Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A dla telewidzów program:
Ramówka TV Trwam - seryjne programy.
TELETURNIEJE
"Różaniec z gwiazdami"
"Jaka to modlitwa?"
"Jeden z dwunastu"
"Szansa na odpust"
"Od Torunia do Opola"
"Intifada" lub "Diecezjada" lub "Parafiada" (jeszcze nie wybrano
ostatecznego tytułu)
"Wielka Msza"
"Ananasy z mojej parafii"
"Miliard w Ambonie"
"Diecezja należy do ciebie!"
"Berety do mety"
"Jedno z dziesięciu przykazań"
"Najsłabsze ogniwo" - krótki poradnik z cyklu sam napraw swój różaniec
"Big Brother bitwa" - bonifratrzy vs. franciszkanie
"Śpiewające organy"
"O dwóch takich, co ukradli księżyc" - biograficzny
"Idź na całość" - czyli poradnik jak wypełnić przekaz pocztowy

TALK SHOW I REALITY SHOW
"Jestem jaki jestem" - reality show w domu o. Rydzyka
"Prałat Ja****ski Show"
"Co za adwent!"
"Z wizytą u Was" - program kolędowy.
"Parafia należy od Ciebie"
"Zakrystia - dokument jak powstaje msza"
"Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie" - program Wielkiej Inkwizycji
"Miliard na tacy"

SERIALE
"Pensjonat pod Toruniem"
"Parafia na peryferiach" - serial
Nowa seria wzorowana na "Pierwszej miłości" - "Pierwsza Komunia"
"M jak modlitwa"
"Świat wg redemptorystów" - reż. Okił Khamidov
"Tata, a Ojciec Marcin powiedział... " serial edukacyjny dla rodziców
"Strażnik dekalogu" z Chuckiem Norrisem
"Sutannah" - serial obyczajowy
"Plebania" - a nie, przecież już jest...

PROGRAMY HOBBYSTYCZNE
"Podróże kulinarne siostry Alfredy - pieczeń licheńska"
"Mo' Hair" - program o najnowszych, światowych trendach w nakryciach głowy i fryzurach
"Darz Bóg" - program łowiecki - odcinek o polowaniu na jelenie.
"1001 rzeczy które można zrobić z moheru" - drzwi balkonowe
"Samo szycie" - kurs robienia moherowego beretu
"Siostro, po prostu gotuj" - program kulinarny siostry Eutanazji..
"Katechetyczne podróże Ojca Rydzyka"
"Wacha do Maybacha" - magazyn moto

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Asher w dowód sympatii i zauroczona pięknym zdjeciem przesyłam Ci emblemacik mam nadzieję, ze Mimo iż wykorzystałam :evilbat: :wink: jednego psiura spodoba Ci się - jeśli nie nie ma sprawy ;) jakos tak latem mi od niego powiało ;) i zatęskniłam :)

[URL=http://imageshack.us][img]http://img390.imageshack.us/img390/1733/fotka3cv.jpg[/img][/URL]

Posted

Dzięki [b]Patka[/b] :buzi: Śliczny :angel:

[b]Bila[/b], bo cie kurna wyproszę od siebie z galerii :evil: :wink: Zastanawiam się tylko, czemu prałata wypipkowało :o

A impreza to nie była żadna msza... Wypraszam sobie!
Prosiaka było mi strrraaasznie szkoda, ale w tajemnicy wam powiem, że pyszny był :eating:

Ael boorkom chyba poimprezowe obżarstwo nie posłużyło... Dzisiaj... mają głodówkę :evilbat: :evilbat: :evilbat:

[b]Waszka[/b], ja nie jestem zarejestrowana na allegro, ale skoro ty jesteż, to chyba będę miała do ciebie prośbę :wink: Zaraz wyskrobię priw. Ale kabelka tam nie kupię, bonie wiem, JAKI mam kupić :roll:

[b]Mmbbaj[/b], drogi kabelek, to znaczy ile? Więcej, niż stówa? Dziś się okazało, że nawet filmy tą komórka mogę kręcić :o

Posted

[quote name='asher'][b]Aga[/b], ja wiem, że będą beznadziejne, ale przynajmniej będą :wink:[/quote]
zaraz beznadziejne - spotkałam już takie na DG i dało się oglądać :D - Tobie wyjdą na pewno lepiej od moich - jak komuś wysłałam fotę to nawet nie rozpoznał co na niej jest :oops: [size=1]więc nawet kabelka nie zakupiłam [/size] czy masz dyktafon w tej komórce???

Posted

[quote name='Bila']A dla telewidzów program:
Ramówka TV Trwam - seryjne programy.
TELETURNIEJE
"Różaniec z gwiazdami"
"Jaka to modlitwa?"
"Jeden z dwunastu"
"Szansa na odpust"
"Od Torunia do Opola"
"Intifada" lub "Diecezjada" lub "Parafiada" (jeszcze nie wybrano
ostatecznego tytułu)
"Wielka Msza"
"Ananasy z mojej parafii"
"Miliard w Ambonie"
"Diecezja należy do ciebie!"
"Berety do mety"
"Jedno z dziesięciu przykazań"
"Najsłabsze ogniwo" - krótki poradnik z cyklu sam napraw swój różaniec
"Big Brother bitwa" - bonifratrzy vs. franciszkanie
"Śpiewające organy"
"O dwóch takich, co ukradli księżyc" - biograficzny
"Idź na całość" - czyli poradnik jak wypełnić przekaz pocztowy

TALK SHOW I REALITY SHOW
"Jestem jaki jestem" - reality show w domu o. Rydzyka
"Prałat Ja****ski Show"
"Co za adwent!"
"Z wizytą u Was" - program kolędowy.
"Parafia należy od Ciebie"
"Zakrystia - dokument jak powstaje msza"
"Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie" - program Wielkiej Inkwizycji
"Miliard na tacy"

SERIALE
"Pensjonat pod Toruniem"
"Parafia na peryferiach" - serial
Nowa seria wzorowana na "Pierwszej miłości" - "Pierwsza Komunia"
"M jak modlitwa"
"Świat wg redemptorystów" - reż. Okił Khamidov
"Tata, a Ojciec Marcin powiedział... " serial edukacyjny dla rodziców
"Strażnik dekalogu" z Chuckiem Norrisem
"Sutannah" - serial obyczajowy
"Plebania" - a nie, przecież już jest...

PROGRAMY HOBBYSTYCZNE
"Podróże kulinarne siostry Alfredy - pieczeń licheńska"
"Mo' Hair" - program o najnowszych, światowych trendach w nakryciach głowy i fryzurach
"Darz Bóg" - program łowiecki - odcinek o polowaniu na jelenie.
"1001 rzeczy które można zrobić z moheru" - drzwi balkonowe
"Samo szycie" - kurs robienia moherowego beretu
"Siostro, po prostu gotuj" - program kulinarny siostry Eutanazji..
"Katechetyczne podróże Ojca Rydzyka"
"Wacha do Maybacha" - magazyn moto[/quote]

:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: DOBRE :roflt: :roflt:

Posted

[quote name='malawaszka']no i co z tym pw?? :evil: siedze i cekam kurna i czekam i czekam i nic nie moge zrobić bo mnie ciekawość zżera :evil:[/quote]Waszka, podliczyłam fundusze i... nie będzie PW :cunao: A żeby cie ciekawośc nie zeżarła do końca - chciałam, żebyś mi zestaw Econetti zlicytowała :wink:

[b]Alu[/b], 40zł to się da przeżyć, tylko kurna, czmu w Ikei??? Strasznie mam daleko :roll:

[b]Aga[/b], mam i dyktafon. A co?

[b]Patka[/b], normalnie nie mogę się napatrzeć na mój nowy śliczny awatar :angel: :angel: :angel: Taki jest... antyświąteczny :angel:

Posted

[quote name='asher']

[b]Alu[/b], 40zł to się da przeżyć, tylko kurna, czmu w [b]Ikei[/b]??? Strasznie mam daleko :roll:
[/quote]

:roflt: :roflt: :roflt:

Asherku, zmień te soczewki w końcu :lol: :lol:
Naprawdę nie sądzę, że w Ikei sprzedają kabelki do telefonów 8)
Ala napisała w IDEI...... :lol:

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='asher']

[b]Alu[/b], 40zł to się da przeżyć, tylko kurna, czmu w [b]Ikei[/b]??? Strasznie mam daleko :roll:
[/quote]

:roflt: :roflt: :roflt:

Asherku, zmień te soczewki w końcu :lol: :lol:
Naprawdę nie sądzę, że w Ikei sprzedają kabelki do telefonów 8)
Ala napisała w IDEI...... :lol:[/quote]O w mordę :roflt: Chyba naprawdę muszę soczewki zmienić :roflt: :oops: :oops: :oops:

No i dzięki za sprostowanie, bo już sprawdzałam o której autobusy do Ikei odjeżdżają :cunao:

Posted

[quote name='asher'] bo już sprawdzałam o której autobusy do Ikei odjeżdżają :cunao:[/quote]

buhahahaha :lol: :lol: :lol:
A to byś się zdziwiła, jakbyś juz tam pojechała :lol: I potem byłaby pretensja do Alicji, że nie było... :lol:

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='asher'] bo już sprawdzałam o której autobusy do Ikei odjeżdżają :cunao:[/quote]

buhahahaha :lol: :lol: :lol:
A to byś się zdziwiła, jakbyś juz tam pojechała :lol: I potem byłaby pretensja do Alicji, że nie było... :lol:[/quote]A żebyś wiedziała :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='asher']

[b]Mmbbaj[/b], drogi kabelek, to znaczy ile? Więcej, niż stówa? Dziś się okazało, że nawet filmy tą komórka mogę kręcić :o[/quote]

