Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to Wy się pedalskim piwem tak ululałyście??? :evil_lol:

[QUOTE][B]przyjechał też do nas pan :evil_lol: [/B]

[IMG]http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/Album2/8-19-1.jpg[/IMG][/QUOTE]

a pan miał w torbie kostium do przebrania się? :evil_lol:

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']to Wy się pedalskim piwem tak ululałyście??? :evil_lol:
[/quote]

jakbysmy się ululaly pedalskim piwem to by go nie zostalo w lodówce :evil_lol:

[quote name='Vectra']
Poszłaś niewinnie do kibla i zniknełaś :evil_lol: :evil_lol: Aga Cie budziła bo już wychodziłyśmy :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
ja się zmartwilam, ze jej cos się stalo :oops: :evil_lol:

Posted

no pięknie :evil_lol: :evil_lol: spanko na kibelku :evil_lol: Trzeba było nas wygonić i położyć się jak normalny ludź do łóżeczka :eviltong:

Posted

[quote name='malawaszka']a pan miał w torbie kostium do przebrania się? :evil_lol:[/quote]Hahahaha, noooo. Serwował nam pizzę w stroju króliczka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[B]Paula[/B], acha :lol: Byłas wtedy zagadana z Colą, o ile dobrze pamiętam :lol:

[B]Vectra[/B], jak te pozory mylą :evil_lol: Ale ja naprawdę słuchałam i chyba rozumialam, tylko wizualne doznania miałam dziwne :lol:

[B]PIKA[/B], a długo mnie nie było? :crazyeye: :lol:

Posted

[quote name='Cola']no pięknie :evil_lol: :evil_lol: spanko na kibelku :evil_lol: Trzeba było nas wygonić i położyć się jak normalny ludź do łóżeczka :eviltong:[/quote]

mogla nas nie wyganiac i się polozyc :lol:

[quote name='asher']
[B]PIKA[/B], a długo mnie nie było? :crazyeye: :lol:[/quote]
no troszke :lol:
Tylko nie problem z dlugością siedzienia w kiblu bo to róznie z tym bywa, ale dłuższy brak odzewu z Twojej strony na moje nawolywania i pukania mnie zaniepokoił :evil_lol:

Posted

[quote name='asher']Hahahaha, noooo. Serwował nam pizzę w stroju króliczka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[/quote]

[B]buhahahaha, tak wszedł, ukłonil się, zapytał czy moze skorzystać z toalety i następnie jako króliczek podał nam pizzę :lol: :lol: [/B]

Posted

[quote name='asher']Zapraszam! :p Ale nie będzie ci przeszkadzxać, że ja będe spać? :evil_lol:[/quote]
do oprozniania Twojej lodówki Ty jej bedziesz zupelnie zbędna :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100'][B]buhahahaha, tak wszedł, ukłonil się, zapytał czy moze skorzystać z toalety i następnie jako króliczek podał nam pizzę :lol: :lol: [/B][/QUOTE]
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100'][B]buhahahaha, tak wszedł, ukłonil się, zapytał czy moze skorzystać z toalety i następnie jako króliczek podał nam pizzę :lol: :lol: [/B][/quote]Maga, ty też to widzałaś??? :sweetCyb: Bo już myslalam, że mam jakieś zwidy :evil_lol:

Posted

[quote name='asher']Maga, ty też to widzałaś??? :sweetCyb: Bo już myslalam, że mam jakieś zwidy :evil_lol:[/quote]

[B]no pewnie, króliczek był bardzo wyraźny :grins: I nawek machał ogonkiem :roflt: [/B]

Posted

[quote name='Maga100'][B]no pewnie, króliczek był bardzo wyraźny :grins: I nawek machał ogonkiem :roflt: [/B][/quote]I zalotnie strzygł uszkami :lol: I miział nas wąsikami, jak nam pizzę podawał :lol:

Posted

[quote name='asher']Zapraszam! :p Ale nie będzie ci przeszkadzxać, że ja będe spać? :evil_lol:[/quote]
Byleby nie w kiblu, bo po piwie może mi się chcieć siurać:p

Posted

[LEFT]1 [SIZE=7]tuńczykowa saładka by asher fantastyczna[/SIZE]
2 Asher gadała i gadała nie do zagadania :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:
3 [B]RANO WSTAŁAM Z BÓLEM GARDŁA I CHRYPĄ :saeek: :saeek: :saeek: --> to przez wygadana ASHER[/B]

4 PAni taksówkarka z yorkiem to KOSMOS myślałam że się zsikam :evil_lol:

generalnie wieczór cudów

[B][SIZE=7][COLOR=darkred]ASHER DZIĘKIE[/COLOR][/SIZE][/B][/LEFT]

Posted

[B]właśnie, Debe mi przypomniała... Chciałam powiedzieć, ze Asher to straszna gaduła, normalnie nie dała nikomu dojść do słowa :shake: [/B]
[B]Strasznie musiałam krzyczeć, gdy chciałam wtrącić słówko :grins: [/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:roflt::roflt::roflt:o matko aż mnie brzuch rozbolał od czytania relacji ze spotkania przy kawie:razz:[/B][/I][/quote]

a mnie GARDŁO i mój aksamitny głos i dykcja aktorska zostały dziś mocno naruszone :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='dbsst']a mnie GARDŁO i mój aksamitny głos i dykcja aktorska zostały dziś mocno naruszone :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote][B][I]znam na to lekarstwo :ppiffko z miodem:razz:[/I][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::roflt::roflt::roflt:

ale jak juz to najlepsze z koglem moglem;)[/quote]

chyba mam ochote na śledzia :roll:

Posted

[quote]2 Asher gadała i gadała nie do zagadania :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:[/quote]

[quote name='Maga100'][B]właśnie, Debe mi przypomniała... Chciałam powiedzieć, ze Asher to straszna gaduła, normalnie nie dała nikomu dojść do słowa :shake: [/B]
[B]Strasznie musiałam krzyczeć, gdy chciałam wtrącić słówko :grins:[/B][/quote]

Ha ha ha
:eviltong:

A to obraz po bitwie
[URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images4.fotosik.pl/96/69e9dec99e2d603d.jpg[/IMG][/URL]

[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images3.fotosik.pl/133/e181817f2da2fff3.jpg[/IMG][/URL]

:evil_lol:

[B]Debe[/B], nie dość, że starszny z ciebie milczek, to jeszcze straszny z ciebie ochlaj :shake: Martwię sie o ciebie :shake:

[B][SIZE=3][COLOR=magenta]Dziewczęta drogie bardzo wam dziękuję za ten przemiły wieczór w uroczym towarzystwie i za to, że wreszcie mogłam się wygadac za wszystkie czasy! Jesteście wspaniałe!!![/COLOR][/SIZE][/B] :Rose: :iloveyou: