Alicja Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 [quote name='asher']Alu, no to ozulcowego wielkanocnego podpisu [B]NIC[/B] nie przebije :cunao:[/quote]my się dzielnie przygotowujemy do kolejnych świąt :sg168: Quote
asher Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 Dostałam, usunęłam spacje, wkleiłam w podpis, ale nie ba banerka :cry: Quote
aga1215 Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 [quote name='asher']Dostałam, usunęłam spacje, wkleiłam w podpis, ale nie ba banerka :cry:[/quote] [URL="http://imageshack.us"] [/URL] [U][[B]URL=http://imageshack.us].... [/B] [IMG]http://img372.imageshack.us/img372/7147/boorkizima29bf.jpg[/IMG[B]]....[/URL][/B][/U][URL="http://imageshack.us/"][/URL] sprawdź, czy wszystko wkleiłaś - chyba nie ma tego co pogrubiłam :niewiem: wstawiam kropki bo znowu zrobiło fotkę :( Quote
asher Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 Tego pogrubionego nie było :lol: Ale teraz już jest, dziękuję :angel: :angel: :angel: Quote
Alicja Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 juuuuuuuuuuuuuuuuu jest BANEREK ;-) :laola: Quote
Maga100 Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 [B]I jednak boorki mają czapeczki....:vamp: [/B] Quote
malawaszka Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 hahaha Asher a jednak uległaś :bigok: Quote
PIKA Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 [quote name='asher']Aaaaaa, kuźwa, zaraz mnie coś trafi :evil: Jak się post cytuje, to zamiast kodu źródłowego wyświetla sie po prostu obrazek :evil: Aga, czy możesz wkleić ten banerek używając znaczników Bo nie umiam go wkleić do podpisu :puppydog:[/quote] a nie bylo najechać mysza na zdjęcie i wejść we właściwości, mialabys linka :haha: Quote
PIKA Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 [B]Asher i reszta znalazlam[/B] :laola: Jak chcesz miec same linki do zdjęć (a nie widok zdjęć) w cytowanym poście to wystarczy nacisnąc taki kwadracik, ktory jest na górze po prawej stronie nad emotami Pisze tam "Switch Editor Mode" jak to wcisniesz to ci sie zdjęcia zmienia w linki Quote
Teklunia Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 [quote name='PIKA'][B]Asher i reszta znalazlam[/B] :laola: Jak chcesz miec same linki do zdjęć (a nie widok zdjęć) w cytowanym poście to wystarczy nacisnąc taki kwadracik, ktory jest na górze po prawej stronie nad emotami Pisze tam "Switch Editor Mode" jak to wcisniesz to ci sie zdjęcia zmienia w linki[/quote] Jaaaaaaaaaaaaaaa :D PIKO :modla: niech Cie usciskam :bigok: Quote
LAZY Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Widze, że teraz wszsycy ucza sie obsługi forum od nowa...:-D Quote
asher Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 [quote name='PIKA']a nie bylo najechać mysza na zdjęcie i wejść we właściwości, mialabys linka :haha:[/quote]I dużo by mi ten link dał 8) Mnie o cały kod banerka chodziło... Super, że odkryłaś na to sposób :multi: [B]Maga[/B], a co, nie podobają się? 8) Quote
Maga100 Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 [quote name='asher'] [B]Maga[/B], a co, nie podobają się? 8)[/quote] [B]No jakże mogłyby mi się nie podobac dziwolągi moje kochane? 8-) [/B] Quote
asher Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 [quote name='Maga100'][B]No jakże mogłyby mi się nie podobac dziwolągi moje kochane? 8-) [/B][/quote]Ja o czapeczki pytałam!!!! :sg168: Quote
PIKA Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 A baby nie ma za co Ja do wszystkiego dochodze przypadkiem, bo ja to jestem ten typ co to musi "nacisnąć", zeby sparwdzić co to jest :wink: Quote
asher Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 [quote name='PIKA']A baby nie ma za co Ja do wszystkiego dochodze przypadkiem, bo ja to jestem ten typ co to musi "nacisnąć", zeby sparwdzić co to jest :wink:[/quote]Też bym tak chciała, ale na razie nie am czasu, bo muszę wywalać ze skrzynki setki niepotrzebnych powiadomień :-x :-x :-x Quote
Maga100 Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 [quote name='asher']Też bym tak chciała, ale na razie nie am czasu, bo muszę wywalać ze skrzynki setki niepotrzebnych powiadomień :-x :-x :-x[/quote] [B]Ja też się tym trudnię od jakiegoś czasu 8-) Zaczynam dochodzić do perfekcji :vamp: [/B] [B]Jak mogłyby mi się nie podobac czapeczki? Przecież są na głowach dziwolągów :drinka: [/B] Quote
asher Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 Ech, postanowiłam nie czekac na kabelek i pokazać wam jak mój własny pies znęca się nade mną psychicznie... [SIZE=1]Fotki fatalne, bo ciemnawo było, ale mam nadzieję, że będzie widac, co trzeba[/SIZE] :flasings: [B]A oto co robi Boogie, jak ma głodówkę... PATRZY[/B] :crazyeye: [IMG]http://foto.onet.pl/upload/36/39/_561800_n.jpg[/IMG] [B]I patrzy...[/B] :shocked!: [IMG]http://foto.onet.pl/upload/46/42/_561801_n.jpg[/IMG] I tak ciągle, a mnie ciarki po plecach chodzą... :smhair2: Quote
malawaszka Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 hahha bezbłędny jest hahaha nosz taaaaaki biedaczek, że aż by się chciało coś przez monitor mu podać hahaha:puppydog: Quote
asher Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 Dziś zeżarł swoja porcję, zeżarł porcję Sabiny a i tak głodny :roll: Ten pies jest wiecznie głodny :-? A Sabinka niedomaga, ma biegunkę od wczoraj, wymiotowała, zero apetytu... Taka biedniutka jest :( Chyba wciąż jej się poimprezowe obżarstwo czkawką odbija :( Quote
malawaszka Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 uuu biedna Sabinka - oby jak najszybciej jej przeszło a Boogi widze ma tak samo jak Bolek - NIGDY nie jest mu mało żarcia :nonono2: Quote
asher Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 Ja nie wiem, co się temu Boogajskiemu stało. On zawsze był łakomczuch, ale łakomczuch - sęp. Własną miskę miał w pogardzie. A teraz tylko by żarł :-o A z Sabinką dobrze będzie. W razie czego jutro dostanie Nifuroksazyd... Quote
malawaszka Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='asher']Ja nie wiem, co się temu Boogajskiemu stało. On zawsze był łakomczuch, ale łakomczuch - sęp. Własną miskę miał w pogardzie. A teraz tylko by żarł :-o [/quote] Bolek dzisiaj dorwał starą kocią piłkę i już ją miał łykać jak go zczaiłam :vamp: by sie udławił goopek jeden :nonono2: Quote
asher Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 [quote name='malawaszka']Bolek dzisiaj dorwał starą kocią piłkę i już ją miał łykać jak go zczaiłam :vamp: by sie udławił goopek jeden :nonono2:[/quote]A nie, Boogie je owszem na potęgę, ale tylko rzeczy jadalne :lol: Chyba za mało go głodzę :evilbat: Quote
Recommended Posts