Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='aga_ostaszewska'] (zostal mi juz ostani rozdzial i zakonczenie do konca... :multi:) [/QUOTE]
Zazdraszczam Ci szalenie... Ja się zawiesiłam, chyba muszę się zresetować czy coś... :shake:
[quote name='Wind']Sam grill to moze byc bardzo wirtualny Byleby spotkanko bylo mile, jakies dobre jedzonko, pyszna kawa, a dla dbajacych o nerki zimne piwo[/QUOTE]
Jakby co, to krzyczcie, będe rezerwować miejsca u kuzynki w kanjpce. Nawet możemy tam mieć osobną salę, tylko dla siebie :cool3: Ale ewentualne żarcie musielibyśmy dostarczyć sami ;) No i ona otwiera dpiero o 17:00

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

[quote name='bos']Ja mogę grilować...........tylko nie chcecie do Wodzisławia.............,
a Nowa Ruda bardzo daleko:diabloti: :diabloti: :diabloti: :cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :razz:, zadziorny już się wyłamuje......:mad: :mad:[/quote] Ja jestem uziemiony tylko do 19:00 :roll:. Potem mogę szaleć do woli :evil_lol: :cool3: :eviltong:

Posted

[quote name='bos'][B]aga [/B], Justyna uważa że mam być spoko...........
ja się zastanawiam czy ci oceniajacy jej wypociny też będą tak spoko....:evil_lol: :mad:[/quote] Jak spoko, to spoko :roll:. czym Ty się chłopie przejmujesz :niewiem: :shake:

Posted

[B]Szanowni Dogomaniacy[/B] Cosik z tym Slunskiem Woma nie wychodzi.
Weżcie, prosze pod uwagę jeszcze jedna opcję:
punkt docelowy - Dziecmiarki. Gdzie? 14 km od Gniezna, jakies 2 km od wrót-Ryba na Polach Lednickich, domek letniskowy nad jeziorem, wokół piekny las.
Domek pomieścił w porywach i z 15 osób jest kuchnia, łazienka, kominek i grill do dyspozycji.
Chyba na Zesłanie Ducha Sw. ks. Góra organizuje pod Rybą zlot młodzieży połaczony z całonocnym czuwaniem. Tez wrażenia niezapomniane.
Starczy sie skrzyknąć, zabrać cosik na tego grilla i dać znać, cobym porządki porobiła po zimie bo jeszcze nie byłam latoś.

No, to macie do myslenia! Oferta ważna do końca czerwca i we wrześniu.
Domek jest w takim 20domkowym skupisku, plot ledwie z desek sie składa więc w czasie wakacji jest klopot z pieskami, ale w innych miesiącach tam pusto i przyjemnie.

Oferta dotyczy Wszystkich terieromaniaków, nie tylko welszowców!

Posted

[B]Borsaf [/B], brzmi to bardzo sensownie........i fakt trzeba by się skrzyknąć.

Jednak było by dobrze teraz cosik załapać......może myśl [B]coztego[/B] jest dobra, ona piecze ciasto ja załatwiam pieczone prosie.............
jeszcze tylko jakieś stare wino :eviltong::lol: i piffo dla oczyszczenia przełyku i nerek..........już mi się to podoba.......balanga u kuzynki coztego:evil_lol:
.....[B]zadziorny[/B] ty mus załatwic wolne ,

Prosię trza zamówić z wyprzedzeniem dlatego było by dobrze wiedzieć ile nas będzie..........:cool1:

Posted

[B]Bos[/B] To tylko dajcie mi znać kiedy i kto jedzie, napiszę dokładniej, jak dojechać.:lol: :lol: :lol:

Jeszcze dodam, że jest mozliwośc rozbicia namiocików wokół domku.

Posted

Światówka to połowa listopada i już będzie zimno.....chyba.......

.....we wrześniu jest krajówka we Włocławku....:eviltong::p :p
.....czerwiec to krajówki Płock,Gorzow Wlkp........:eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :p

Posted

Byłem niedawno z piesami na wieczornym spacerku i wiecie co usłyszałem na skwerku pod blokiem? :hmmmm: Niesamowicie głośne i piękne kumkanie żab :cool3: :lol:. Teraz już mam pewność, że wiosna zawitała do nas na dobre :multi: :loveu:

Posted

[B]Zadziorny[/B] w okolicach światówki to moge pokotem położyc u siebie w Gnieżnie z 8 osób. Pietro domu ok 120 m do dyspozycji. Dojazd z Gniezna do Poznania godzine PKP i wysiada sie naprzeciw wejścia na Targi gdzie są pawilony z ringami.
Raz tylko jechałam samochodem i miałam kłopoty z parkowaniem (mój TZ, ja nie prowadzę:placz: ) i odtąd jeżdże na wystawe pociągiem.

Posted

[quote name='bos']Światówka to połowa listopada i już będzie zimno.....chyba.......
[/quote] Wiesz, ja dosyć zahartowany jestem :roll:. Na swojej działce, nocowałem w altanie nawet w październiku :cool3: :eviltong: :razz:

Posted

[quote name='zadziorny']Wiesz, ja dosyć zahartowany jestem :roll:. Na swojej działce, nocowałem w altanie nawet w październiku :cool3: :eviltong: :razz:[/quote]

Tak sie rozochociłeś żeś zapomnial że światowka jest w listopadzie , 10 dni po hallowin :eviltong: :diabloti: :lol: :lol: ;)

Posted

[B]coztego,[/B]

Cos mi sie widzi, ze jednak zostaniesz glownym party managerem. Przemawiaja za tym niewatpliwe walory, ktore posiadasz :cool3: Niezle wypiekasz ... zapachem niesie az pod Kabaty, masz kuzynke ze swobodnym kawiarnianym lokum i jak widze ogrom dobrych checi, aby tym zawiadowac :evil_lol:

W.

Posted

Dobrej nocy..........:p Guten Nacht :eviltong: :lol: Ales for bay........:eviltong: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Heyka :)

Wiem, że już nikogo tu nie ma, ale właśnie przebiłam się przez wczorajsze i dzisiejsze posty.

[B]Aga[/B] - ślicznie wyglądałaś u boku swego rycerza, kreacja nader gustowna.
Wiem też już nawet dlaczego wymyślono asfalt - pewnie wszystkie białogłowy skarżyły się na owe nierówności i dlatego rycerze trakty jęłi wyrównywać, a utwardzać, coby po roztopach czasu nie mitrężyć na kolejne równanie, jeno wroga prać!
Widziałam w Panoramie materiał filmowy z tego turnieju, ale akurat wisiałam na telefonie, więc tylko wizję miałam na podglądzie. Widziałam też białkę w onej niebieskości przypatrującą się walce - może to Ty byłaś?

[B]Wind[/B], mam nadzieję, że TZ doprowadził Cię do pionu i nic Cię już nie boli.

[B]zach[/B] - dziś po południu, w tym samym szpitalu, podobnie potraktowano mojego szwagra. Nawet mu badań nie zrobiono...
Wiem, że to żadne pocieszenie. Szlag mnie trafia jasny i sążnisty na tą chorą służbę zdrowia! SŁUŻBĘ - psia jej mać!
Mnie też czeka wizyta u kilku specjalistów... Już to widzę...

Już lepiej leczyć się tak, jak Wy zamierzacie - przy piffku i grillu.
Super pomysł i ze wszech miar wart realizacji, tym bardziej, iż grono zacne! Aż szkoda, że mam tak daleko na południe.

Posted

Biuletyn zdrowotny: czuję się nadal średnio, szybciej się męczę jakby, ale nie mam czasu już na chorowanie, bo dostałam mailem potwierdzenie przyjęcia Deryla do Słupska i zabrałam się za skubanie. Co mi wyjdzie, to wyjdzie, ale Słupsk zaliczymy :)

Posted

Właśnie :mad: :angryy:. Dogo zrobiła sobie dzień wolnego od forumowiczów :shake: :evilbat:
Za chwilę wyjeżdżam na wystawę do Łodzi :multi:. Wszystkim wystawiającym w ten łikend oraz ich podopiecznym życzę samych sukcesów :loveu: :cool3: :lol:

Posted

Dogo sie zbuntowala... i nie mialam czego w olnej chwili w pracy poczytac :mad:

Wszystkim wystawiajacym w ten week-end zyczymy powodzenia!

[B]Ali: [/B]Kciukasy trzymam za Twoje zdrowko! Jak idzie trymowanie Deryska "niebieskim sprzetem"?

Posted

Heyka :)

Za kciukasy dziękuję, a co do sprzętu, to lepiej aniżeli jakimkolwiek innym :)

Ale i tak ciężko, bo włos jest jeszcze dość krótki. Ale jakoś reklamówka się zapełnia - powoli, bo powoli, ale jakoś się rwie :)
Gorzej, bo teraz skubię tam, gdzie bardzo psu się nie podoba, co pokazuje mi całym sobą - albo się szczerzy, albo wykręca, albo przytula do mnie i włazi łapami - mam z nim siedem światów :D

Posted

[B]aga[/B]
obejrzałam relacje z rycerskiego życia- SUPER!!
No a z tym rycerzem to Tobie wszystkiego najlepszego życzę :cool3: :cool3: :loveu:

A "niebieski sprzęt" [B]Ali[/B] jest rewelacyjny, oczywiście spróbowałam na moim Szorstku, podszerstek wyczesywał aż miło. I jak pięknie w ręku leżał- nic tylko skubać!

A co do Słupska to my też będziemy mocno trzymać kciuki- Deryś dzielnie ćwiczy wystawianie i bardzo fajnie mu to wychodzi.
Ach a przez to że ja tak o tych wystawach czytam, słucham to sama mam ochotę się wystawić z szorstkim.. wczoraj to nawet zerknęłam sobie w info o wystawach.. no ale zaraz zobaczyłam cene dla zagraniczniaków 25-35 euro na krajówkach i szybciutko się wyleczyłam- jednak wolę inwestować w inne sporty hi hi

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...