Daga&Maks Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 jak są spacery,czas poświęcany psom i odpowiednia opieka to jest dobrze :) Quote
lilk_a Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 nie gniewajcie się ale wstawię małego offa zapraszam serdecznie na bazarek dla suczek , które potrzebują dofinansowania do DT :) http://www.dogomania.pl/forum/f99/swiateczny-na-dt-dla-smutaskow-szurki-miszki-do-15-xi-godz-22-00-a-172332/ Quote
Sally (od Koanka) Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='Daga & Maks']jak są spacery,czas poświęcany psom i odpowiednia opieka to jest dobrze :)[/QUOTE] tak właśnie sobie kombinowałam :diabloti: A tak na serio, to chciałabym żeby w Polsce psy miały takie warunki :-( Quote
haliza Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 No to powodzenia malutki,:loveu: trzymam kciuki za twoje szczęście :evil_lol::multi: Quote
Daga&Maks Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Sally (od Koanka)']tak właśnie sobie kombinowałam :diabloti: A tak na serio, to chciałabym żeby w Polsce psy miały takie warunki :-([/QUOTE] takie warunki w Polsce bardzo by się przydały bo teraz nie jest zbyt dobrze ale chyba można tylko pomarzyć o takich rzeczach :-( Quote
Sally (od Koanka) Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='Daga & Maks']takie warunki w Polsce bardzo by się przydały bo teraz nie jest zbyt dobrze ale chyba można tylko pomarzyć o takich rzeczach :-( Jeśli potrafisz o czymś marzyć, to potrafisz także tego dokonać. (Walt Disney) :p Quote
Sally (od Koanka) Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Kolejne czekoladowe cudo w CK :-( Wątek CKBogusia CK Boguś - chcę poczuć, że jestem, bo dotąd jakby mnie nie było... PILNIE OGŁOSZENIA! - Dogomania Forum Quote
Recommended Posts