Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Asher a moze Sabina jadla coś super dobrego i stąd to zaintersowanie ? :hmmmm: albo jej z pyska wali jak staremu apaczowi z tornistra a piesy takie zapachy kochają :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']Asher a moze Sabina jadla coś super dobrego i stąd to zaintersowanie ? :hmmmm: albo jej z pyska wali jak staremu apaczowi z tornistra a piesy takie zapachy kochają :evil_lol:[/quote]No własnie nic nie jadła, bo miała głodowkę przecież, poza tym je tylko suchą karmę... A że jej wali, to fakt :oops: Ma początki kamienia. Że psy takie smrodki lubia - też fakt, ale zazwyczaj nie reagują na nie w "ten" sposób :???: Poza tym Bugajskiemu tez wali, a sam sobą się nie podnieca :lol: :eviltong:

Posted

[quote name='asher']No własnie nic nie jadła, bo miała głodowkę przecież, poza tym je tylko suchą karmę... A że jej wali, to fakt :oops: Ma początki kamienia. Że psy takie smrodki lubia - też fakt, ale zazwyczaj nie reagują na nie w "ten" sposób :???: Poza tym Bugajskiemu tez wali, a sam sobą się nie podnieca :lol: :eviltong:[/QUOTE]
buhahahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: sam siebie to by tak ciężko miał się atakowac :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100'][B]bo nie ma nosa w swej paszczy :cool1: [/B][/quote]W Sabiny paszczy tym bardziej :lol: Choć dziś miał, raz z własnej woli, a za drugim razem wtedy, jak się Słonina jego zalotami znudziła :lol:

Posted

[quote name='asher']W Sabiny paszczy tym bardziej :lol: Choć dziś miał, raz z własnej woli, a za drugim razem wtedy, jak się Słonina jego zalotami znudziła :lol:[/quote]
ale nos caly? :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']:crazyeye: Bugajski sie masturbuje :mdleje:[/quote]Myślisz? :hmmmm: Własnie liże sie po kończynie, czyżby gra wstepna? :shock:

Posted

[quote name='asher']Myślisz? :hmmmm: Własnie liże sie po kończynie, czyżby gra wstepna? :shock:[/QUOTE]
hahahahahahaha no przestańcie już bo się udusze ze śmiechu :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']hahahahahahaha no przestańcie już bo się udusze ze śmiechu :evil_lol: :evil_lol:[/quote]Taaa, ty sie smiejesz, a ja popadam w czarną rozpacz, że mam w domu jakiegoś dewianta :shake: :placz:

Posted

[quote name='asher']Taaa, ty sie smiejesz, a ja popadam w czarną rozpacz, że mam w domu jakiegoś dewianta :shake: :placz:[/QUOTE]
ale on tak od wczoraj za nią teges chodzi ??wcześniej nie miał ochoty na Słonine :razz: :razz:

Posted

[quote name='Vectra']ale on tak od wczoraj za nią teges chodzi ??wcześniej nie miał ochoty na Słonine :razz: :razz:[/quote]Wcześniej to ją tylko rano po pysku lizał. Dośc namolnie, ale jakos nie skojarzyłam, ze to o TO mu chodzi... A dzisiaj co i rusz próbuje sie do niej dostawiać. I co najgorsze nie tylko on, więc najwyraźniej Sabina faktycznie jakis zapach paszczą wydziela :shake: :crazyeye:

Posted

[quote name='asher']Wcześniej to ją tylko rano po pysku lizał. Dośc namolnie, ale jakos nie skojarzyłam, ze to o TO mu chodzi... A dzisiaj co i rusz próbuje sie do niej dostawiać. I co najgorsze nie tylko on, więc najwyraźniej Sabina faktycznie jakis zapach paszczą wydziela :shake: :crazyeye:[/QUOTE]
a nie nazarła się jakiegoś afrodyzjaka :razz: :razz: :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']może jak czegoś szukała w trawie to zanuzyła niechcący pysio w siusiach jakieś cieczkowej panienki :razz:[/quote]O kurde, może faktycznie masz rację! :lol: Nie pomyślałam o tym :lol: