Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no moi drodzy tu mamy taka sliczna duza biedulke , moze czesc deklaracji dac na nia albo chociaz a bazarek zajrzyjcie , dziewczynie trzeba szybko pomoc bo w tamtym schronie wszystko jest mozliwe

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/174085-Bazarek-ksiAE-A-kowy-dla-chorej-zabiedzonej-bernardynki-Bazarek-potrwa-do-30-11-09r?p=13543830[/URL]

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mam jeszcze jedna sprawe ,... poniewaz nie wydalam calej sumy ,ktora otrzymalam dla Miszki to mam pytanie , czy moglabym te pieniazki przeznaczyc dla haszczaka ,ktory do mnie przyjedzie w grudniu ? Chlopak potrzebuje pilnej pomocy , nie odnajduje sie wogole w schronisku , do tego wczoraj przydazylo sie nieszczescie , inne psy w boksie odgryzly mu wczoraj ogon przy samej pupie :(((.
Jego watek
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/173159-POmocy-rudy-syberian-i-czrno-bialy-alaskan-z-blekitnymi-oczami-blagaja-o-pomoc[/URL]

Posted

Co do kasy po Miszce i przekazaniu jej na kolejnego psiaka u Orphy to ja nie mam żadnych wątpliowści...:) na żadnej giełdzie na świecie nikt tej kasy lepiej nie zainwestuje:) jestem na tak

Posted

Hej, to pierwszy dzień Miszki u nas. Na razie niewiele mogę powiedzieć. Jest troszkę zdziwiona nowa sytuzcją , ale ładnie je pije i przychodzi jak sie ją woła, nawet przywitał mnie w drzwiach merdajacy ogonek. Na spacer niestety ciężko ja namówić , ale jak już sie udało to była bardzo zainteresowana nowym miejscem i zapachami. Narazie oczywiście była na smyczy, bo muszę ją wyczuć , zresztą sama jestem stremowana.... Teraz zachwycona ze ma juz za soba ten głupi spacer ułożyła sie na swoim posłaniu i śpi sobie. Nie obawiajcie sie , zadbałam o jej rozrywki: jutro przychodzi maja mama z Pylusiem , mikroskopijnym dominantem ale bardzo przyjemniutkim i mam nadzieje że sie pobawią. Orpha była bardzo dzielna dzisiaj .... No dzień bardzo emocjonujący dla wszystkich... A dla Was Wszystkich duza buźka i ogromne dzięki za wsparcie i za pomoc Miszce! Orpha i Kosu stokrotne dzięki!!!!!!!!!

Posted

Roleczko kochana to ja Tobie dziekuje , cieszy mnie że Miszka dzielnie znosi kolejna zmiane w tak krotkim czasie. Owszem smutno mi , ale przeciez taka jest idea domu tymczasowego , w sumie pociesza mnie mysl ,ze dobrze sie zlozylo ,bo ten hasior jest naprawde pilny i dzieki temu , ze Miszka ma swoj kochany domek to on bedzie mogl przyjechac do mnie.
Odwiedze was , niestety nie za szybko ,dopiero jak Miszka poczuje sie w pelni u siebie i w pelni wasza a wy w pelni jej.
Jak bede potrzebna to dzwoncie do mnie nawet w srodku nocy , buziaki dola was i Miszenki

Posted

No jasne że tak! zapraszamy wszystkich, jak się już Miszka zadomowi i wszyscy troszke ochłoniemy to organizujemy dużo paczków i psią zabawę. A o postepach bedę Was na bieżąco informować. Dzieciak miał tyle dzisiaj wrażeń że tak mocno spi że telefon za czwartym sygnałem dopiero ja obudził. Ja pewnie wogóle dzis nie zasnę.....

Posted

tak się cieszę ! :)
że udało się Miszkę zabrać ze schronu, że trafił jej się taki super tymczas i że w tak krótkim czasie ma wspaniały domek :)
i myślę, że decyzja "na szybko" była bardzo dobra.

Posted

i jeszcze jedno:
[quote name='orpha']ech widzisz caly czas mi sie zdawalo , że za ktoryms psem wpadne w rutyne i nie będe tak przeżywać , ale kurcze za kazdym razem jest to samo[/QUOTE]
wiesz Orpha, myślę, że właśnie tak powinno być...

Posted

Właśnie udało mi się tu na chwilę wstąpić no i cóż mogę napisać ...
Zryczałam się wcześniej kilka razy - ale to u mnie normalka w takich sytuacjach ...
Kończy się pewien etat a kolejny rozpoczyna.
Wiem że [B]roleczka[/B] i jej [B]TZ[/B] dadzą Miszce szczęście. Miszka po prostu była im pisana.
Dziękuję [B]Orphie[/B] za to że podjęła się zabrać na DT Miszkę i tak ładnie pozwoliła rozkwitnąć u Jej boku i czworonożnego towarzystwa.

