Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nic a nic .:shake:
mój telefon znowu milczy a jak juz dzwoni to same problemy: ktoś szczeniaki utopił, ktoś by chciał Trójkę, ale jak ona wazy 8 kg to juz nie, potem info ,ze Kosmo jednak nie widzi itepe....i jeszcze biuro obsługi do mnie wydzwania zeby mi wciskac najepsze rozwiazania i obniżyć mój rachunek i iengie, zebym sie z jakims agentem na randewu umówiła ;)

Posted

terra napisał(a):
A Ruletka miałaby być tą czwartą? czemu nie.
Tylko wynajmowane mieszkanie? Jakoś niezbyt różowo to widzę.

No właśnie... nie daj Boże coś by się stało, że musieli by zmienić mieszkanie i pewnie pies z powrotem oddany, bo nie mogą wziąć :-(

Posted

nie, Ruletka miałaby byc tą 5 :) w wynajmowanym przez młdych pracujących studentów mieszkaniu....ja tego nie widzę:shake:

Być moze szykuje się cos dla Ruletki, ale nie będę zapeszać, bo moze i dopiero za miesiac i za granicą.

Posted

Czy ja wiem, czy schudła?
Wydoroślała.
Natomiast wydaje mi się, że ma niesymetryczny pysiu, jakby spuchnięte, albo przekłamanie fotki.

Posted

W takim razie cierpliwie czekam na te wspaniałe wieści a tymczasem zaciskam mocno kciuki, żeby to się jak najszybciej ziściło:kciuki: