Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

[quote]
Oooo, to zapraszam, [B]Flaire[/B], w pobliże ringu walijczyków w Poznaniu :-D Mam zamiar zrobić moją autorską sałatkę i przywieźć na światówkę :smile:
[/quote] [B]Ali[/B], okrótnico, czy chcesz postawić Flaire (i mnie) przed dylematem "śledzie czy erdele"?;)

Posted

[B]Ali[/B], i ja i ja :multi: :eating:

Czyli już mamy ciasto, sałatkę... :razz:

[B]bogula[/B], ja kilka razy dziennie przetrząsam mieszkanie w poszukiwaniu Malizny, zawsze z sercem w gardle... Znajduję ją w łazience, albo w ubikacji, albo w szafie... :evil_lol: Jak jej nie szukam to dramatycznie miauczy, że nie może skądś wyjść, ale jeśli szukam, wołam, to skubana bawi się w chowanego i nie odezwie się ani ani :lol:

Posted

[quote name='Jura'][B]Ali[/B], okrótnico, czy chcesz postawić Flaire (i mnie) przed dylematem "śledzie czy erdele"?;)[/quote]
A to aż dylemat będzie? :cool3: :cool3: :cool3:

:D

Posted

[quote name='Ali26762']Oooo, to zapraszam, [B]Flaire[/B], w pobliże ringu walijczyków w Poznaniu :D Mam zamiar zrobić moją autorską sałatkę i przywieźć na światówkę :)[/quote]

.......ha .....to już bedzie nie tylko autorska ....ale i..... Światowa:multi: :evil_lol: ;)

Posted

[quote name='bos'].......ha .....to już bedzie nie tylko autorska ....ale i..... Światowa:multi: :evil_lol: ;)[/quote]
Hehehe - wobec tego muszę koniecznie nadać jej tę nzawę :D
Zrobię to w Poznaniu, uroczyście :D

Posted

[quote name='Jura'][B]Ali[/B], okrótnico, czy chcesz postawić Flaire (i mnie) przed dylematem "śledzie czy erdele"?;)[/quote]
[B]Jura [/B], erdele na śledziach.....:evil_lol: :cool3:

Posted

[quote name='Ibolya'][COLOR=Blue][B]Ali[/B] co robiłaś całą noc, że się do nas nie odezwałaś :confused:[/COLOR][/quote]
[quote name='Wind']A [B]Ali[/B]? Tej ani w nocy, ani o poranku nie ma :-( [/quote]
Byłam, byłam, tylko... spałam :evil_lol:

Posted

[quote name='borsaf'][B]Ali,[/B] a o ktorej z Gdańska wyjeżdżasz? Może sie jeszcze w pociagu na salatke załapie?[/quote]
Wyjeżdżam z Gdańska o 5:16. Z Gniezna pociąg odjeżdża 0 8:36 :roll:

Posted

[quote name='borsaf'][B]Ali,[/B] a o ktorej z Gdańska wyjeżdżasz? Może sie jeszcze w pociagu na salatke załapie?[/QUOTE]
Ani się waż! :mad: [B]Ali[/B], nie pozwól, żeby borsaf zjadła NASZĄ sałatkę :angryy:
:evil_lol:

Posted

[B]coztego[/B], ze mną jedzie [B]Gosia[/B]... i to od samego Gdańska... :evil_lol: :cool3: :evil_lol:

Nie wiem ile dowieziemy tej sałatki - mogę na 100% obiecać wiaderko ;) :D

Posted

[quote name='Ali26762'][B]coztego[/B], ze mną jedzie [B]Gosia[/B]... i to od samego Gdańska... :evil_lol: :cool3: :evil_lol:

Nie wiem ile dowieziemy tej sałatki - mogę na 100% obiecać wiaderko ;) :D[/quote]

......takie 15 litrowe :eviltong: :evil_lol: ;)

Posted

[quote name='Ali26762'][B]coztego[/B], ze mną jedzie [B]Gosia[/B]... i to od samego Gdańska... :evil_lol: :cool3: :evil_lol:

Nie wiem ile dowieziemy tej sałatki - mogę na 100% obiecać wiaderko ;) :D[/quote]
[COLOR=Blue]No, nie radzę pożreć ;) całej zawartości wiaderka :razz: w drodze z Gdańska do Poznania, bo ..... możecie nie zobaczyć występów :evil_lol::evil_lol:

[/COLOR]

Posted

[B][COLOR=Blue]bos[/COLOR][/B][COLOR=Blue] podobno właśnie takie ma być to wiaderko :evil_lol: :evil_lol: [B]Ali[/B] już od zeszłego tygodnia śledzie łowi :razz: :diabloti: :evil_lol:[/COLOR]

Posted

[B]Ali,[/B]

A ktoz nie lubi salatki sledziowej? :cool3: Lecz jak mniemam, niobecni nie dostapia zaszczytu tej niebianskiej kosumpcji i beda musieli obejsc sie smakiem :-(

Posted

Wiaderko jest po 5,5 kg majonezu. Większym nie dysponuję :shake:

[B]Wind [/B]- niestety, sama widziałaś, że sałatka awansowała do rangi sałatki światowej, więc tylko na światówce może yć spożyta... Ale może zdopinguje Cię to do przyjazdu :cool3: [SIZE=1][COLOR=Silver](mogę Ci w drugim obiegu podać przepis i sama sobie zrobisz...)[/COLOR][/SIZE]

Posted

To ja bardzo prosze o ten przepisik :cool3: Jutro kupie produkty i se zrobie :-) Tym sposobem moze nie tak pyszna jak u Ali, ale bede miec ten rarytas jeszcze przed swiatowka :cool3:
Sa powody do mruczenia ..... mniammmmm ...

Posted

[quote name='Wind']To ja bardzo prosze o ten przepisik :cool3: Jutro kupie produkty i se zrobie :-) Tym sposobem moze nie tak pyszna jak u Ali, ale bede miec ten rarytas jeszcze przed swiatowka :cool3: [/quote]
Potem możesz jeść o tej samej godzinie, co my i będzie prawie tak samo, jakbyś tam była ;-)

Posted

[quote name='Wind']To ja bardzo prosze o ten przepisik :cool3: Jutro kupie produkty i se zrobie :-) Tym sposobem moze nie tak pyszna jak u Ali, ale bede miec ten rarytas jeszcze przed swiatowka :cool3:
Sa powody do mruczenia ..... mniammmmm ...[/quote]
Masz przepis na GG. A czy będą powody do mruczenia... hmmmm, okaże się jak zrobisz :)

Posted

Witam, wstawać na kawę dziewczyny.......:lol:
.....z rana jak śmietana:lol: i oczywiscie herbatka dla [B]Flaire[/B]

[B]Ibolya, Wind, zadziorny , bogula[/B] ,[B]Flaire..[/B].........dzień sie budzi.
Wstawać szkoda dnia:lol: :lol: :evil_lol:.... nocna zmiana poszła spać. :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...