Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[COLOR="blue"]no to fajnie fajnie:loveu:
jo tacie w pon powiem żeby przloł tak więc moja prawi ręko spodziewej sie napływu kasy xD

Atlantyda mo mieszanego laba imiennika mego psa i mopsa:D
a jedzie z 2 dzieci i nie wiem kim jeszcze:evil_lol:
na razie sie dowiaduje wszystkiego co i jak;)[/COLOR]

Posted

[COLOR=Blue]aha no ok nie zauważyłach sorko;)
no spóxnienie może być spokojnie;) grunt ze zapłącisz a nie zwiniesz sie i nie jedziesz:evil_lol:
no to widza chyba 4 domek:evil_lol: ajk nie wiecy:D

a mi sie zdawało ze Ppx z osobami...
[/COLOR]

Posted

czyli jest szansa że nie będę musiała spać na wycieraczce? :D

Ja w ogóle się dowiedziałam że mam jechać do Danii :/ nei wiem kiedy i mam nadzieje że oba wyjazdy nie będą ze sobą kolidować

Posted

[quote name='smallpati']czyli jest szansa że nie będę musiała spać na wycieraczce? :D

Ja w ogóle się dowiedziałam że mam jechać do Danii :/ nei wiem kiedy i mam nadzieje że oba wyjazdy nie będą ze sobą kolidować[/QUOTE]
[COLOR=Blue]raczy nie no w sumie jak Atlantyda pojedzie to nie:evil_lol:
te wex mie tu nie wkurzej z tą Danią:D[/COLOR]

Posted

przelałam wczoraj kase ;)
to ile teraz mamy domków ?
bo jak doszedł brat z osobą od Anity, Smallpat to jak to xd
a Maksowa w końcu jedzie ? i reszta zapisanych które się tu nie odzywają ?
a co z Baffi, [COLOR=black]stratoos, Wiki ?
[/COLOR]

Posted

przelałam kasę więc powinna szybko dojść na konto :)

10 się zbliża a tu jeszcze nie ma konkretnych deklaracji kto jedzie! Nie dobrze, żeby tylko później nie wyszło tak że pojedzie 5 osób :razz:

Iś czym ty tam pojedziesz z Krakowa? Mój kierowca sobie wymyślił że dzień przed naszym wyjazdem pojedzie na grzyby do Poznania :mad: więc szukam na wszelki wypadek innego wyjścia, nie chciałabym sama jechać przez pół małopolski i śląska z psem :p

Posted

Może rozreklamujmy trochę zlocik i może ktoś znajdzie się jeszcze chętny z dgm na tą ostatnią chwilę? :P
Np. każdy może umieścić banerka w galeryjce. :D

Posted

a co z Martą w końcu ?

Smallpat mnie miał zawieźć tata. Ale jeszcze nie wiem, bo możliwe, że wtedy jedzie na mazury. Więc też nie mam pewnego transportu, jak nie tata to czymś do Katowic(bus, pociąg) i jakoś stamtąd do tej wiochy :D

Ppx rozklejajcie ;) ja pytałam chyba wszystkich 'znajomych' z dgm i mam w podpisie, więc.

Posted

Ja Pw pisałam do ludzi ale żaden z nich nie może z różnych powodów.

Iś jakby się nie udało z tymi naszymi kierowcami to się dogadamy i spotkamy na dworcu w Katowicach najwyżej spotkamy. Chociaż wolałabym samochodem bo się nie zabiorę :evil_lol: nigdy się spakować rozsądnie nie potrafię i zawsze mam zbędny nadbagaż :eviltong: