Maga100 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 przybyłam zobaczyć groźnego astmana... widzę, że nic się nie zmieniło i dalej jest mordercą? :diabloti: Koło mnie mieszka podobny i bardzo się z Leonem nie lubią :cool1: Quote
Alicja Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='Selket']oooooooo....................widziałam dziś taką puszeczkę w sklepie :oops: :oops: Ino Niunio się nie doczekał zakupu :oops: [FONT=Arial] :cool1:a było Niuniowi zakupić [/FONT] [quote name='Maga100']przybyłam zobaczyć groźnego astmana... widzę, że nic się nie zmieniło i dalej jest mordercą? :diabloti: [FONT=Arial]tak tak ...nadal morduje wszystko wokół :diabloti: [/FONT] Koło mnie mieszka podobny i bardzo się z Leonem nie lubią :cool1: [FONT=Arial] ufffff ulgło to nie my :diabloti:my nadal na zadupiu :grins:[/FONT] Quote
clockwork Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 http://images33.fotosik.pl/299/c76ff9690455ba47.jpg [FONT=Arial]:turn-l::turn-l: jaki otwieracz do puszek :bigcool::bigcool: Ozzus ... ciocia klockowa kupiła CIPUSZKE :grins: [/FONT] Quote
clockwork Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [FONT=Arial]za 2[SIZE=5]666 stronke [/FONT] Quote
Alicja Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='clockwork']http://images33.fotosik.pl/299/c76ff9690455ba47.jpg [FONT=Arial]:turn-l::turn-l: jaki otwieracz do puszek :bigcool::bigcool: pożyczę Ci sces :razz: Ozzus ... ciocia klockowa kupiła CIPUSZKE :grins: [/FONT] [FONT=Arial] :hmmmm: dlaczemu pan C. powiedział to samo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial]za 2[SIZE=5]666 stronke [/FONT] [FONT=Arial]i jeszcze jeden i jeszcze raz :knajpa: [/FONT] Quote
Selket Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 No i przez Was ją zakupię ;) Jutro ;) TZ mnie jak zawsze okrzyczy, no ale przeca Niuniowi ten zestaw jest niezbędny..zwłaszcza, ze dziś tylko prosiak dostał wyprawkę,a Niuniek nie ;) A czy wjedzie w nią około 1 kg nasionek??? :oops: Quote
Alicja Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='Selket']No i przez Was ją zakupię ;) Jutro ;) TZ mnie jak zawsze okrzyczy, no ale przeca Niuniowi ten zestaw jest niezbędny..zwłaszcza, ze dziś tylko prosiak dostał wyprawkę,a Niuniek nie ;) A czy wjedzie w nią około 1 kg nasionek??? :oops: [FONT=Arial]Jak to nie jest niezbędne Niuniowi .....Klocuś ma , Ozzy ma ....Niunio też musi mieć ;)[/FONT] [FONT=Arial] :razz::razz:powinny wejść .... a czym bedzieta dilować :roll:;)[/FONT] Quote
Selket Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Jak to nie jest niezbędne Niuniowi .....Klocuś ma , Ozzy ma ....Niunio też musi mieć ;)[/FONT] Myślę, że ten argument będzie decydujący na korzyść Niunia i TZ na pewno mu ulegnie:evil_lol: [FONT=Arial]:razz::razz:powinny wejść ....[/FONT] [FONT=Arial]a czym bedzieta dilować :roll:;)[/FONT] Co to jest dilować?:oops: hmm....A u Was tam hen, hen daleko to po ila takie puchołki?:oops::oops: Quote
Kiłi Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Oooo pijemy:megagrin: W sam raz trafiłam:errrr::drinka: Quote
Alicja Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='Selket']Co to jest dilować?:oops: [FONT=Arial]nasiunkami się diluje :grins:[/FONT] hmm....A u Was tam hen, hen daleko to po ila takie puchołki?:oops::oops: [FONT=Arial]:hmmmm: ....a nie wiem ....bo Cioteczka zakupiła dla Ozzulka ...a ja nie zapytałam :oops: [/FONT] Quote
Maga100 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]ufffff ulgło to nie my :diabloti:my nadal na zadupiu :grins:[/FONT] mój sąsiad astek wydaje się w porządku, ale ponieważ Leon nie dzierży żadnych samców (sukom daje 5sekundową szansę, jak się od razu podporządkują, to łaskawie się nie jeży. Ostatnio pokłócił się z sąsiadką bokserka - 13letnią!!! - o kawałek steropianu :cool1: ), więc astek nie pozostaje dłużny. Na szczęście chodzi na smyczy, a durny Leon reaguje na mój uroczy, słodki ryk "DO MNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" Quote
Alicja Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='Kiłi']Oooo pijemy:megagrin: W sam raz trafiłam:errrr::drinka: [FONT=Arial] masz wyczucie ;) ....:knajpa:[/FONT] [quote name='Vectra']bry wieczór :diabloti: [FONT=Arial] bry córcia :diabloti:[/FONT] Quote
