seikatsu Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Strasznie mi przykro.:-( Nigdy nie jest łatwo podjąć taką decyzję. Trzymajcie się. Daliście mu kawał świetnego życia. (`) Quote
Iv Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Bardzo Wam wspolczuje:-( . Sledzilam losy Amonka i cieszylam sie, ze znalazl u Was szczesliwy dom, ze odzyl. Bedzie nam go brakowac tu, na forum... Quote
Lagunka Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 Mado.. Kruku ... dopiero się dowiedziałam ... Jest mi strasznie, strasznie przykro :(:(:( Dziękuję, ze daliście mu dom i serce i że kilka miesięcy był szczęśliwym, kochanym psem :( Amonku, baw się na Tęczowych Łąkach z Bilą i Gumisią [*] [*] [*] Quote
anovi Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Jak strasznie mi przykro :( Tak się cieszylam, że ten duży chlopiec znalazł takie dobre serducha.. a tu taka smutna wiadomośc dziś do mnie dotarła :( Dziękuję Wam Mado&Kruku za tyle dobrych dni, które daliście Amonkowi.. na pewno był z Wami szczęśliwy... eeech.. jaka szkoda.. Amonek [*] [*] [*] [SIZE=1] PS. Lagunko, czy wątku nie trzeba przenieść do topików za TM?? :( sorrki, że pytam.. :([/SIZE] Quote
Lagunka Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 Anovi, oczywiście, ale ja tego zrobić nie mogę :( Amon biega po Tęczowych Łąkach z Lalunią. Jej dane było tylko kilka dni w cieple i miłości Niech Wam będzie dobrze, gdziekolwiek jesteście [*] [*] [*] Quote
jo-jo Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 nie moge w to uwierzyć...tak się cieszyłam jak Amon znalazł nowy domek aż płakałam ze szczęścia a tu tera takie wieści :-( :-( :-( :-( nie no nie wierz poprostu nie wierze to ne może być prawda Quote
Lagunka Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Amon łobuzie, zaopiekuj się Luśką, proszę ..... Quote
Kruk Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Witam, nie wiem czy ktoś jeszcze tu zagląda, ale gdyby tak było, to zapraszam serdecznie na naszą stronę internetową [URL="http://www.mada.ekruk.pl"]www.mada.ekruk.pl[/URL]. Są tam zdjęcia naszych zwierzaków. Amona tam zabraknąć nie mogło, bo, mimo, że minął już rok, a nawet więcej od naszego rozstania, to pamięć o nim jest wciąż żywa. Pozdrawiam wszystkich dogomaniaków. Mada Quote
Recommended Posts