Mirka Posted September 16, 2003 Posted September 16, 2003 Od ok. dwóch tygodni zaszły duże zmiany wśród osób posiadających licencję. Nie mam 100% informacji na ten temat, kto i dlaczego stracił licencję (moje informacje są wyrywkowe i niepełne). Być może ktoś z Was ma bardziej szczegółowe informacje na ten temat. Za wszystkie cenne informacje będę wdzięczna. :D Quote
Mokka Posted September 16, 2003 Posted September 16, 2003 Moje informacje też nie są bardzo dokładne, ale "ze źródła", czyli od pozorantów, więc jeśli nawet niepełne, to chyba prawdziwe. W związku z wprowadzeniem u nas nowych przepisów IPO (od jesieni tego roku), pozoranci muszą zdać egzamin w/g tych przepisów, aby odnowić(zachować?) licencję. Wiem, że takie egzaminy były chyba 31.08 br. i być może licencję mają na razie tylko ci, którzy pojawili się i zaliczyli. Quote
audeo Posted December 11, 2003 Posted December 11, 2003 Stare licencje tracą ważność. Trzeba zdać egzamin składający się z kilku części - m.in. kondycyjny, teoretyczny i (chyba) praktyczny. Nowe egzaminy były przeprowadzane i podchodziło do nich stosunkowo niewielu pozorantów. Były oceny 1 i 2 (pozytywne), ale do czego ma się przydać to rozróżnienie jeszcze nie wiadomo. Quote
audeo Posted December 11, 2003 Posted December 11, 2003 Stare licencje tracą ważność. Trzeba zdać egzamin składający się z kilku części - m.in. kondycyjny, teoretyczny i (chyba) praktyczny. Nowe egzaminy były przeprowadzane i podchodziło do nich stosunkowo niewielu pozorantów. Były oceny 1 i 2 (pozytywne), ale do czego ma się przydać to rozróżnienie jeszcze nie wiadomo. Quote
Cally Posted December 14, 2003 Posted December 14, 2003 W "Psie" jest napisane,kto "odnowił "licencję,ale nie wiem,czy to chodzi o IPO? Quote
audeo Posted December 14, 2003 Posted December 14, 2003 Nie chodzi o IPO, tylko o uprawnienia do pracy z psami. Quote
Recommended Posts