clockwork Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='Selket']A czy wjedzie w nią około 1 kg nasionek??? :oops: [FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye: no co ty.... kilogram nasionek?? zamkną cie przecież jak tyle wyhodujesz :diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='Maga100']mój sąsiad astek wydaje się w porządku, ale ponieważ Leon nie dzierży żadnych samców (sukom daje 5sekundową szansę, jak się od razu podporządkują, to łaskawie się nie jeży. Ostatnio pokłócił się z sąsiadką bokserka - 13letnią!!! - o kawałek steropianu :cool1: ), więc astek nie pozostaje dłużny. Na szczęście chodzi na smyczy, a durny Leon reaguje na mój uroczy, słodki ryk "DO MNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" [FONT=Arial] to Ty nie Klikasz :crazyeye:....i nie znasz komend z naciskiem na RRRRR:roll:.......oj to jak Vectra Cię uczyła :hmmmm:..... Ozzulkowi się stróżowanie włacza na Bezludziu .....nasze ono Ci jest i nikt nie ma prawa tam wchodzić :diabloti: [/FONT] Quote
Selket Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:hmmmm: ....a nie wiem ....bo Cioteczka zakupiła dla Ozzulka ...a ja nie zapytałam :oops:[/FONT] To wiesz ja Ci powiem co będę tam trzymać - karmę dla prośki o masie 1 kg... ;) A Cioteczka Klocusiowa to nie pamięta o swym Niuniu??????:diabloti::mad: Quote
Selket Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye: no co ty.... kilogram nasionek?? zamkną cie przecież jak tyle wyhodujesz :diabloti:[/FONT] Kupię nie wyhoduję.........:cool1: Poza tym to będzie granulat:cool1: Quote
clockwork Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='Selket']To wiesz ja Ci powiem co będę tam trzymać - karmę dla prośki o masie 1 kg... ;) A Cioteczka Klocusiowa to nie pamięta o swym Niuniu??????:diabloti::mad: [FONT=Arial]pamiętałam ale ... Kloc zeżarł Niuńkowe :roll::grins: [/FONT] [quote name='Selket']Kupię nie wyhoduję.........:cool1: Poza tym to będzie granulat:cool1: [FONT=Arial]aaaaaa to inna bajka ;)[/FONT] Quote
Selket Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]pamiętałam ale ... Kloc zeżarł Niuńkowe :roll::grins: [/FONT] Jak to???????? O tak o, po prostu zjadł????????:placz::placz::placz: [FONT=Arial]aaaaaa to inna bajka ;)[/FONT] No....więc zmieści się czy nie????????? :cry::cool1: Bo nie wiem czy iść do sklepu.......:cool1: Quote
Alicja Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='Selket']Kupię nie wyhoduję.........:cool1: Poza tym to będzie granulat:cool1: [FONT=Arial]:razz::razz:na gotowca ;)[/FONT] Quote
clockwork Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='Selket']No....więc zmieści się czy nie????????? :cry::cool1: Bo nie wiem czy iść do sklepu.......:cool1: [FONT=Arial]jasne że sie zmieści... jak nie to reszte dosypiesz jak ubędzie :roll::cool1:[/FONT] Quote
Maga100 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]to Ty nie Klikasz :crazyeye:....i nie znasz komend z naciskiem na RRRRR:roll:.......oj to jak Vectra Cię uczyła :hmmmm:.....[/FONT] klikam i klikam i klikam.... i klikam :cool1: klik klik:diabloti: i oczywiście, że najlepsza jest komenda na Q, pies wtenczas natychmiast pada plackiem na ziemię :evil_lol: ale przy sąsiedzie jakoś się krępowałam.... Quote
Selket Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz::razz:na gotowca ;)[/FONT] Hmmm.................Muszę to przeanalizować:cool1: Ino durne prosię granulatu nie kce jeść:placz: Quote
zuzolandia Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 majne goten z pijackich nizin wrocilam ... wlazlam do CIA coby sie odpijaczyc i so??????? znowu alkuhkul sie lejeee..........masakra....jo to mom pecha....chyba na uspokojenie umysłu zaczna heklowac;-) hihihihihi buzioleee ........a gryll tak mysle kolo 18-19 lipiec...ale to bedziem jesio gadac;-). Quote
apple Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [FONT=Century Gothic]Przyszłam poranną porą rzec - DZIEŃ DOBRY!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [SIZE=2]Witaj Alutko:loveu: [/FONT] Quote
Recommended Posts