Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W pierwszym poście są nowe informacje. Zgłoszenia będziemy otwierać 1 marca.

Co do noclegów: Hotel Sportowy został wiele miesięcy naprzód na ten termin zarezerwowany na wesele :-( Przepraszamy za komplikacje, ale niestety nie przewidzieliśmy tego :-(( Także, jeśli para się nie pokłóci ;-) to nie będzie możliwości spania tam.
Ustaliliśmy nieograniczoną możliwość nocowania z psami (nieograniczoną w sensie w nowej i starej części) w Domu Turysty w Będzinie, ul.Sportowa - to kilka minut autem od Hali. Ceny jak w cenniku na stronie, plus dopłata za psa, pani nie wiedziała jeszcze jaka, na pewno nie większa, niż była rok temu (chyba 15 zł, o ile dobrze pamiętam).
Przy rezerwowaniu noclegu proszę się koniecznie powoływać na zawody agility, ponieważ Dom jest zarezerwowany dla was, zawodników, żeby zapobiec sytuacjom tak jak tamto wesele w "sportowym".

Co do noclegów "ekstremalnych", czyli na hali - w zeszłym roku nie było takiej możliwości, rozmawiać w tej sprawie będziemy mogli dopiero w marcu. Jeśli tylko nam się coś uda załatwić - oczywiście, damy wam znać.

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja sie chcialam upewnic odnosnie limitu psow. Na pewno 100? :lol:
Biorac pod uwage, ze do Łącka jest zgloszonych juz prawie 100 openowych psow, to zakladajac, ze na zawody w Czeladzi pierwszego dnia zglosi sie ze 40 zerowek, to czesc zawodnikow chcacych sie "kwalifikowac" moze sie nie zalapac ... A sa to zawody majace na celu wylaniac polska reprezentacje na MS.
Tak sobie glosno mysle... :cool3:

Posted

Wednko, wiemy, że to są zawody mające na celu wyłaniać polską reprezentację na MŚ ;-) Spokojnie, na pewno nie będzie tak, żeby osoba, która chce walczyć o miejsce w polskiej reprezentacji na MŚ nie mogła tego zrobić ze względu na brak miejsca.

Posted

[quote name='Wafelek']Wednko, wiemy, że to są zawody mające na celu wyłaniać polską reprezentację na MŚ ;-) Spokojnie, na pewno nie będzie tak, żeby osoba, która chce walczyć o miejsce w polskiej reprezentacji na MŚ nie mogła tego zrobić ze względu na brak miejsca.[/QUOTE]

To ja przyznaje, ze w takim razie dla mnie sa to dwie sprzeczne informacje: jest limit ale go nie ma :cool3:

Posted

[quote name='Sajko']Ja już wpisałam w kalendarz:razz: (tym bardziej, że to jedne z nielicznych zawodów, gdzie dojazd jest dobry dwupasmóweczką spod domu:evil_lol:).[/QUOTE]
Sajko,to wreszcie zobaczę Cię w akcji :)

Posted

[quote name='Lapeno']Sajko,to wreszcie zobaczę Cię w akcji :)[/QUOTE]

Pewnie, fajnie było w zeszłym roku to przybywamy:). Tylko chciałam się przyznać, że przez zimę moja mama uhodowała
Draniowi ślicznego donuta w miejscu jego byłej talii[img]http://manu.dogomania.pl/emot/mdleje.gif[/img], więc jest na diecie, ale zobaczymy, ile do kwietnia uda się osiągnąć;)

Posted

Informacja jest w pierwszym poście, ale zamieszczę również tutaj:

