Benia-b Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Nora ma 3,5 roku. Jest śliczna- taka laleczka do miziania . Wychuchana przez właścicieli, śpi w łóżeczku, wszystkich wokoło kocha, dzieci, psy i ludzi. Taki wielki bordoży przytulak. Ze zdrowiem w porządku, waga nieduża-45kg, czyli średniej wielkości dziewczynka. Jest wysterylizowana. Z powodów rodzinnych sunia nie może zostac z właścicielami. Wychowana w bloku, obecnie równiez mieszka w bloku-czyli zsocjalizowana z otoczeniem-hałasem, dużą ilością ludzi, psami i schodami. Taki pies rzadko się zdarza-wszystko o nim wiadomo-nie ma niejasnej przeszlości, więc nadaje się jak najbardziej, dla osoby, która pierwszy raz chce adoptowac psa, bo jest już "wychowana". Sunia przebywa w Warszawie, ale może mieszkac gdziekolwiek-nie ma ograniczen miastowych. W sprawie adopcji tel do naszej Uli/Hery/Malibu-która sunię widziała, spacerowała z nią i jest w stałym kontakcie z włascicielami. Dom oczywiście bedzie sprawdzony przed adopcją Ula-0501120358 Fotki Nory z wakacji na działce : KTO POKOCHA PRZYTULAKA?? Quote
michal_sm Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 To raczej dog,a nie buldożek.Może zmienić tytuł? Quote
Benia-b Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 [quote name='michal_sm']To raczej dog,a nie buldożek.Może zmienić tytuł? ...ale w tytule jest bordożka(od bordoga) a nie buldożka(od buldoga):evil_lol: A duet bordożkowo-buldożkowy świetnie się sprawdza i nie tylko u mnie:cool3: Następna porcja fotek: i następne-jakże wymowne :lol: Quote
michal_sm Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Może masz rację najważniejsze znaleźć dom,a sunia świetna. Quote
Benia-b Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Nikt nie zajrzał do dziewczynki:shake: Zobaczcie jaka ona kochana:loveu: Quote
Nemi Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Zapisuję sobie. Zapytam sąsiada - miał bordoga, przewspaniałego psa, który odszedł za szybko. Bardzo chorował .... Czy maleństwo jest ogłoszone na forum bordożym ? PS A jak z kotami ? Mogą być ? Quote
Benia-b Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Nie wiem jak z kotami-na osiedlu ich mało..nie miała styczności z kotem. Sunia przechodzi przez forumowe bordoże "ręce"-więc jest u nas na bordożym i na molosach tyż:loveu: Quote
Benia-b Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 Jestem taka malutka-akurat do łóżeczka-kto chciałby ze mną zamieszkać:cool3: Quote
Nemi Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Beniu - jestem zaskoczona, że domki się nie biją o Norę :crazyeye: Myślałam, że jak zajrzę dziś, to już wizyta przedadopcyjna będzie umówiona. Po prostu szok. Taka wspaniała sunia. Quote
Benia-b Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 Przeważnie trudniej znaleźć dom psu oddawanemu przez właścicieli, niż takiemu ze schronu... Nie ma łzawych tekstów, pies zdrowy, przeszłośc wiadoma-adreanliny nie można wyzwolić:shake: Quote
Nemi Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Ale tak naprawdę, to taki pies ma jeszcze gorzej niż tez ze schronu - traci wszystko co miał :-( Quote
Benia-b Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 Śliczna dziewczynka się pokazuje:loveu: Quote
Draugia Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Piękna sunia, rasowa, nie agresywna i w ogóle...a domków chętnych brak? :crazyeye: Quote
Recommended Posts