Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[COLOR=Blue][QUOTE]Taaak Ewa jak Ty mie dobrze znosz - peszek:loveu::loveu::diabloti:
maksowo pojedzie o ile sie nie myla i eee teroz nicku nie pamietoma le tako jedna:D plus 1 bądź 2 osoby towarzyszące;) i niedługo tu napisze;) o ile sie nie myla to jest Domixx chyyba jak coś pokićkałach WYBACZ mi:diabloti:[/QUOTE][/COLOR]ysz ty cholero noo!:mad:musiałaś już powiedzieć..gorzej bd jak wkońcu nie pojadę:razz:
2 osoby towarzyszące na pewno tylko nie wiem czy 1 czy 2 psy...
Bo mój maks to mnie słucha jak mu sie zachce..

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Berneska']Ej a kto chce z nami agilitować?:cool3:
bo mogłabym torki rozrysować i przygotować jakieś treningi :razz:

gdybym brała , to mogę wziąść 4 hopki, tyle z resztą mam :lol:
bierze ktoś coś jeszcze? :cool1:
to byśmy pracowali na hopkach, ewent. slalom moge wziąść[/QUOTE]
[COLOR=Blue]my nie skokomy ani nic ale na zlocie możemy sie pobwić ale te moje ciele jest cieżko zmusić do czegoś:diabloti:[/COLOR]

[quote name='Domixx m&m']ysz ty cholero noo!:mad:Haha wybaczam wybaczam..
2 osoby towarzyszące na pewno tylko nie wiem czy 1 czy 2 psy...
Bo mój maks to mnie słucha jak mu sie zachce..[/QUOTE]
[COLOR=Blue]ojj no wybacz jo mom skleroza:loveu::loveu:[/COLOR]

Posted

Ja bedę fotografem Luny :evil_lol: Wątpię że coś wycisnę dobrego z mojego canośka ale może dam radę ;)

Czyli Natalia jedziesz na cały ? :loveu: tata coś gadał że załatwi mi jakiś prawie tunel więc jak co to wezmę na potrzeby innych :eviltong:

A teraz biorę się za wykreślanie wykruszenców :cool3:

Posted

[quote name='Berneska']tylko mi nie mówcie że nie ma tutaj, żadnego zapaleńca agi:smhair2:[/QUOTE]
My zapaleni ale brak dojazdu do Rzeszowa. Jak na razie tylko stacjonaty, ale dobrze idą. Następny trening pewnie w czerwcu i spróbujemy cosik więcej.
Ale jak coś my chętni bardzo. :loveu:

Do zlotu też coś spróbuje wykombinować, jakieś przeszkody czy coś.

Soniulke całkowicie wykreślić niestety.... :(

Posted

ja bym mogła pohopać troszkę, bo troszkę, bo pies mój za ciężki i stawy nie te, ale go nie biorę :D więc nie pohopiem xd

OnomatoPeja czemu ?! ja się już przywiązałam do myśli że jedziesz -.-

Ewciuś, ja specialnie dla Cb wezmę łyżeczkę i jabłko, jak tylko mi wybaczysz w końcu :D:D

a co do pogody, to Ty mi tam Adziku z północy nie narzekaj :diabloti: bo z tego co się orientuję najgorzej jest na południu, małopolska i śląsk + podkarpacie.
W Krakowie właśnie mosty zamykają, już 2 zamknięte, reszta pewnie jutro. Wisła się podniosła, miejscami tylko końcówki drzew widać, koło moich dziadków park zalany, parking przy centrum handlowym.. Ludzie niektórzy nie mają jak do domów wracać, a dzisiaj już kilka szkół ewakuowali.
Nic tylko sobie kupić ponton i interes założyć ludzi przewożąc xd Dobrze że moja wieś na terenie wyżynnym i mostu po drodze do skzoły nie mam xd

Posted

[quote name='Berneska']tylko mi nie mówcie że nie ma tutaj, żadnego zapaleńca agi:smhair2:[/QUOTE]
Gdyby ta na I, co wyżej pisała dalej była moim psem, to może by się zgodziła trochę poskakać :diabloti:

Ale że ją oddałam do schroniska, to niestety nie ma takiej opcji :eviltong:

Posted

[quote name='Iś & Chester']ja bym mogła pohopać troszkę, bo troszkę, bo pies mój za ciężki i stawy nie te, ale go nie biorę :D więc nie pohopiem xd

a co do pogody, to Ty mi tam Adziku z północy nie narzekaj :diabloti: bo z tego co się orientuję najgorzej jest na południu, małopolska i śląsk + podkarpacie.
W Krakowie właśnie mosty zamykają, już 2 zamknięte, reszta pewnie jutro. Wisła się podniosła, miejscami tylko końcówki drzew widać, koło moich dziadków park zalany, parking przy centrum handlowym.. Ludzie niektórzy nie mają jak do domów wracać, a dzisiaj już kilka szkół ewakuowali.
Nic tylko sobie kupić ponton i interes założyć ludzi przewożąc xd Dobrze że moja wieś na terenie wyżynnym i mostu po drodze do skzoły nie mam xd[/QUOTE]

To poskaczemy sobie razem:D

Ja z zachodu jestem o:P Nie znasz sie na mapie:P
Ja bym sie cieszyła jakbym nie mogla dojechać do szkoły:D

[quote name='dog193']Gdyby ta na I, co wyżej pisała dalej była moim psem, to może by się zgodziła trochę poskakać :diabloti:

Ale że ją oddałam do schroniska, to niestety nie ma takiej opcji :eviltong:[/QUOTE]

ale ja ją adoptowałam:D
haha:D
Isia będziemy skakać w agi:D

Posted

Eeee, jak mogłaś ją adoptować, skoro jesteś owcą, Korneliadą, moją zresztą? :diabloti:[IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/diablotin.gif[/IMG]

Posted

U mnie w szkole prądu nie było na ostatnich lekcjach. A na najwyższym piętrze był basen w kiblu i w salach kapało na głowe. Sympatycznie :) Ale mogłoby już słońce wyjść...

Posted

[COLOR=Blue]wy mocie jakieś korzyści z tego deszczu szkoły zamykają i wgl a jo musza zapieprząc aaaa xD

A Ty Bewarka mie tu nie denerwuj bo nie jedziesz i jest żeś BEEE:evil_lol:[/COLOR]

Posted

[COLOR=Blue]ej zuza do wykreślenia jest a nie naa 100%...
gdzie Marta znikła??
A Domixx i ji osoby wpisz tak ze 13.14.15 Domixx + 2 osoby ;)[/COLOR]

Posted

No bez przesady, niektórzy ludzie są naprawdę w tragicznej sytuacji.

I nawet nie myślę, ile zwierząt się utopi... Bo ewakuują tylko ludzi, zwierzęta w domach zostają...

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]wy mocie jakieś korzyści z tego deszczu szkoły zamykają i wgl a jo musza zapieprząc aaaa xD

A Ty Bewarka mie tu nie denerwuj bo nie jedziesz i jest żeś BEEE:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE]

noto u mnie tak samo..Nic nie zalało i nie ma chyba takiego zagrożenia...I musze siedzieć na praktykach i zapieprzać!;/Ale ja tam sie ciesze że nic nie zalało..

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]ej zuza do wykreślenia jest a nie naa 100%...
gdzie Marta znikła??
A Domixx i ji osoby wpisz tak ze 13.14.15 Domixx + 2 osoby ;)[/COLOR][/QUOTE]
tak tak zapisać nas proszę..;))

Posted

[quote name='Domixx m&m']noto u mnie tak samo..Nic nie zalało i nie ma chyba takiego zagrożenia...I musze siedzieć na praktykach i zapieprzać!;/Ale ja tam sie ciesze że nic nie zalało..[/QUOTE]
Wy chyba naprawdę nie wiecie, co piszecie.

Posted

Ewciuś, ja się do Cb przestaje odzywać, ale tak napomknę, że Domcia napisała: ja się tam cieszę że nic NIE zalało. W sensie u niej xd
ja tam do szkoły muszę chodzić, moja szkoła 'sukcesu' nie odpuści, nawet jakbyśmy mieli kajakami dopływać.
I ja wiem, ze to nie jest śmieszne, bo widzę co się np,. znajomym ze szkoły dzieje, nie mówiąc już o osobach, którym cale domy zalewa, wszystko rozwala.

Pcium, skombinujmy jeszcze kogoś na zlocik. xd

Posted

[quote name='dog193']Wy chyba naprawdę nie wiecie, co piszecie.[/QUOTE]
[COLOR=Blue]Boże kobito uspokkój sie mi ino żartobliwie chodziło o SZKOŁA...[/COLOR]

Posted

[quote name='Iś & Chester']Ewciuś, ja się do Cb przestaje odzywać[/QUOTE]
Oj oj, jak mi przykro :(
A ja tylko napomknę, że to TY mnie zignorowałaś, a raczej o mnie zapomniałaś, ot co. Ja mam dobrą pamięć :D

Ok, cieszy się, że nic nie zalało, ale już źle, że szkoły nie odwołali. A niektórzy naprawdę by chcieli do szkoły chodzić, żeby tylko wszystko było ok. Mam znajomą z Czechowic - sytuacja jest tragiczna. Jesli zapora Goczałkowicka puści, to po nich. Ludzie stoją w kolejkach po 300 osób, czekając na nową dostawę pomp. Znajoma całą noc spędziła razem z rodziną na wylewaniu wiadrami wody z piwnicy. Zaczyna brakować wody pitnej, bo miesza się z tą brudną. Chleba już u nich nie kupisz.

Te, ty tam na górze, nie pisałam do ciebie :eviltong: Wiem, że ty żartowałaś :razz: Ale Domixx nie znam, nie wiem, czy ona poważnie pisze, czy nie :roll:

Posted

[quote name='dog193']Eeee, jak mogłaś ją adoptować, skoro jesteś owcą, Korneliadą, moją zresztą? :diabloti:[IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/diablotin.gif[/IMG][/QUOTE]

Ja wiem... ale jako owca nie mogę mieć psa??:(