Agnieszka(Visenna) Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Grubcia ma 7 lat.Gdy trafiła do Schroniska była słodziutką, grubą bambaryłką (stąd jej imię, nadane przez pracowników Schroniska). Z czasem jednak schudła.Ma opinię nadpobudliwej. Czy ktoś zechce pokochać niezbyt atrakcyjną, psią pannę? do tego "nadpobudliwą"? W tym już nasza głowa! oto numer Grubci - 677/09 Quote
Neris Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Można uznać, że ona ma gdzieś daleko w przodkach jamnika? Quote
Agnieszka(Visenna) Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Nie sądzę. Grubcia jest znacznie większa i nie długa. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Pierwszy raz usłyszałam, że Grubcia jest "piękna" :evil_lol::evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Aga są gusta i guściki prawda? :loveu: Grubcia jest piękna, a jej tusza jeszcze jej uroku dodaje - jest się do czego przytulić :lol: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 Grubcia prosi o oglszenia Quote
:: FiGa :: Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Cioteczki, a sklejcie jakis ładny krótki tekst to ją ogłoszę :oops: Quote
Neris Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Mi się jakoś skończyła wena ogłoszeniowa, ale Aga Visenna pisze wzruszająco o tych schroniskowych bidach. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Moje serduszko nie stare, lecz nie mlode juz Rozdarte przez los Przez porzucenie, tęsknotę i zawód Szarpie się bezlitośnie w niewielkim ciałku Dokąd mam iść skoro ono,tak puste i zimne, ze niewiele w nim z zycia, nie waskazuje drogi? Bylam szczesliwa, lecz los oklamal. Bylam kochana, lecz to utracilam. Utracilam ukochanego czlowieka, a wraz z nim wole walki i nadzieje w lepsze jutro. Nie mam juz nic, oprocz 7 lat i tesknoty za smiercia. Nie mam juz nic, oprocz wegetacji w zimnym boksie. Odejdz.Przeciez i tak mnie nie wezmiesz. Nie patrz w moje smutne oczy , zdradzajce czym jestem. Bo jestem cichym echem przeszlosci.. istota, ktora zamknela w sobie przyszlosc. Grubcia jest 7 letnia, brzydka suczka sredniej wielkosci. Nie ma szans na dom. Wiec po co to wszystko?wiec po co to pisze? nie wiem.. moze po to, zeby Grubcia, kiedy juz odejdzie , nie zrobila tego calkiem anonimowo.. zeby ktos jeszcze zapamietal, ze taki pies istnial. I przegral swe zycie. Quote
xmartix Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 oo ale piękny text czyżby do ogłoszeń?:cool3: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 dzieki :eviltong: ano czyzby, czyzby :cool1: Quote
kikou Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 co sie dzieje z sunią? jest w schronisku nadal? Quote
xmartix Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 a no właśnie, jak się ktoś dowie czy jest jeszcze to dopiero te ogłoszenia porobię Quote
Agnieszka(Visenna) Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 oczywiscie, ze jest. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Przypominam o istnieniu Grubci... Quote
kikou Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 bardzo przydałyby sie porządne zdięcia.... :( http://www.allegro.pl/item847316816_najsmutniejsza_sunia_w_schronisku_suczka_psy.html Quote
Recommended Posts