Tepes Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [quote name='dog193']Słit, proszę bardzo, nie mam nic przeciwko :eviltong: Anula, a na nas pamiętaj jeszcze dach czeka i desperados :diabloti: Wiosna idzie, więc jak już się ociepli to bym się chętnie na dach wybrała :cool3:[/QUOTE] [COLOR=Blue]hahahaha no nie wiem zobocza :D ale jak na razie jest zimno wez dzisiej rano fajnie sniegiem walilo normalnie zal ale ino slonce wylezie zaroz idymy:diabloti:[/COLOR] Quote
gossia Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [quote name='Kaya93']Huhu xd to ja sie boje pomyśleć co sie będzie działo :evil_lol: Ja tam zwolennikiem picia nie jestem ale Gossia z tymi starszymi kolegami mam nadzieje, że nas nie zawiedziesz :diabloti:[/QUOTE] Ty z daleka od mojego Łukaszaaa.!!! ;D xD zobaczymy, zobaczymy . ;P jak ze mną wytrzyma jeszcze to zabieram go.. narazie to on poza mną świata nie widzi :loveu: hahaha biedactwo . ^^ on to ma prawie całą Polskę do jechania.. :/ ale może jeszcze paruu poznam ;D hahah Quote
Avaloth Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Ewa jesteś zua ;( psa sie nie oddaje tak od razu, się go bierze do kogoś i go próbuje naprawić, a Ty mnie tak od razu skreśliłaś. a ja po prostu ze starości mam pamięć słabą :( xdd dobrze ze mnia Adzik przygarnęła, bo bym biedna traumy w schronisku dostała na stare lata [IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/love.gif[/IMG] a bierzcie kogo chcecie, im więcej tym lepiej ;D Quote
Tepes Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 [COLOR=Blue]niestety namioty nie wchodza w gre;)[/COLOR] Quote
Bartiśkowa_ Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 Zapraszamy do domków wygodniej i cena nie az taka zawyzona ;) Edytuje 1 z namiotami. Quote
Bartiśkowa_ Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 A tak wgl to znalazłam zaczepiste chusty da naszych piesów :cool3: Tylko powiem wam że w ilościach hurtowych. Nie wiem czy bd 30 chętnych na taką chustę dla psa. I własny nadruk można [url]http://www.trzypiora.pl/produkt-252.html[/url] Quote
gossia Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 [quote name='Bartiśkowa_']A tak wgl to znalazłam zaczepiste chusty da naszych piesów :cool3: Tylko powiem wam że w ilościach hurtowych. Nie wiem czy bd 30 chętnych na taką chustę dla psa. I własny nadruk można [URL]http://www.trzypiora.pl/produkt-252.html[/URL][/QUOTE] super ;* ;] ja bd napewno chetna. ;P a możźe by tak czapki z daszkiem i jakis zajebi*ty nadruk? ;P ^^ no i chusty tez xD ;**** Quote
Tepes Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 [COLOR=Blue]czapki, chusty, koszulki i co jeszcze wali wom? no Anita chusty fajne no to cza popytac ludzi o te koszulki to chetny by byl i te chusty jak nie uzbieromy 30 osob na te chusty to mi sie zdaje ze odpuscic i ino te koszulki[/COLOR] Quote
Foxowa Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Jak coś to ja i Maja (Soniulka) bierzemy koszulki i jak chusty będą to też ;) Quote
Avaloth Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 ja nie używam czegoś takiego jak czapka, tym bardziej z daszkiem :D chyba ze jest -5 stopni w dół. a na koszulkę bym była chętna na 100%, na chustkę raczej też :) Quote
Bartiśkowa_ Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 No może się uda nam uzbierać tyle heh ;) Fajnebybyły takie chustki. A jak nie to może pogadamy tam z nimi i bd mozna mniej zamówic xd Quote
Tepes Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 [COLOR=Blue]jo koszulka i chustka tyz chetno;) no cza by ich spytac czy by mni zrobili[/COLOR] Quote
Avaloth Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 mogę Wam przywieść na zlot 32 sztuk duńczyków :D szprechają po angielsku i po dojczowsku. palą i piją xd i są śmieszni xddd Quote
Tepes Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 [COLOR=Blue]nie, duńczykom podziękujemy:evil_lol:[/COLOR] Quote
Tepes Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 [COLOR=Blue]Gosia9712p do wykreslenia[/COLOR] Quote
Bewarka Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Ja ci odpisywałam Anula, ale sie internet zepsuł więc dopa była :cool3: Oczywiście [U]nie jadę[/U] niestety. Szkoda, bardzo chciałam was poznać... Quote
Tepes Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 [COLOR=Blue]no cóż bywo... jakoś domy se rada sami:D[/COLOR] Quote
Foxowa Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Jesteśmy wytrwałe i damy se rade xD Fola rymuje, jest źle :D:D:D:D Quote
Tepes Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 [COLOR=Blue]tumturumtum cicho to jakoś:evil_lol:[/COLOR] Quote
Bartiśkowa_ Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Czy wszyscy sie zgadzaja na meska czesc zlotowa w wieku 19 i 18 lat na zlocie ?? xd Quote
Tepes Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 [COLOR=Blue]taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu: z szczególnym naciskiem na jednego pana:evil_lol: mom nadzieja Anita że mi to wybaczysz:D[/COLOR] Quote
Bartiśkowa_ Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 hehe jak mu odmówiłam to on powiedział że się tu zarejstruje i zapisze :D Cieluch. Jedna zgoda sie liczyyy xddd Quote
Recommended Posts