? :o Alicja jak się miewa Twoj TZ ?? 8) Quote
Alicja Posted October 14, 2005 Author Posted October 14, 2005 Lucy to nie głowa TZta :lol: :lol: to piłka jeszcze pękata :wink: no i muszę was rozczarować to nie nowa tapeta :-? tylko reklama z Realu :roll: , chyba ceny mu nie odpowiadały , no i obok butelka z soczku A tapeta jest zielona :wink: , więc bede miała teraz zielony pokoik 8) A rozbujnik dziś nie dopilnowany rozbroił pudełko z ryzem w torebeczkach , na szczęście torebki uratowałam , bo chyba bawiłabym sie w Kopciuszka :-? 8) Quote
asher Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 W Kopciuszka? :o A nie prościej byłoby odkurzacz wyjąć? :lol: Quote
Alicja Posted October 14, 2005 Author Posted October 14, 2005 [quote name='asher']W Kopciuszka? :o A nie prościej byłoby odkurzacz wyjąć? :lol:[/quote]nie dałoby sie bo on tam jeszcze rozsypał kubek z Acaną a mamy resztke a dostawa dopiero w poniedziałek :-? Quote
Olcia Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Lucy to nie głowa TZta :lol: :lol: to piłka jeszcze pękata :wink: no i muszę was rozczarować to nie nowa tapeta :-? tylko reklama z Realu :roll: , chyba ceny mu nie odpowiadały , no i obok butelka z soczku A tapeta jest zielona :wink: ,[b] więc bede miała teraz zielony pokoik [/b]8) A rozbujnik dziś nie dopilnowany rozbroił pudełko z ryzem w torebeczkach , na szczęście torebki uratowałam , bo chyba bawiłabym sie w Kopciuszka :-? 8)[/quote] bardzo dobry pomysl ja mam kuchnie zrobiona na zielono i bardzo ladnie wyglada, kolor odprezajacy oczy Quote
Maga100 Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 [quote name='Olcia'] bardzo dobry pomysl ja mam kuchnie zrobiona na zielono i bardzo ladnie wyglada, kolor odprezajacy oczy[/quote] ja też mam zieloną kuchnię :angel: I nawet kompuetr sobie tutaj zainstalowałam, taka tu jestem odprężona :lol: :wink: Quote
Alicja Posted October 15, 2005 Author Posted October 15, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Olcia'] bardzo dobry pomysl ja mam kuchnie zrobiona na zielono i bardzo ladnie wyglada, kolor odprezajacy oczy[/quote] ja też mam zieloną kuchnię :angel: I nawet kompuetr sobie tutaj zainstalowałam, taka tu jestem odprężona :lol: :wink:[/quote] Ale masz się dobrze , ja napewno komputera nie dostanę do mojego pokoiku :( / komputer jest u Kuby w niebieskim pokoju :-? / a kuchnię też mam niebieską 8) Quote
Patka Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Alu u nas rozwiązanie było proste i nie takie wbrew obiegowej tradycji drogie kupiliśmy 2 komputer :D Jeden jest w białym pokoiku a drugi w sypialni :) piaskowej :D Quote
Alicja Posted October 15, 2005 Author Posted October 15, 2005 [quote name='Patka']Alu u nas rozwiązanie było proste i nie takie wbrew obiegowej tradycji drogie kupiliśmy 2 komputer :D Jeden jest w białym pokoiku a drugi w sypialni :) piaskowej :D[/quote] :-? ale dla dobra rodziny to u mnie chyba lepiej że komputer jest tylko 1 8) :lol: / oj mogłoby się zdarzyć ze obiadów by nie było tylko przepisy na dysku :wink: / Quote
Patka Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 No tak Alu tego nie przewidzaiłam jedilbyście przy GG :lol: Quote
Alicja Posted October 15, 2005 Author Posted October 15, 2005 [quote name='Patka']No tak Alu tego nie przewidzaiłam jedilbyście przy GG :lol:[/quote] :shake: :oops: przy Dogomanii :wink: Quote
Guest bernulka Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 [img]http://img147.imageshack.us/img147/8264/p10bo.jpg[/img] :o Współlokatorek... ty w nashym pokoiku uwazaj na te tapetki :lol: :evilbat: Ja mam tu dowod zbordni :lol: Lepiej by tu Wasia nie lookła bo jeszcze wygoni :lol: Bo to w klatecce schdowej sie stało :lol: paździoszki Quote
Hanna R. Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Alicjo, proszę pokazać zielony pokoik !!! Migiem ! Quote
Alicja Posted October 15, 2005 Author Posted October 15, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Alicjo, proszę pokazać zielony pokoik !!! Migiem ![/quote]rutro jak sobie prawie skończymy 8) Jeszcze mi brak nowej lampy , karnisza i parapetu :-? , ale bedą :wink: już niedługo 8) Quote
Recommended Posts