Kenzo Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Witam Was:) Pisze w imieniu mojej koleżanki. Ma Labradora. Piesek ma niespełna 1,5 roku. Nie ma niestety papierów ale jest piekny:) Klasyczny biszkopcik:) Ma na imie Lucky. Musi go oddać ze wzgledu na sytuację osobistą (nie znam szczegółów-nie pochwalam):shake: Obiecałam, że pomoge znalesc mu dom:) Piesek ma aktualna książeczkę zdrowia, wszystkie szczepienia, jest zdrowy. Typowy wariatuńcio;) Oczywiscie nauczony czystości. Trzeba bedzie popracowac nad jego zachowaniem bo jest rozbestwiony jak dziadowski bicz:diabloti: Kocha dzieci, nie ma w sobie agresji. Jezeli nie znajdziemy mu domu, wezme go na tymczas do siebie. Kontakt: Monika-wlascicielka- 516 077 294 kontakt do mnie 660 434 926 (Ania) Piesek mieszka na Muchoborze Wiekim we Wrocławiu. Quote
Basia i Barni Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Zapraszam na forum www.labradory.info oraz na stronę fundacji Fundacja Pomocy Labradorom Prima Postaramy się wspólnie znaleźć dom ;) Quote
Kenzo Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Piesek ma nowy dom:)) Prosze o usuniecie watku! Dziekuje Marta! Quote
xmartix Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 :) nie ma sprawy zmień tytuł że pies ma dom to przeniosą go do innego działu, a ja postaram się w najbliższym czasie o zdjęcia Quote
Recommended Posts