[COLOR=Black][COLOR=Red][B]UWAGA![/B][/COLOR] [B]Ze względu na to, że nie możemy zrezygnować z limitu miejsc, a są to zawody kwalifikacyjne, pierwszeństwo w zgłoszeniach mają osoby, które chcą walczyć o miejsce w polskiej reprezentacji na MŚA, czyli osoby biegające w kategorii OPEN, z psami RODOWODOWYMI. [COLOR=Red]W dniach od 1 do 15 marca (włącznie)[/COLOR] przyjmować będziemy tylko zgłoszenia od tych osób, formularz nie przyjmie innych zgłoszeń.[/B]
Po tym terminie, czyli od 16 marca zgłaszać się mogą wszyscy pozostali, czyli psy biegające w kategorii 0, oraz openowe psy nierodowodowe.
[/COLOR][COLOR=#ff0000][B][COLOR=Black]FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY: [URL="http://agility.katowice.pl/index.php?option=com_jforms&view=form&id=3"][tutaj][/URL][/COLOR][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Sajko']jak na razie to formularz wydaje mi się generalnie zgłoszeń nie przyjmuje, przynajmniej ja niemogę nic w niego wpisać...[/QUOTE]
Ja wpisałam normalnie przyjmuje.
Tylko ja wchodziłam ze strony agility.katwowice

Posted

Laluna, a gdzie ze strony głównej masz link do zgłoszeń? Wchodzę z explorera i generalnie u mnie strona prawie nie chodzi, a w formularz nie jestem w stanie nic wpisać.

Posted

[quote name='Sajko']Laluna, a gdzie ze strony głównej masz link do zgłoszeń? Wchodzę z explorera i generalnie u mnie strona prawie nie chodzi, a w formularz nie jestem w stanie nic wpisać.[/QUOTE]

[URL]http://agility.katowice.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=131:zawody-czelad-2010-info-dla-zawodnikow&catid=35:informacje-o-zawodach&Itemid=28[/URL]

zaraz pod czerwonym

Posted

tia, już znalazłam, ale dopiero po 10tym odświeżeniu, bo wtedy link się zrobił klikalny:/ i tak nadal nie mogę nic w formularz wpisać, więc różnica niewielka;)

Posted

Hi hi no tak, jak widać, nasze zawody preferują zawodników nie lubiących microsoftowych produktów ;-)
A tak poważniej, postaramy się poprawić IExplorerowe niedogodności, ale w tej chwili nic nie mogę poradzić poza zmianą przeglądarki.

A reklamacje nie otrzymania potwierdzenia i nie wpisania na listę przyjmuję dopiero po upływie 24 godzin od wysłania formularza;-) Tego nie robi automat.

Przy okazji - przypomnę tylko, ponieważ zaczęły się pojawiać również i takie zgłoszenia: zgłoszeń bez podanego PKR i nr rejestracyjnego psa nie przyjmujemy, żadne kreseczki, kropeczki itp. w miejscu numeru tego nie zmienią. Jeśli ktoś tych informacji nam skąpi - zapraszam do wysłania zgłoszenia po 15 marca.

Posted

Co do nie działania formularza - w Firefoxie, Operze działa poprawnie, nowy IE (IE8) też dobrze działa.
Niestety nie mam wpływu na to, jak Joomle interpretują starsze przeglądarki, nie dostosuję do nich strony.
W razie problemów, piszcie do mnie na priv.

Posted

Tak, mieliśmy gości :angryy: Z Turcji, zdaje się.
Działania w toku, jak tylko będzie z powrotem wszystko gotowe - damy znać.
Ostatnią zarejestrowaną osobą jest Monika Rylska, jeśli ktoś się wczoraj zgłaszał po godzinie 19tej - możemy nie mieć go odnotowanego, bardzo proszę o kontakt na priv lub ponowne zgłoszenie po uczynnieniu arkusza.

Posted

No wczoraj o godzinie 23 odkręciliśmy skutki wandalizmu zostawione przez 'miłych gości' z Ankary. Można się już zgłaszać.
Hakerzy myśleli że są bardzo sprytni, łączyli sie przez Niemcy i myśleli że nie zostawią śladów. Tymczasem ich przeglądarka elegancko przedstawiła sie w google analytics. Także po odwiedzinach z Ankary wszystko wróciło do funkcjonowania.
Niestety dziurawy był moduł kalendarza, także musieliśmy go zdjąć.

to pisałem ja Przemo - "ja tu tylko noszę przeszkody" ;)