NightQueen Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 jak to dlaczego :mad: bo mają jedyną i niepowtarzalną szansę poznać mą szacowną osobę :diabloti: Quote
dog193 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Taaa... tylko oni się zapisali jeszcze zanim ty się o tym zlocie dowiedziałaś :diabloti: Ja tam się cieszę, że chłopy będą, bo nie wiem jak wy, ale ja ogniska rozpalać nie potrafię :diabloti: Iś, no niestety, z rakiem wygrać się nie da... Quote
Avaloth Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 a no tak, zapomniałam:evil_lol::evil_lol: pomijając fakt, ze zapisali się przed Tobą, ale cii :diabloti: ja też, ognisko raz, samochód dwa :diabloti: Quote
NightQueen Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 [quote name='dog193']Taaa... tylko oni się zapisali jeszcze zanim ty się o tym zlocie dowiedziałaś :diabloti: Ja tam się cieszę, że chłopy będą, bo nie wiem jak wy, ale ja ogniska rozpalać nie potrafię :diabloti:[/QUOTE] szukasz dziury w całym :D Quote
Ppx Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 [quote name='Iś & Chester']Ppx miazga :D ja proponuję jeszcze piosenkę "Da,da, da" chicior nad chiciorami :D i jakże ambitny i zróżnicowany tekst ;P [/QUOTE] Może być wszystko tylko nie Mr Zebra (którą kumpele śpiewają w kółko od ponad tygodnia XD) [url]http://www.youtube.com/watch?v=unXE3p8NqO4[/url] Quote
Sweet Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Iś jak możesz nie wiedzieć dlaczego jadą?:P Kto by nie chciał jechać gdzieś gdzie będzie tyle dziewczyn pod dostatkiem:evil_lol: A co do zalewu to ja chętnie sie popluskam z pieskami w wodzie:evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 Witam się po męczącym dniu na działce, :eviltong::loveu: Burza teraz u nas xd a u was jak ? hmm...co do powodu ich wyjazdu to cięzko mi określić, dla mnie jest powodem żeby jechali to że Arek ma auto i prawko:evil_lol::diabloti: Ale kto by nie chciał sie z nami wybrać :cool3: yy co do koszulek to zapisać jeszcze kogogs na koszulencję bo poszukam czegoś zaraz, może w większej ilości jakaś obniżka :lol: Quote
Avaloth Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 no niby tak, ale faceci z mojej klasy np. nie pojechaliby na zlot dziewcząt kochających psy xd wybrali by co innego :p ale już nic nie piszę, bo jeszcze przeczytają i się zniechęcą xd mam *******ca dzisiaj. nudzi mi się, gorąco mi jak cholera, dusze się i te komary z chorymi łbami mnie gryzą -.- nic tylko się powiesić. zagwiazdkowało mi p i e r d o l c a xd Quote
Bartiśkowa_ Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 aaa i bym zapomniała nad wodę to ja wpierwsza chętna ;) Uwielbiam przebywać tam ;p Razem z krowiastym ale on nie jedziot. Quote
NightQueen Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 [quote name='Bartiśkowa_']aaa i bym zapomniała nad wodę to ja wpierwsza chętna ;) Uwielbiam przebywać tam ;p Razem z krowiastym ale on nie jedziot.[/QUOTE] nie jedzie? :-o zwaliłaś mój światopogląd :evil_lol: Ile psów jedzie w sumie? I w ogóle ci co się nie odzywają dali znać że jadą na 100%? Quote
Avaloth Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Z Twoją Molcią i jeśli pojedzie Maksowa to 11 o ile umiem liczyć ^^ Quote
NightQueen Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 to i tak sporo, myślałam że będzie mniej bo każdy teraz pisze że psa nie bierze :) Quote
Foxowa Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Mało teraz, w pierwszym planie na początku zgłoszeń było z 20 jak nie ponad, no ale... ... ale i tak będzie świetnie! :) Quote
dog193 Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Chyba jednak 10, bo Jolka dalej nic mi nie odpisuje... Quote
NightQueen Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 [quote name='Foxowa']Mało teraz, w pierwszym planie na początku zgłoszeń było z 20 jak nie ponad, no ale... ... ale i tak będzie świetnie! :)[/QUOTE] Przynajmniej będzie dużo osób które mogą przygarnąć Moli, na wypadek gdybym się zdenerwowała i wywaliła ją z pokoju :diabloti::evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 Chłopcy ode mnioe zamówili koszulkę pod warunkiem że będą różowe:diabloti::evil_lol: Chyba już zapomniałam jacy oni są chorzy :razz: Quote
Bartiśkowa_ Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 Otglądałam wstępnie kloszulki i jak narazie wybrałam jedną najfajniejszą ofertę ;p [URL]http://allegro.pl/item1069902824_damska_koszulka_z_twoim_nadrukiem_lub_napisem_xl.html[/URL] Są tu do wyboru różniaste kolory jakeigo by się nei chciało, i damskie i męskie, Cena nie przeraża i przesyłka też w miarę bo do 50 sztuk 19 zł ;) Jak narazie przy 7 osobach przesyłka bd jeszcze tańsza. Quote
Avaloth Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 mi się podoba :) i kolor każdy sobie by mógł wybrać tylko dla facetów nie ma różu ! ale może by dla nas zrobili specjalnie :D a ja bym sobie wzięła jasno niebieską albo ten czerwony, róż tez może być [IMG]http://www.dogomania.images/smilies/evil_lol.gif[/IMG] Quote
Foxowa Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Niebieska, czerwona i różowa inne wydają mi się na koszulki takie inne ;D:D Quote
Bartiśkowa_ Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 Kto jeszcze chętny na koszulkę wpisywać się, Brat dostał szlaban na koszulkę bo mnie wkurza ;)xd 1. Bartiśkowa 2. Anula & Bono 3. Iś & Chester 3. mineralna_ 4. Foxowa 5. Sweet 6. Dog193 7. Kaya Quote
Tepes Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 [COLOR=Blue]no te koszulki są spoko;) czamu brat nie?:D o cza spytać tych co chcą jaki kolor i model;) jo bych chciała męsko S czarno;)[/COLOR] Quote
Avaloth Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 W takim razie musimy mieć dwie wersje loga- czarną i białą, żeby na każdy kolor było. Bo np u Anuli czarnego nie będzie, a na jasnoróżowej np. biały nie bardzo. Foxowa, co Ty mówisz ? :D i w sumie ja też chce męską, damskie są krótkie, a ja nie toleruje krótkich bluzek xd albo jeszcze pomyślę, albo męską M albo damską L ^^ a kolor jasno niebieski lub czerwony lub inny xdd Quote
Skibka Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Do mojego Tz dopiszcie psa yorka;P Szczeniak może jechać na zlot nie? Pieniądze lada dzień przeleję.;) Quote
Sweet Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Ja się pisze na męską L lub XL bo będzie idealne do spania;D:P a kolor chyba jasno niebieski;) na róż bym się skusiła ale w męskich nie ma;P Kasę przelewam dzisiaj mam nadzieje że dojdzie bo mnie nie ma cały tydzień wiec muszę ją przelać dzisiaj..;) Quote
Avaloth Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Szczeniak może, czemu nie *.* tzn już kiedyś o tym z kimś ktoś gadał i wtedy bło powiedziane że może, więc chyba to żadna różnica czyj to pies więc może :D:D będzie mały szczurek :D a jak mały ? tzn ile ma ? :) Quote
Recommended Posts