Agga Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 [img]http://img314.imageshack.us/img314/538/patyk55tc.jpg[/img] A potem będą mu d...ą drzazgi wychodzić...Ja to z Sarą przerabiałam. A grudniaczek pieknie ci kwitnie. Moj tez zamiast na Boże Nardzenie to czasami wcześniej kwitnie. :roll: Quote
Alicja Posted October 4, 2005 Author Posted October 4, 2005 [quote name='Agga'][img]http://img314.imageshack.us/img314/538/patyk55tc.jpg[/img] A potem będą mu d...ą drzazgi wychodzić...Ja to z Sarą przerabiałam. A grudniaczek pieknie ci kwitnie. Moj tez zamiast na Boże Nardzenie to czasami wcześniej kwitnie. :roll:[/quote] no temu grudnikowi to wyjątkowo się pory roku pochromoliły :evil: 8) Agga drewienka Ozzy wypluwa :wink: a jak mu coś wpadnie to idzie ulicą i kaszle jak zaawansowany gruźlik :oops: :lol: :lol: :lol: kurcze mamy [b] 200 STRONKĘ[/b] :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
daga10011 Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :drink_2: :drinka: Quote
Lucy* Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 No ten Cielaczek to dopiero uroczy :lol: :loveu: :loveu: Dwusetna stronka :klacz: :klacz: :klacz: i kiedy to zleciało ?? :niewiem: Quote
Alicja Posted October 4, 2005 Author Posted October 4, 2005 [quote name='Lucy*']No ten Cielaczek to dopiero uroczy :lol: :loveu: :loveu: Dwusetna stronka :klacz: :klacz: :klacz: i kiedy to zleciało ?? :niewiem:[/quote] :wink: aż sama się dziwię :drinking: :drinking: :drinking: :wink: za następne stronki 8) Quote
KaRa_ Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 [quote name='daga10011'][quote name='KaRa_TC']Zauważyłam,że żadko kiedy Ozzy pokazuje cały pychol na zdjęciach :-? Zawsze ten łepek ma gdzieś obrócony :evilbat:[/quote] a ja Ci fachowo wytlumacze dlaczego :lol: ..Odwrocenie glowy jest sygnalem uspokajacym u psa,czesto tak robia jak czuja sie niepewnie w jakiejs sytuacji-poobserwuj na przyklad pierwsze zapoznanie z jakims psem twojego psa-na 90% odwroci glowe na bok :wink: ..No i Ozzy pewnie niepewnie czuje sie przed obiektywem... Ala-on jest niesamowity :P :P :P[/quote] Hihi to widocznie moje psy widocznie zawsze się pewnie czują przy obiektywnie bo tak się nastwiają :lol: Quote
Alka Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 [quote name='daga10011'][quote name='KaRa_TC']Zauważyłam,że żadko kiedy Ozzy pokazuje cały pychol na zdjęciach :-? Zawsze ten łepek ma gdzieś obrócony :evilbat:[/quote] a ja Ci fachowo wytlumacze dlaczego :lol: ..Odwrocenie glowy jest sygnalem uspokajacym u psa,czesto tak robia jak czuja sie niepewnie w jakiejs sytuacji-poobserwuj na przyklad pierwsze zapoznanie z jakims psem twojego psa-na 90% odwroci glowe na bok :wink: ..No i Ozzy pewnie niepewnie czuje sie przed obiektywem... Ala-on jest niesamowity :P :P :P[/quote] proste wytłumaczenie: to ze mnie taki słaby fotograf ,że Ozzy woli na to nie patrzeć :evil: Ala,za 200 stronkę i następne :drinking: :drinking: :drinking: :beerchug: Quote
