Kaya93 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Super! :sweetCyb::sweetCyb: Najlepszego śliczna :calus: Quote
gosiulaa Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 A to mnie Babciu zaskoczyłaś! :loveu: Janisko Słońce szczęścia życzę w nowym domku! :multi::multi::multi: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 :mdleje: szok ...ale super :multi: :loveu: powodzenia w nowym domku ;) pasowało by zmienic tytuł ,ale nie liczylam bym na to za szybko :roll::evil_lol: Quote
ewatr Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Wszystkie szczeniaczki i ich mama juz szczesliwie w swoich domach ... Wczoraj poszłą ostania sunieczka do domu !!! Powodzenia Rocaczki :loveu: to zdjecie wczesniejszej sunieczki jak maszerowała do domu oczywiscie na rekach u panstwa : Quote
Kaya93 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 O prosze! :multi: A ja mam jeszcze pare zdjęc niuni... wstawie co by sie nie zmarnowały :diabloti: :loveu: NAJLEPSZEGO! :loveu: Quote
Recommended Posts