Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Taaa... tylko oni się zapisali jeszcze zanim ty się o tym zlocie dowiedziałaś :diabloti: Ja tam się cieszę, że chłopy będą, bo nie wiem jak wy, ale ja ogniska rozpalać nie potrafię :diabloti:

Iś, no niestety, z rakiem wygrać się nie da...

Posted

[quote name='dog193']Taaa... tylko oni się zapisali jeszcze zanim ty się o tym zlocie dowiedziałaś :diabloti: Ja tam się cieszę, że chłopy będą, bo nie wiem jak wy, ale ja ogniska rozpalać nie potrafię :diabloti:[/QUOTE]
szukasz dziury w całym :D

Posted

[quote name='Iś & Chester']Ppx miazga :D
ja proponuję jeszcze piosenkę "Da,da, da" chicior nad chiciorami :D i jakże ambitny i zróżnicowany tekst ;P
[/QUOTE]
Może być wszystko tylko nie Mr Zebra (którą kumpele śpiewają w kółko od ponad tygodnia XD)
[url]http://www.youtube.com/watch?v=unXE3p8NqO4[/url]

Posted

Iś jak możesz nie wiedzieć dlaczego jadą?:P
Kto by nie chciał jechać gdzieś gdzie będzie tyle dziewczyn pod dostatkiem:evil_lol:

A co do zalewu to ja chętnie sie popluskam z pieskami w wodzie:evil_lol:

Posted

Witam się po męczącym dniu na działce, :eviltong::loveu:

Burza teraz u nas xd a u was jak ?

hmm...co do powodu ich wyjazdu to cięzko mi określić, dla mnie jest powodem żeby jechali to że Arek ma auto i prawko:evil_lol::diabloti: Ale kto by nie chciał sie z nami wybrać :cool3:

yy co do koszulek to zapisać jeszcze kogogs na koszulencję bo poszukam czegoś zaraz, może w większej ilości jakaś obniżka :lol:

Posted

no niby tak, ale faceci z mojej klasy np. nie pojechaliby na zlot dziewcząt kochających psy xd wybrali by co innego :p
ale już nic nie piszę, bo jeszcze przeczytają i się zniechęcą xd

mam *******ca dzisiaj. nudzi mi się, gorąco mi jak cholera, dusze się i te komary z chorymi łbami mnie gryzą -.- nic tylko się powiesić.

zagwiazdkowało mi p i e r d o l c a xd

Posted

[quote name='Bartiśkowa_']aaa i bym zapomniała nad wodę to ja wpierwsza chętna ;)
Uwielbiam przebywać tam ;p Razem z krowiastym ale on nie jedziot.[/QUOTE]

nie jedzie? :-o
zwaliłaś mój światopogląd :evil_lol:

Ile psów jedzie w sumie?

I w ogóle ci co się nie odzywają dali znać że jadą na 100%?

Posted

[quote name='Foxowa']Mało teraz, w pierwszym planie na początku zgłoszeń było z 20 jak nie ponad, no ale...

... ale i tak będzie świetnie! :)[/QUOTE]

Przynajmniej będzie dużo osób które mogą przygarnąć Moli, na wypadek gdybym się zdenerwowała i wywaliła ją z pokoju :diabloti::evil_lol:

Posted

Otglądałam wstępnie kloszulki i jak narazie wybrałam jedną najfajniejszą ofertę ;p

[URL]http://allegro.pl/item1069902824_damska_koszulka_z_twoim_nadrukiem_lub_napisem_xl.html[/URL]

Są tu do wyboru różniaste kolory jakeigo by się nei chciało, i damskie i męskie,
Cena nie przeraża i przesyłka też w miarę bo do 50 sztuk 19 zł ;)
Jak narazie przy 7 osobach przesyłka bd jeszcze tańsza.

Posted

mi się podoba :)
i kolor każdy sobie by mógł wybrać
tylko dla facetów nie ma różu ! ale może by dla nas zrobili specjalnie :D
a ja bym sobie wzięła jasno niebieską albo ten czerwony, róż tez może być [IMG]http://www.dogomania.images/smilies/evil_lol.gif[/IMG]

Posted

Kto jeszcze chętny na koszulkę wpisywać się,
Brat dostał szlaban na koszulkę bo mnie wkurza ;)xd
1. Bartiśkowa
2. Anula & Bono
3. Iś & Chester
3. mineralna_
4. Foxowa
5. Sweet
6. Dog193
7. Kaya

Posted

W takim razie musimy mieć dwie wersje loga- czarną i białą, żeby na każdy kolor było. Bo np u Anuli czarnego nie będzie, a na jasnoróżowej np. biały nie bardzo.
Foxowa, co Ty mówisz ? :D

i w sumie ja też chce męską, damskie są krótkie, a ja nie toleruje krótkich bluzek xd
albo jeszcze pomyślę, albo męską M albo damską L ^^
a kolor jasno niebieski lub czerwony lub inny xdd

Posted

Ja się pisze na męską L lub XL bo będzie idealne do spania;D:P
a kolor chyba jasno niebieski;) na róż bym się skusiła ale w męskich nie ma;P

Kasę przelewam dzisiaj mam nadzieje że dojdzie bo mnie nie ma cały tydzień wiec muszę ją przelać dzisiaj..;)

Posted

Szczeniak może, czemu nie *.*
tzn już kiedyś o tym z kimś ktoś gadał i wtedy bło powiedziane że może, więc chyba to żadna różnica czyj to pies więc może :D:D
będzie mały szczurek :D a jak mały ? tzn ile ma ? :)