malawaszka Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 to Wy się pedalskim piwem tak ululałyście??? :evil_lol: [QUOTE][B]przyjechał też do nas pan :evil_lol: [/B] [IMG]http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/Album2/8-19-1.jpg[/IMG][/QUOTE] a pan miał w torbie kostium do przebrania się? :evil_lol: Quote
PIKA Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='malawaszka']to Wy się pedalskim piwem tak ululałyście??? :evil_lol: [/quote] jakbysmy się ululaly pedalskim piwem to by go nie zostalo w lodówce :evil_lol: [quote name='Vectra'] Poszłaś niewinnie do kibla i zniknełaś :evil_lol: :evil_lol: Aga Cie budziła bo już wychodziłyśmy :evil_lol: :evil_lol:[/quote] ja się zmartwilam, ze jej cos się stalo :oops: :evil_lol: Quote
Cola Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 no pięknie :evil_lol: :evil_lol: spanko na kibelku :evil_lol: Trzeba było nas wygonić i położyć się jak normalny ludź do łóżeczka :eviltong: Quote
asher Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 [quote name='malawaszka']a pan miał w torbie kostium do przebrania się? :evil_lol:[/quote]Hahahaha, noooo. Serwował nam pizzę w stroju króliczka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [B]Paula[/B], acha :lol: Byłas wtedy zagadana z Colą, o ile dobrze pamiętam :lol: [B]Vectra[/B], jak te pozory mylą :evil_lol: Ale ja naprawdę słuchałam i chyba rozumialam, tylko wizualne doznania miałam dziwne :lol: [B]PIKA[/B], a długo mnie nie było? :crazyeye: :lol: Quote
r_2005 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='asher']No i w ogóle zostało mi pół lodówki pedalskiego piwa :shake: :evil_lol:[/quote] Już do Ciebie jadę:lol: Quote
PIKA Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='Cola']no pięknie :evil_lol: :evil_lol: spanko na kibelku :evil_lol: Trzeba było nas wygonić i położyć się jak normalny ludź do łóżeczka :eviltong:[/quote] mogla nas nie wyganiac i się polozyc :lol: [quote name='asher'] [B]PIKA[/B], a długo mnie nie było? :crazyeye: :lol:[/quote] no troszke :lol: Tylko nie problem z dlugością siedzienia w kiblu bo to róznie z tym bywa, ale dłuższy brak odzewu z Twojej strony na moje nawolywania i pukania mnie zaniepokoił :evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='asher']Hahahaha, noooo. Serwował nam pizzę w stroju króliczka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/quote] [B]buhahahaha, tak wszedł, ukłonil się, zapytał czy moze skorzystać z toalety i następnie jako króliczek podał nam pizzę :lol: :lol: [/B] Quote
asher Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 [quote name='r_2005']Już do Ciebie jadę:lol:[/quote]Zapraszam! :p Ale nie będzie ci przeszkadzxać, że ja będe spać? :evil_lol: Quote
PIKA Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='asher']Zapraszam! :p Ale nie będzie ci przeszkadzxać, że ja będe spać? :evil_lol:[/quote] do oprozniania Twojej lodówki Ty jej bedziesz zupelnie zbędna :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='Maga100'][B]buhahahaha, tak wszedł, ukłonil się, zapytał czy moze skorzystać z toalety i następnie jako króliczek podał nam pizzę :lol: :lol: [/B][/QUOTE] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
asher Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 [quote name='Maga100'][B]buhahahaha, tak wszedł, ukłonil się, zapytał czy moze skorzystać z toalety i następnie jako króliczek podał nam pizzę :lol: :lol: [/B][/quote]Maga, ty też to widzałaś??? :sweetCyb: Bo już myslalam, że mam jakieś zwidy :evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='asher']Maga, ty też to widzałaś??? :sweetCyb: Bo już myslalam, że mam jakieś zwidy :evil_lol:[/quote] [B]no pewnie, króliczek był bardzo wyraźny :grins: I nawek machał ogonkiem :roflt: [/B] Quote
