Vogue Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] Może i ja jeszczę zdążę na 3000 stronkę :multi::multi: Ozzy jest świetny, a miny przezabawne:loveu: Quote
Alicja Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='Basia_Sz']Witaj sąsiadko :loveu: No i nadeszła ta chwila wiekopomna :evil_lol: 3000 stronka!!! :multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol:nadejszła wiekopomna chwiła:eviltong:....z samego ranka ..chluśniem bo uśniem ....Basiu a przy takiej pogodzie to konieczność;) [quote name='Vogue']Może i ja jeszczę zdążę na 3000 stronkę :multi::multi: Ozzy jest świetny, a miny przezabawne:loveu:zdążylaś;) Quote
AlKil Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 cześć Alu!!!:lol: wczorajsza butelka sprawiła, że wstałam z lekkim bólem głowy. :cool1: Takie są skutki nocnego imprezowania...:evil_lol: Quote
Alicja Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='AlKil']cześć Alu!!!:lol: wczorajsza butelka sprawiła, że wstałam z lekkim bólem głowy. :cool1: Takie są skutki nocnego imprezowania...:evil_lol:;)dobrze ze nie opróżniłaś calej półeczki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pedzem na psacer z Ozzulkiem ...na mokre siq:diabloti: Quote
bonita Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Jjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeessssssssst:multi: :multi: :multi: 3000:multi: :multi: :multi: Udało mi się Quote
sylwiaskalska Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Witam witam w ten jakoś bleee dzień - bez urazy dla nikogo ale nie lubie księgowej mojej Quote
BeaC Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='bonita']Jjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeessssssssst:multi: :multi: :multi: 3000:multi: :multi: :multi: Udało mi się chyga raczej nieeeeeeeeeeee:razz::diabloti: Quote
agbar Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 dzien dobry Alu:) my juz po siq i po qp a teraz kawusia mniam mniam ....i papieroch a co se bede zalowac:) sa tacy co nie pala a i tak charlaja jak gruzliki....:diabloti: Quote
Alicja Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='bonita']Jjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeessssssssst:multi: :multi: :multi: 3000:multi: :multi: :multi: Udało mi się:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='bonita']chyba za szybko się cieszyłam :grin:z czego ,ze zapytam......czy z tego 30000postu napisanego przez mła:razz: [quote name='sylwiaskalska']Witam witam w ten jakoś bleee dzień - bez urazy dla nikogo ale nie lubie księgowej mojejoj Sylwuś ...współczuwam [quote name='BeaC']chyga raczej nieeeeeeeeeeee:razz::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='dealer']dzien dobry Alu:) my juz po siq i po qp a teraz kawusia mniam mniam ....i papieroch a co se bede zalowac:) sa tacy co nie pala a i tak charlaja jak gruzliki....:diabloti::razz:czy masz kogoś konkretnego na myśli........hmmmmmmmmmm.......:eviltong: ja też kawusia .....jogurcik......czy muszę się jeszcze nauczyć palić:crazyeye: Quote
bonita Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 z czego ,ze zapytam......czy z tego 30000postu napisanego przez mła:razz: Tak :grin: miałam się załapać na 3000 stronkę i 30000 post i nic nie wyszło! Wszystko przez Ciebie boś się wepchała:mad::evil_lol: Quote
AlKil Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Kurna, ale tego postu to już nie muszę opijać???:tard: Quote
Alicja Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='bonita'] Tak :grin: miałam się załapać na 3000 stronkę i 30000 post i nic nie wyszło! Wszystko przez Ciebie boś się wepchała:mad::evil_lol: to co mam się wykasować...............chwila [quote name='AlKil']Kurna, ale tego postu to już nie muszę opijać???:tard:jak nie jak tak:razz: Quote
Alicja Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='AlKil']będę się musiała do AA zapisać...:cool1: ;)musowo....bez AA......bądź AR:evil_lol:...ani rusz:eviltong: Quote
mmbbaj Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Alicjarydzewska;4919391[I napisał(a):]....bez ......bądź AR:evil_lol:...ani rusz:eviltong: Witaj z rana lanserko :lol: U nas w nocy strasznie wiało i teraz zimno, chmurzasto i pewnie będzie padać :cool1: Quote
Patka Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 u nas padało ale wieczór wczoraj był cudowny ... teraz jest śpiąco ... a jak tam u Ciebie :razz: Quote
Alicja Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='mmbbaj']Witaj z rana lanserko :lol: U nas w nocy strasznie wiało i teraz zimno, chmurzasto i pewnie będzie padać :cool1: w nocy po 2 zaczęło lać rano jak wstałam lało ...teraz troszkę siąpi...ale jest paskudnie:angryy: [quote name='Patka']u nas padało ale wieczór wczoraj był cudowny ... teraz jest śpiąco ... a jak tam u Ciebie :razz:oj wieczór był piekny , ciepełko.....teraz szaro buro i ponuro:razz: Quote
Patka Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 oj Alu to miałyśmy podobne wieczorki jak miło :razz: Quote
agbar Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:czy masz kogoś konkretnego na myśli........hmmmmmmmmmm.......:eviltong: ja też kawusia .....jogurcik......czy muszę się jeszcze nauczyć palić:crazyeye: iiiiiiiiiii...ekhm...pochmurno jakos no nie? :diabloti: Quote
Anja33 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to nie tylko panienki padaja po spacerkach ....kawalerowie tez wczoraj zrobili klap....po wycieczce do lasu;)....o tak koniecznie trzeba coś wypić na obudzenie się ze snu:p...ja już mam 2 kawę:evil_lol: Jak to często bywa ...można i na dogo natknąć się na stek bzdur.... [SIZE=2]może zajrzycie :cool1:......szczerze przyznaję podpisałam ową petycję na[SIZE=4] NIE[SIZE=2] bo to co ona zawierza jest jednym wielkim bełkotem[SIZE=2][SIZE=4] http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4839002#post4839002 Też napisałam NIE dla tej petycji Quote
Alicja Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 :multi::multi::multi:Ozzy mówi wam dzień dobry trochę mokry Ozzy po psacerku w nowej obrozy:p Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 czesc Alu... o rany 3002 to piekny wynik.:razz: ..ale Ty masz podescie do dzieci i wisz jak z nimi rozmawiac i pisac zeby tu sie kreciło jak na karuzeli... szacunek........:p a wynik imponujacy...gartulacje.... i miłego dzionka....:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:Ozzy mówi wam dzień dobry trochę mokry Ozzy po psacerku w nowej obrozy:p Ozzulec...pieknie mowi dzien dobry..... u Was pada??? hmmm w wawie w nocy padało bo po 6 mokre chodniki były....taraz raz sloneczko raz chmurki , ale zdecydowanie chlodniej niz wczoraj........ Quote
Recommended Posts