orpha Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Czekajcie baby chwile temu nagralam filmik , jakos oczywiscie do d.... , ale MISZKA ZWIEDZALA MIESZKANIE , rety faktycznie powinnam miec klona to bym byla w stanie nagrac jak Miszka tanczy przy mnie :loveu:. To jest niesamowite,ona tak fajnie lapki krzyzuje i tak jakby sie klania podrygujac tak smiesznie przy tym W tle te takie dziamgolenie to ja :oops: , jak ta sucz nie zwiariuje od tego pitu pitu to bedzie kolejny cud :eviltong: [url=http://www.youtube.com/watch?v=0o0fY8x6Bd0]YouTube - miszka[/url] Quote
orpha Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='Nikus']nie wiem co ma...ale...szkoda tego nie wykorzystywać:evil_lol: a swoją drogą..pomyślcie gdyby Orphie umożliwić taki większy hotelik...psiaki biłyby się o miejsca już trzy lata do przodu;)[/QUOTE] no jak to co mam , lekarz mi mowil ze od jakis 6 tygodni ponoc dziecko ,tylko nie wiem czy to bedzie czlowiek czy psiak :eviltong: ( to taka teoria moich dzieci , ze ja juz sie tak zpsilam ze pewnie zamisat czlowieka to psiaka urodze :evil_lol:) Quote
Nikus Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 filmik super...:razz:..a za "..czekajcie baby..." to się jeszcze policzymy:mad: Quote
kosu32 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [B]Orpha[/B] - po prostu wymiękam przy Tobie. Ja niestety mam zwalony komp więc zaoszczędziałaś mi tym samym swojego wokalu :evil_lol: No ale wrażenia wizualne - niezapomniane :lol: Miszka rozszalała się u Ciebie na maxa :multi: Oby tak dalej :cool3: Quote
orpha Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='Nikus']filmik super...:razz:..a za "..czekajcie baby..." to się jeszcze policzymy:mad:[/QUOTE] uuuuuppppssssssss :cool1: .... no to mam przechlapane :p Quote
Sylwia K Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='Ania&Rudy']dawaj adres :) kamerki nie dam rady, ale jakieś zielsko i pączki się załatwi :)[/QUOTE] to zielsko to nie tylko jako kwiatki można sobie skojarzyć:evil_lol: Miszka, ale miałaś szczęście:multi: Quote
kosu32 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='Nikus']filmik super...:razz:..a za "..czekajcie baby..." to się jeszcze policzymy:mad:[/QUOTE] Wiedziałam !!! Uderz w stół, a nożyce się odezwą ... A kto tu się chwalił wczoraj że wie że nasz [B]Nikus[/B] to facet-co ? Quote
gos Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Dziewczyny, wybaczcie OT, ale tu tylu warszawiaków... Na wezwanie dogomaniaczki pomogłam dziś w zabraniu szczeniaka, którego ktoś porzucił pod sklepem i na noc trafił do mojej przyjaciółki. Jutro go trzeba zabrać, pomóżcie, proszę: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1161/wawa-biedronka-przy-grochowskiej-porzucony-szczeniak-dt-na-cito-czas-do-jutra-173382/[/URL] Quote
orpha Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='kosu32'] [B]Orpha[/B] - po prostu wymiękam przy Tobie. Ja niestety mam zwalony komp więc zaoszczędziałaś mi tym samym swojego wolaku :evil_lol: No ale wrażenia wizualne - niezapomniane :lol: Miszka rozszalała się u Ciebie na maxa :multi: Oby tak dalej :cool3:[/QUOTE] o matko jak dobrze , lepiej zebys mnie slyszala tylko na zywo , na nagraniach mam glos jak stara narkomanka na glodzie :eviltong: Quote
orpha Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='gos']Dziewczyny, wybaczcie OT, ale tu tylu warszawiaków... Na wezwanie dogomaniaczki pomogłam dziś w zabraniu szczeniaka, którego ktoś porzucił pod sklepem i na noc trafił do mojej przyjaciółki. Jutro go trzeba zabrać, pomóżcie, proszę: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1161/wawa-biedronka-przy-grochowskiej-porzucony-szczeniak-dt-na-cito-czas-do-jutra-173382/[/URL][/QUOTE] wa mac dwa przystanki odemnie :shake: Quote
orpha Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 dobra baby .....i chlopie :evil_lol: , ide na spacerek z dzika horda ,bede znowu siac postrach w okolicy wampirzyca ze swoimi bestiami na lowy idzie :evil_lol:( heheh i to sie napewno przysni Agmarkowi:eviltong:) Quote
Ania&Rudy Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='Sylwia K']to zielsko to nie tylko jako kwiatki można sobie skojarzyć:evil_lol: Miszka, ale miałaś szczęście:multi:[/QUOTE] a kto tu o kwiatkach mówił :eviltong: u mnie pod garażem rosną takie samosiejki różnej maści :evil_lol: Quote
kosu32 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='orpha']o matko jak dobrze , lepiej zebys mnie slyszala tylko na zywo , na nagraniach mam glos jak stara narkomanka na glodzie :eviltong:[/QUOTE] Tym swoim zniechęcaniem namówiłaś mnie :evil_lol: Jutro odpalisz mi kompa i posłucham chętnie a później porównam z oryginałem :razz: Quote
kosu32 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='Ania&Rudy']a kto tu o kwiatkach mówił :eviltong: u mnie pod garażem rosną takie samosiejki różnej maści :evil_lol:[/QUOTE] Dziewczyny - a co Wy z tym zielskiem dziś wylatujecie ? To ma być w tym kontekście Orphowego wokalu - czy jak ??? Quote
kosu32 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Zaksięgowały się wpłaty od: [B]Nikus - 10 pln[/B], [B]roleczka - 40 pln[/B], [B]Magnesiatko - 25 pln[/B] Serdecznie dziękuję :lol: Quote
kosu32 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [B]Magnesiatko[/B] - mam takie małe pytanie ... Miało być jednorazowo 20,00 pln a jest 25,00 pln - czyżby znów jakaś nadwyżka w domowym budżecie i niespodzianka dla Miszki ??? Quote
orpha Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Kosu jak sie Miszka nie zestresuje nadmiarem ludzi w domu to niewykluczone , ze zobaczycie jak ona sie zajefajnie bawi :multi:, kurde to jest radosna , chetna do zabawy laska , rzecz jasna w zabawie tez jest delikatna i subtelna :loveu:. Kosu tylko pliz niezapomnij zabrac ze soba aparatu , zeby porzadnych fotek narobic Quote
orpha Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 a z Niyka tez tak zaczynalam : [IMG]http://img188.imageshack.us/img188/4025/niyapierwszydzien.jpg[/IMG] [IMG]http://img697.imageshack.us/img697/8283/moyasmutna2ma5.jpg[/IMG] Quote
orpha Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 a tera jest o tak :p [IMG]http://img195.imageshack.us/img195/2370/niyaszelma.jpg[/IMG] [IMG]http://img23.imageshack.us/img23/9588/niyanadwoda.jpg[/IMG] Quote
kosu32 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='orpha']Kosu jak sie Miszka nie zestresuje nadmiarem ludzi w domu to niewykluczone , ze zobaczycie jak ona sie zajefajnie bawi :multi:, kurde to jest radosna , chetna do zabawy laska , rzecz jasna w zabawie tez jest delikatna i subtelna :loveu:. Kosu tylko pliz niezapomnij zabrac ze soba aparatu , zeby porzadnych fotek narobic[/QUOTE] Właśnie zrobiłam sobie notatkę ZABRAĆ APARAT, PLECAK I DRUGI OBIEKTYW. Jak coś to daj smsa koło 14.00. - tak na wszelki wypadek. Już się cieszę na samą myśl że jutro ponownie zobaczę Miszkę :multi: A te Twoje opowieści o tym jak Ona się otwiera, jeszcze bardziej wzbudzją mój "apetyt" na jutrzejsze spotkanie ;) Nie będę Miszeńki stresować. Na początku usiądę sobie z boku i popatrzę jak Ona zareaguje, a później - mam cichą nadzieję że się dziewczyna trochę rozkręci :loveu: Quote
kosu32 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Cudowne to Twoje "towarzystwo". :loveu: Jutro nikomu nie przepuszczę kto będzie w zasięgu mojego aparatu :evil_lol: Quote
Magnesiatko Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='kosu32'][B]Magnesiatko[/B] - mam takie małe pytanie ... Miało być jednorazowo 20,00 pln a jest 25,00 pln - czyżby znów jakaś nadwyżka w domowym budżecie i niespodzianka dla Miszki ???[/QUOTE] Mała, bo mała ale niespodzianka dla Miszki :) Pozdrawiam Quote
Kinia1984 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 kurcze wplacilam dla Miszki deklaracje dwa dni temu...nie wiem czemu nie ma.. Quote
Kinia1984 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 o zesz...nie przeszedl przelew...juz zrobilam , jutro powinny byc pieniazki:oops: Quote
Recommended Posts