asher Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 [quote name='Maga100'][B]no pewnie, króliczek był bardzo wyraźny :grins: I nawek machał ogonkiem :roflt: [/B][/quote]I zalotnie strzygł uszkami :lol: I miział nas wąsikami, jak nam pizzę podawał :lol: Quote
r_2005 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='asher']Zapraszam! :p Ale nie będzie ci przeszkadzxać, że ja będe spać? :evil_lol:[/quote] Byleby nie w kiblu, bo po piwie może mi się chcieć siurać:p Quote
asher Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 [quote name='r_2005']Byleby nie w kiblu, bo po piwie może mi się chcieć siurać:p[/quote]Hihihi, mam dwa :grins: Quote
r_2005 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='asher']Hihihi, mam dwa :grins:[/quote] Wot, burżujka:eviltong: Quote
dbsst Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [LEFT]1 [SIZE=7]tuńczykowa saładka by asher fantastyczna[/SIZE] 2 Asher gadała i gadała nie do zagadania :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: 3 [B]RANO WSTAŁAM Z BÓLEM GARDŁA I CHRYPĄ :saeek: :saeek: :saeek: --> to przez wygadana ASHER[/B] 4 PAni taksówkarka z yorkiem to KOSMOS myślałam że się zsikam :evil_lol: generalnie wieczór cudów [B][SIZE=7][COLOR=darkred]ASHER DZIĘKIE[/COLOR][/SIZE][/B][/LEFT] Quote
Maga100 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [B]właśnie, Debe mi przypomniała... Chciałam powiedzieć, ze Asher to straszna gaduła, normalnie nie dała nikomu dojść do słowa :shake: [/B] [B]Strasznie musiałam krzyczeć, gdy chciałam wtrącić słówko :grins: [/B] Quote
Alicja Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [I][B]:roflt::roflt::roflt:o matko aż mnie brzuch rozbolał od czytania relacji ze spotkania przy kawie:razz:[/B][/I] Quote
dbsst Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:roflt::roflt::roflt:o matko aż mnie brzuch rozbolał od czytania relacji ze spotkania przy kawie:razz:[/B][/I][/quote] a mnie GARDŁO i mój aksamitny głos i dykcja aktorska zostały dziś mocno naruszone :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='dbsst']a mnie GARDŁO i mój aksamitny głos i dykcja aktorska zostały dziś mocno naruszone :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote][B][I]znam na to lekarstwo :ppiffko z miodem:razz:[/I][/B] Quote
dbsst Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]znam na to lekarstwo :ppiffko z miodem:razz:[/I][/B][/quote] WMUSZAM w siebie wino :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='dbsst']WMUSZAM w siebie wino :lol: :lol: :lol:[/quote]:crazyeye::roflt::roflt::roflt: ale jak juz to najlepsze z koglem moglem;) Quote
dbsst Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::roflt::roflt::roflt: ale jak juz to najlepsze z koglem moglem;)[/quote] chyba mam ochote na śledzia :roll: Quote
asher Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 [quote]2 Asher gadała i gadała nie do zagadania :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:[/quote] [quote name='Maga100'][B]właśnie, Debe mi przypomniała... Chciałam powiedzieć, ze Asher to straszna gaduła, normalnie nie dała nikomu dojść do słowa :shake: [/B] [B]Strasznie musiałam krzyczeć, gdy chciałam wtrącić słówko :grins:[/B][/quote] Ha ha ha :eviltong: A to obraz po bitwie [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images4.fotosik.pl/96/69e9dec99e2d603d.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images3.fotosik.pl/133/e181817f2da2fff3.jpg[/IMG][/URL] :evil_lol: [B]Debe[/B], nie dość, że starszny z ciebie milczek, to jeszcze straszny z ciebie ochlaj :shake: Martwię sie o ciebie :shake: [B][SIZE=3][COLOR=magenta]Dziewczęta drogie bardzo wam dziękuję za ten przemiły wieczór w uroczym towarzystwie i za to, że wreszcie mogłam się wygadac za wszystkie czasy! Jesteście wspaniałe!!![/COLOR][/SIZE][/B] :Rose: :iloveyou: Quote
Recommended Posts