Alicja Posted October 4, 2005 Author Posted October 4, 2005 [quote name='Alka'][quote name='daga10011'][quote name='KaRa_TC']Zauważyłam,że żadko kiedy Ozzy pokazuje cały pychol na zdjęciach :-? Zawsze ten łepek ma gdzieś obrócony :evilbat:[/quote] a ja Ci fachowo wytlumacze dlaczego :lol: ..Odwrocenie glowy jest sygnalem uspokajacym u psa,czesto tak robia jak czuja sie niepewnie w jakiejs sytuacji-poobserwuj na przyklad pierwsze zapoznanie z jakims psem twojego psa-na 90% odwroci glowe na bok :wink: ..No i Ozzy pewnie niepewnie czuje sie przed obiektywem... Ala-on jest niesamowity :P :P :P[/quote] proste wytłumaczenie: to ze mnie taki słaby fotograf ,że Ozzy woli na to nie patrzeć :evil: Ala,za 200 stronkę i następne :drinking: :drinking: :drinking: :beerchug:[/quote]no nareszcie moja sąsiadeczka wpadła na drinka 8) :drinking: :drinking: :drinking: za Ozzulcowe 200 stron i za przyszłe strony Galerii Tufficzka :wink: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Alka Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']no nareszcie moja sąsiadeczka wpadła na drinka 8) :drinking: :drinking: :drinking: za Ozzulcowe 200 stron i za przyszłe strony Galerii Tufficzka :wink: :drinking: :drinking: :drinking:[/quote] zdązyłam w ostatniej chwili ! :beerchug: :hmmmm: a co do galerii Tuffikowej, :niewiem: to nie wiem, kto by chciał takiego szkraba oglądać Quote
Alicja Posted October 4, 2005 Author Posted October 4, 2005 [quote name='Alka'][quote name='Alicjarydzewska']no nareszcie moja sąsiadeczka wpadła na drinka 8) :drinking: :drinking: :drinking: za Ozzulcowe 200 stron i za przyszłe strony Galerii Tufficzka :wink: :drinking: :drinking: :drinking:[/quote] zdązyłam w ostatniej chwili ! :beerchug: :hmmmm: a co do galerii Tuffikowej, :niewiem: to nie wiem, kto by chciał takiego szkraba oglądać[/quote]oj byli chętni 8) a jakby co to duze foty wstawimy i nie bedzie malutki :wink: :lol: :lol: Quote
Magda-Amir Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 jaaa 200 stronka :D :drinking: :drinking: no no galeria ma wziecie 8) :lol: Quote
Alicja Posted October 4, 2005 Author Posted October 4, 2005 [quote name='Magda&Amir']jaaa 200 stronka :D :drinking: :drinking: no no galeria ma wziecie 8) :lol:[/quote] :oops: :wink: staramy się jak możemy :wink: :drinking: Quote
Magda-Amir Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Magda&Amir']jaaa 200 stronka :D :drinking: :drinking: no no galeria ma wziecie 8) :lol:[/quote] :oops: :wink: staramy się jak możemy :wink: :drinking:[/quote] no i tak trzymav bo chyba nikt tu sobie nie wyobraza nie ogladac pieknego Ozzy'ego :wink: :D Quote
Maga100 Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 [quote name='PIKA'][img]http://img314.imageshack.us/img314/1079/ogrodnikzpani39nx.jpg[/img] :hmmmm: a ja mma pytanie :roll: Czy ten pies w ogóle schodzi z tej ławki, czy ja mam "de javiu" ? :hmmmm: :lol: [/quote] hahaha, chciałam o cos w tym stylu zapytać :lol: czy ta ławka jest jakaś magiczna? 8) a może to jedyna ławka w Rybniku? :o :cool3: Quote
Alicja Posted October 4, 2005 Author Posted October 4, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='PIKA'][img]http://img314.imageshack.us/img314/1079/ogrodnikzpani39nx.jpg[/img] :hmmmm: a ja mma pytanie :roll: Czy ten pies w ogóle schodzi z tej ławki, czy ja mam "de javiu" ? :hmmmm: :lol: [/quote] hahaha, chciałam o cos w tym stylu zapytać :lol: czy ta ławka jest jakaś magiczna? 8) a może to jedyna ławka w Rybniku? :o :cool3:[/quote]ławek jest wiecej ale na jedną zawsze wskakuje Tuffi , a Ozzy pierwszy raz odważył się wejsc i zobaczyć co też takiego Tuffik na niej widzi 8) :lol: :lol: Quote
Maga100 Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']ławek jest wiecej ale na jedną zawsze wskakuje Tuffi , a Ozzy pierwszy raz odważył się wejsc i zobaczyć co też takiego Tuffik na niej widzi 8) :lol: :lol:[/quote] i czy zobaczył? 8) spodobało mu się? :lol: Quote
Alicja Posted October 4, 2005 Author Posted October 4, 2005 Oj chyba spodobało bo czasem zahacza o ławeczkę jak wracamy do domku 8) Maga a ty dziś nie pijąca :o my tu oblewaliśmy 200 stronę :wink: Quote
Maga100 Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Maga a ty dziś nie pijąca :o my tu oblewaliśmy 200 stronę :wink:[/quote] Alicja, ja już codziennie pijąca, więc mi to spowszedniało :evilbat: [size=2]problemy, kłopoty, problemy, kłopoty... :( ach, jak pieknie było być dzieckiem 8) [/size] Quote
Alicja Posted October 4, 2005 Author Posted October 4, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska']Maga a ty dziś nie pijąca :o my tu oblewaliśmy 200 stronę :wink:[/quote] Alicja, ja już codziennie pijąca, więc mi to spowszedniało :evilbat: [size=2]problemy, kłopoty, problemy, kłopoty... :( ach, jak pieknie było być dzieckiem 8) [/size][/quote]za szczęśliwe dzieciństwo :wink: :drinking: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 [b]Auś,[/b] troche się spóźniłam, ale za 200 stronkę też coś wypiłam :lol: :drinking: Ciekawe czy my kiedyś do Waszej połówki str dobrniemy :P Ozzy jak zawsze pięknie się prezentuje :) Kiedy nast razem wybieracie się do Siemców ? :lol: Pozdrawiam Quote
Maga100 Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']za szczęśliwe dzieciństwo :wink: :drinking:[/quote] podobno na starość się dziecinnieje :lol: więc czekam 8) Quote
Alicja Posted October 4, 2005 Author Posted October 4, 2005 [quote name='Daga&Oskar'][b]Auś,[/b] troche się spóźniłam, ale za 200 stronkę też coś wypiłam :lol: :drinking: Ciekawe czy my kiedyś do Waszej połówki str dobrniemy :P Ozzy jak zawsze pięknie się prezentuje :) Kiedy nast razem wybieracie się do Siemców ? :lol: Pozdrawiam[/quote]chyba po raz ostatni :wink: w sobotę 8 października rano 8) Daguś , czytaj od tyłu galerię no i kiedyś dojdziesz do poczatku :wink: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted October 4, 2005 Author Posted October 4, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska']za szczęśliwe dzieciństwo :wink: :drinking:[/quote] podobno na starość się dziecinnieje :lol: więc czekam 8)[/quote] a masz już jakieś objawy :roll: :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Daga&Oskar'][b]Auś,[/b] troche się spóźniłam, ale za 200 stronkę też coś wypiłam :lol: :drinking: Ciekawe czy my kiedyś do Waszej połówki str dobrniemy :P Ozzy jak zawsze pięknie się prezentuje :) Kiedy nast razem wybieracie się do Siemców ? :lol: Pozdrawiam[/quote]chyba po raz ostatni :wink: w sobotę 8 października rano 8) Daguś , czytaj od tyłu galerię no i kiedyś dojdziesz do poczatku :wink: :lol: :lol:[/quote] chodziło mi czy z Oskarkową galerią kiedyś tak daleko zajdziemy :P qrcze sobota :( a mnie nie ma bgo wyjeżdżam sobie na weekendzik :( i zaś nici ze spotkania :roll: Quote
Maga100 Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] a masz już jakieś objawy :roll: :lol:[/quote] no właśnie nie, ale czekam z ustęsknieniem :wink: Quote
Recommended Posts