Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 410
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo Wam wspolczuje:-( . Sledzilam losy Amonka i cieszylam sie, ze znalazl u Was szczesliwy dom, ze odzyl. Bedzie nam go brakowac tu, na forum...

• 1 month later...
Posted

Mado.. Kruku ... dopiero się dowiedziałam ...
Jest mi strasznie, strasznie przykro :(:(:(

Dziękuję, ze daliście mu dom i serce i że kilka miesięcy był szczęśliwym, kochanym psem :(

Amonku, baw się na Tęczowych Łąkach z Bilą i Gumisią
[*]
[*]
[*]

Posted

Jak strasznie mi przykro :(
Tak się cieszylam, że ten duży chlopiec znalazł takie dobre serducha.. a tu taka smutna wiadomośc dziś do mnie dotarła :(

Dziękuję Wam Mado&Kruku za tyle dobrych dni, które daliście Amonkowi.. na pewno był z Wami szczęśliwy...

eeech.. jaka szkoda.. Amonek
[*]
[*]
[*]

[SIZE=1] PS.
Lagunko, czy wątku nie trzeba przenieść do topików za TM?? :( sorrki, że pytam.. :([/SIZE]

Posted

Anovi, oczywiście, ale ja tego zrobić nie mogę :(

Amon biega po Tęczowych Łąkach z Lalunią. Jej dane było tylko kilka dni w cieple i miłości

Niech Wam będzie dobrze, gdziekolwiek jesteście
[*]
[*]
[*]

Posted

nie moge w to uwierzyć...tak się cieszyłam jak Amon znalazł nowy domek aż płakałam ze szczęścia a tu tera takie wieści :-( :-( :-( :-(

nie no nie wierz poprostu nie wierze to ne może być prawda

• 7 months later...
  • 9 months later...
Posted

Witam,
nie wiem czy ktoś jeszcze tu zagląda, ale gdyby tak było, to zapraszam serdecznie na naszą stronę internetową [URL="http://www.mada.ekruk.pl"]www.mada.ekruk.pl[/URL]. Są tam zdjęcia naszych zwierzaków. Amona tam zabraknąć nie mogło, bo, mimo, że minął już rok, a nawet więcej od naszego rozstania, to pamięć o nim jest wciąż żywa. Pozdrawiam wszystkich dogomaniaków.
Mada