[B]Roleczko[/B] i [B]Orpho[/B] - nie traćmy ze sobą kontaktu. Zawsze będę miło wspominać nasze wspólne spotkania.
Czekamy na codzienne relacje z tego jak Wam się mieszka wspólnie z Miszką, no i zdjęcia-rzecz jasna. Trzymam za Was wszystkich kciuki i całuję Miszkę ciepło w Jej uroczy pyszczek.

Posted

Kosu spotkanie to jeszcze nie jedno przed nami :) , co prawda obawiam sie ze z moja ruchomoscia moze byc roznie , ale sie nie dam ,najwyzej brzuch na taczki i do przodu :D

Posted

kurde a ja bedac na spacerze wolam swoje towarzystwo " Setka , Niya , Jadzia ,Miszka ! idziemy " , normalnie jak trzy moje przybiegly to sie w pierwszej chwili przestraszylam , ze Miszka mi gdzies zginela ...

Posted

[quote name='kosu32']dobra-przećwiczę to zaraz - dzięki :)[/QUOTE]
ja nie wiem , tez to cwiczylam i pokazuje mi sie na gorze tytul dorbnymi niebieskimi literkami , edytuj post a reszta okna cala biala ...:/ , i emotki mi sie nie pokazuja , mam to samo co z edycja

Posted

[quote name='orpha']ja nie wiem , tez to cwiczylam i pokazuje mi sie na gorze tytul dorbnymi niebieskimi literkami , edytuj post a reszta okna cala biala ...:/ , i emotki mi sie nie pokazuja , mam to samo co z edycja[/QUOTE]

No to witaj w klubie Orpha
Ja właśnie ćwiczyłam i dupa blada. Dogo niby trochę lepiej (szybciej) działa, ale niektóre elementy jeszcze dają wiele do życzenia ...

Posted

Właśnie pisałam z [B]Roleczką-[/B]jutro powstawia kilka zdjęć z dzisiejszego dnia, bo teraz już nie da rady.
A Miszka śpi mocno i wiecie co ????... Ona chrapie na całego, aż się roleczce śmiać chce.
Roleczka powiedziała że chyba dziś nie zaśnie - oj dużo dzisiaj się działo ... dużo dobrego :)

Posted

Niestety nie udało mi sie wrzucić fotek z pierwszego dnia , nie mam juz siły i łeb mi peka juz z tych emocji i z tego wszystkiego, ale na szczeście jutro wolny dzień i to rozpracuję. Miszka spi słodziutko i śmiesznie mruczy. Nie mam serca juz jej budzić i męczyć tym okropnym spacerkiem. Zaczniemy od jutra. Przez Kosu muszę dxwigać ten ciężki aparat jutro na spacerze.....

Posted

heheh no te jej pomruki sa niesamowite :D:D , Roleczka tylko sie niezdziw jak rano poczujesz cos wilgotnego na twarzy ;p , wiesz ona doskonale opanowala wchodzenie na lozko i budzenie tym swoim slicznym ,mokrym noskiem

ojej buuuuuuuuuuuuu i znow mi sie plakac zachciala , obraz z rana mi sie zwizualizowal - ten jej cudny pychol przed moim nosem ..... Roleczkaaaaaa !!! normalnie zazdroszcze Ci ...

Posted

[quote name='roleczka']Niestety nie udało mi sie wrzucić fotek z pierwszego dnia , nie mam juz siły i łeb mi peka juz z tych emocji i z tego wszystkiego, ale na szczeście jutro wolny dzień i to rozpracuję. Miszka spi słodziutko i śmiesznie mruczy. Nie mam serca juz jej budzić i męczyć tym okropnym spacerkiem. Zaczniemy od jutra. [B]Przez Kosu[/B] [B]muszę dxwigać ten ciężki aparat jutro na spacerze[/B].....[/QUOTE]

Tak - teraz jeszcze tylko mnie ukamieniować Wam pozostało ...
Okropna i wredna jetem i tyle ...

Posted

No słodka jest totalnie. Troche ja potarmosiłam bo nie mogłam się powstrzymac a ona z uprzejmą rezerwą znosi te umizgi. Nie dała sobie zrobic dużo fotek bo flesz ja zniesmaczył więc dam jej dzisiaj juz spokój .... o ile wytrzymam

Posted

He he he - roleczka zwana diablicą ...
Wcale się Tobie nie dziwię. Gdybym miała ją u siebie w domu też bym Jej nie odstępowała na krok i wciąż miziała ...

Posted

[quote name='orpha']heheh no te jej pomruki sa niesamowite :D:D , Roleczka tylko sie niezdziw jak rano poczujesz cos wilgotnego na twarzy ;p , wiesz ona doskonale opanowala wchodzenie na lozko i budzenie tym swoim slicznym ,mokrym noskiem

ojej buuuuuuuuuuuuu i znow mi sie plakac zachciala , obraz z rana mi sie zwizualizowal - ten jej cudny pychol przed moim nosem ..... Roleczkaaaaaa !!! normalnie zazdroszcze Ci ...[/QUOTE]

No - byłoby super gdyby tak się stało :)
Roleczka otwiera oko i patrzy a tu jakieś piękne rude futro spoczywa na Niej - he he

Nie płacz głupia !!!
Bo i ja się znów poryczę ...