Avaloth Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 co za Atlantyda ? xd i jakie osoby ? :D ja w niedzielę przeleje, ale jadę na 200% ;) Quote
Nayantara Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Kurczę wybrałabym się z wami, ale mi terminy nie pasują. Może na następny się załapie ; ] Quote
Foxowa Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Dominiko moja kochana, tak jeszcze 62 zł :) No zgłaszać się ludzie, a ja do jutra powiem o osobie towarzyszącej czy jedzie ;) Quote
NightQueen Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 ja jutro przeleje kasę :) edit; jutro niedziela, popierdzieliło mi się, prześlę w poniedziałek, bo przecież bank jutro nieczynny ;) Quote
Tepes Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 [COLOR="blue"]no to fajnie fajnie:loveu: jo tacie w pon powiem żeby przloł tak więc moja prawi ręko spodziewej sie napływu kasy xD Atlantyda mo mieszanego laba imiennika mego psa i mopsa:D a jedzie z 2 dzieci i nie wiem kim jeszcze:evil_lol: na razie sie dowiaduje wszystkiego co i jak;)[/COLOR] Quote
Sweet Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 A ja muszę tacie o tej kasie przypomnieć... ale postaram się do 10 przelać...:) Quote
Bartiśkowa_ Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 wróciłam,a tu widze coraz więcej chętnych :loveu::loveu: Czyli Ppx przepisać Cię do 100 %? :razz: I jak kogoś dopisać to prosze pisać bo ja jeszcze żyję weekendem :evil_lol: Quote
Tepes Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 [COLOR=Blue]Bartiś zapisz jeszcze smallpati;)[/COLOR] Quote
Bartiśkowa_ Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 Smallpati już jest dawno ;) Resztę postaram sie wpłacić do 10, znaczy moje i brata bd napewno ale nie wiem jak z kolegą. Ewentualnie może być leciutkie opóźnienie ?:oops: Quote
Tepes Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 [COLOR=Blue]aha no ok nie zauważyłach sorko;) no spóxnienie może być spokojnie;) grunt ze zapłącisz a nie zwiniesz sie i nie jedziesz:evil_lol: no to widza chyba 4 domek:evil_lol: ajk nie wiecy:D a mi sie zdawało ze Ppx z osobami... [/COLOR] Quote
Bartiśkowa_ Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 To kogo jeszcze zapisywać :loveu::loveu: Ale fajnie że nas tak dużo sie robi :eviltong: Quote
NightQueen Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 czyli jest szansa że nie będę musiała spać na wycieraczce? :D Ja w ogóle się dowiedziałam że mam jechać do Danii :/ nei wiem kiedy i mam nadzieje że oba wyjazdy nie będą ze sobą kolidować Quote
Tepes Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 [quote name='smallpati']czyli jest szansa że nie będę musiała spać na wycieraczce? :D Ja w ogóle się dowiedziałam że mam jechać do Danii :/ nei wiem kiedy i mam nadzieje że oba wyjazdy nie będą ze sobą kolidować[/QUOTE] [COLOR=Blue]raczy nie no w sumie jak Atlantyda pojedzie to nie:evil_lol: te wex mie tu nie wkurzej z tą Danią:D[/COLOR] Quote
Bartiśkowa_ Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 to daj jej temat na dogo zlotowy i my ją tu już wybłagamy hehe:diabloti: Aha mojego piesa nie bierzcie pod uwagę jako że jedzie,tego się dowiem po wakacjach :eviltong: Quote
NightQueen Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Ale jakby tak Bartleja z wyra wywalić :diabloti: to zmieściłabym się w wyże :evil_lol: Quote
Tepes Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [COLOR=Blue]jo wczoraj przesłałach kasa Domixx dzisiej a Atlantyda niestety nie jedzie bo na tyn czas nie chcą ji urlopy dać[/COLOR] Quote
Avaloth Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 przelałam wczoraj kase ;) to ile teraz mamy domków ? bo jak doszedł brat z osobą od Anity, Smallpat to jak to xd a Maksowa w końcu jedzie ? i reszta zapisanych które się tu nie odzywają ? a co z Baffi, [COLOR=black]stratoos, Wiki ? [/COLOR] Quote
Tepes Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [COLOR=Blue]maksowo sie nie odzywo więc nie wiem...ta reszta tyż nie wiem 3 domki chyba[/COLOR] Quote
Ppx Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Jak dojdzie przelew to piszcie. :3 Co do os. towarzyszącej - dam znać 10 czerwca. ;) Quote
NightQueen Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 przelałam kasę więc powinna szybko dojść na konto :) 10 się zbliża a tu jeszcze nie ma konkretnych deklaracji kto jedzie! Nie dobrze, żeby tylko później nie wyszło tak że pojedzie 5 osób :razz: Iś czym ty tam pojedziesz z Krakowa? Mój kierowca sobie wymyślił że dzień przed naszym wyjazdem pojedzie na grzyby do Poznania :mad: więc szukam na wszelki wypadek innego wyjścia, nie chciałabym sama jechać przez pół małopolski i śląska z psem :p Quote
Ppx Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Może rozreklamujmy trochę zlocik i może ktoś znajdzie się jeszcze chętny z dgm na tą ostatnią chwilę? :P Np. każdy może umieścić banerka w galeryjce. :D Quote
Avaloth Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 a co z Martą w końcu ? Smallpat mnie miał zawieźć tata. Ale jeszcze nie wiem, bo możliwe, że wtedy jedzie na mazury. Więc też nie mam pewnego transportu, jak nie tata to czymś do Katowic(bus, pociąg) i jakoś stamtąd do tej wiochy :D Ppx rozklejajcie ;) ja pytałam chyba wszystkich 'znajomych' z dgm i mam w podpisie, więc. Quote
NightQueen Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Ja Pw pisałam do ludzi ale żaden z nich nie może z różnych powodów. Iś jakby się nie udało z tymi naszymi kierowcami to się dogadamy i spotkamy na dworcu w Katowicach najwyżej spotkamy. Chociaż wolałabym samochodem bo się nie zabiorę :evil_lol: nigdy się spakować rozsądnie nie potrafię i zawsze mam zbędny nadbagaż :eviltong: Quote
Recommended Posts