[b]Asher[/b], sorki, że dopiero teraz odpisuję! Tak naprawdę to nie wiem dokładnie ile :roll: , bo ja w swojej komórce dostałam w zestawie. Mój mąż twierdził, że taki kabelek kosztuje właśnie powyżej 100zł, ale może się mylił! Alicja napisała, że kupiła za 40zł więc musi tak być :D Trochę sobie żartowałam więc wybacz jeśli wprowadziłam Cię w błąd :oops: Ja na Twoim miejscu z komórką poszłabym do salonu IDEI, a wszędzie ich pełno! Prawdą jest jednak to, że zdjęcia wychodzą marne :-? U mnie występuje jeszcze jedna dziwna rzecz...nie zawsze na zdjęciu wychodzi mi to co faktycznie umieściłam w kadrze tylko np. kawałek tego czegoś :-? I często zdjęcia są ciemne albo właśnie prześwietlone..., ale oczywiście zgadzam się, że "lepszy rydz niż nic" choć my mimo, że aparatu w dalszym ciągu nie mamy :evilbat: to jakoś z komórki nie korzystamy! Mamy też taką małą kamerkę internetową i zdjęcia z niej też są do d**y!

Posted

[quote name='mmbbaj']U mnie występuje jeszcze jedna dziwna rzecz...nie zawsze na zdjęciu wychodzi mi to co faktycznie umieściłam w kadrze tylko np. kawałek tego czegoś :-?[/quote]Jeśli to coś, czego kawałek masz na zdjęciu jest obiektem ruchomym - na przykład Bajanem :wink: - to dzieje się tak dlatego, ze w komrkach aparaciki są marne i mają duże opóźnienie - od momentu naciśnięcia guziczka do zrobienia zdjęcia mija kilka sekund, w przeciągu których obiekt się pięć razy zdąży przemieścić :wink:

Posted

[quote name='asher']Jeśli to coś, czego kawałek masz na zdjęciu jest obiektem ruchomym - na przykład Bajanem :wink: - to dzieje się tak dlatego, ze w komrkach aparaciki są marne i mają duże opóźnienie - od momentu naciśnięcia guziczka do zrobienia zdjęcia mija kilka sekund, w przeciągu których obiekt się pięć razy zdąży przemieścić :wink:[/quote]

:roflt: :roflt: :roflt: , no taka ciemnota to ja nie jestem :lol: Oczywiście wiem to i coś takiego może się zdarzyć nawet przy użyciu normalnego aparatu! Ja mam na myśli obiekt nieruchomy! Powiedzmy robię zdjęcie Bajanowi na fotelu i umieszczam w kadrze całego, a na zdjęciu wychodzi mi kawałek Bajana z oparciem fotela i ściana :lol: Tak się dzieje nie za każdym razem, ale się zdarza i ja nie wiem dlaczego :niewiem:

Posted

[quote name='mmbbaj'] :roflt: :roflt: :roflt: , no taka ciemnota to ja nie jestem :lol: Oczywiście wiem to i coś takiego może się zdarzyć nawet przy użyciu normalnego aparatu! Ja mam na myśli obiekt nieruchomy! Powiedzmy robię zdjęcie Bajanowi na fotelu i umieszczam w kadrze całego, a na zdjęciu wychodzi mi kawałek Bajana z oparciem fotela i ściana :lol: Tak się dzieje nie za każdym razem, ale się zdarza i ja nie wiem dlaczego :niewiem:[/quote]

Po prostu ten aparat żyje swoim własnym życiem :roflt:

Posted

[quote name='mmbbaj'][quote name='asher']Jeśli to coś, czego kawałek masz na zdjęciu jest obiektem ruchomym - na przykład Bajanem :wink: - to dzieje się tak dlatego, ze w komrkach aparaciki są marne i mają duże opóźnienie - od momentu naciśnięcia guziczka do zrobienia zdjęcia mija kilka sekund, w przeciągu których obiekt się pięć razy zdąży przemieścić :wink:[/quote]

:roflt: :roflt: :roflt: , no taka ciemnota to ja nie jestem :lol: [/quote]A kto cie tam wie 8) Ja mierzę innych swoja miarą, sama widzisz, że o mało co po kabelek do Ikei nie pojechałam :lol:

Posted

[quote name='asher']

[b]Patka[/b], normalnie nie mogę się napatrzeć na mój nowy śliczny awatar :angel: :angel: :angel: Taki jest... antyświąteczny :angel:[/quote]

[b]Boorki[/b] są [b]dwa[/b] i [b]dwa powinny być w avatarze![/b] :-? Gdzie jest Booge? :evilbat: i.............powinny mieć czapeczki mikołajkowe! :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='asher'] sama widzisz, że o mało co po kabelek do Ikei nie pojechałam :lol:[/quote]

No!, a ja się mało przez to nie udławiłam :lol: , nie wolno jeść przy komputerku :talker: :nono:

Posted

[quote name='asher'][quote name='mmbbaj']powinny mieć czapeczki mikołajkowe! :lol: :lol: :lol:[/quote]O nie, żadnych czapeczek! :evilbat: Wystarcza mi wasze :evilbat:[/quote]

[b][color=red][size=6]Czapeczki dla Boorków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size][/color][/b] :laola: :terazpol: :terazpol: :terazpol: :terazpol: :terazpol: :terazpol: :terazpol: :terazpol: :terazpol: :terazpol: :terazpol: :laola: :laola: