Jump to content
Dogomania

Likwidacja pseudo, uratowana Labka i dwa Dalmaty

Recommended Posts

Posted

Potrzebne tymczasy, pilnie!!
Psy na dworze, po kolana w gnoju i błocie, na łąńcuchach.
Ciężarne i oszczenione suki wraz z kilkudniowymi wszczeniętami.

Trzeba działać szybko!

Ze względów bezpieczeństwa akcji nie wstawię zdjęć ani linków ani żadnych danych pseudoprofesora. :mad:

Nie znamy ilości psów. Szczegóły jakie i ile będą po przeprowadzonej akcji przez znaną organizację.
-------------------------

[COLOR="Blue"][SIZE="5"]Podsumowanie:[/SIZE][/COLOR]
3x DS dla yorków
Gubin 1 suka labka ze szczeniakami
dalmaty zapewnione
ONek zapewnione
mortikia (znajomi) 1 labek szczeniak
Owieczka york
Iria110 1 labek Łódź
NaamahsChild szczeniak yorka
darusia york
Lotos york
Ninka york
mortikia DT szczeniak labrador + szczeniak każdy
Melisa89 DS york
zulugula DT szczeniak lub york
p.Hania Gliwice DT suka labradora ciężarna lub z małymi
olgaj DT

• Replies 221
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Madallena']Zapisze i podniose. Bernardyny sa? (mam nadzieje, ze nie :([/QUOTE]

Nie wiadomo. Wszystkiego dowiemy się podczas akcji, jak ekipa będzie na miejscu.

Posted

W naszym kojcu będzie miejsce dla jednej suki labradorki ze szczeniakami.

Posted

Tez jutro porozsylam, podzwonie, popytam.
Chetnych na psy w typie rasy moze byc duzo..trzeba ostroznie ...
Wszystko posterylizowac trzeba..niezla robota sie szykuje(
Male za male na sterylki, ech.
Jakies wiecej info na pw moze?

Posted

[quote name='Basia i Barni']nie wiemy w jakim stadium ciązy są sunie :shake:[/quote]
Jakby co
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f940/zasil-sterylkowa-swinke-140889/index42.html#post13157500[/url]
tu się zgłasza,
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f98/komu-sterylke-sa-fundusze-prosimy-o-zgloszenia-147384/[/url] może starczyłoby chociaż na jedną.. aborcyjne teoretycznie poza kolejką.

Posted

Ja też się melduję i postaram się pomóc.
Powiedzcie tylko czy są tam szczeniaki czy szczeniaki są ''w drodze''? Dla labka lub onka mam jedno dt tylko muszę wiedzieć cokolwiek więcej (może być na pw.)

Posted

Jeden mam na 100% (może zróbcie taką listę na 1 stronie, żeby wszystko było jasne). Jutro zadzwonię do znajomych i zapytam czy też mogliby wziąć chociaż jednego szczylka. Sama bym wzięła, ale mam teraz ''wesołą czternastkę'' brzdąców u stóp i niczego bardziej nie pragnę jak piętnastego... :lol:

Posted

mortikia skoro niczego bardziej nie pragniesz tooo ..moze się skusisz na taką małą kluskę :razz:

[SIZE=4][COLOR=Blue]Ambird prosimy byś wrzucała w pierwszy post wszelkie oferty pomocy ;)[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Laura1108']mortikia skoro niczego bardziej nie pragniesz tooo ..moze się skusisz na taką małą kluskę :razz:[/quote]

Pisałam to z ironią :eviltong: Jak tylko moje hasiorki pojadą do nowych domów chętnie pomogę, ale to trochę potrwa ;) Brzdące są jeszcze malutkie i czeka mnie duuużo formalności związanych z ich wyjazdami...

Posted

zaktualizowano w pierwszym poście ;)

ja tu nowa i się uczę :cool3: