Tepes Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 [COLOR=Blue]Ewa spokojnie to są ino takie propozycje to już lepi coś robić niż kisić sie i nic nie robić;)[/COLOR] Quote
Avaloth Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Ewcia wybacz mi ! to wszystko przez to że Anula mi dawno maści nie przysłała, a na bilobil mnie nie stać, i tak z moją pamięcią:oops: ale ja Cie kocham, wybacz mi :loveu::cool3: e, ale te rurki/makaron mamy jeść my czy psy ? :diabloti: bo ja myślałam że my, a Anula mówi że nie każdy pies lubi xddd btw mój rurke by zjadł bez zawahania, a sam makaron to już nie bardzo xd chyba że w jakimś sosie/z mięsem:evil_lol: Quote
Tepes Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 [COLOR=Blue]z jedny str rurki jest pies z drugi człek:evil_lol:[/COLOR] Quote
mineralna_ Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 moja makaron może by zeżarła ale rurki nie tknie :P może będzie do wyboru albo rurka albo makaron? Quote
Bartiśkowa_ Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Ale to wtedy bd trochę niesprawiedliwe że jedni tak a drudzy tak xd a może jedno takie drugie takie ;] ? co wy na to. Quote
Tepes Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 [COLOR=Blue]dziołcha ale zaś żeby nie za dużo tego wszystkiego:evil_lol:[/COLOR] Quote
Avaloth Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 macie problemy xd to się wymyśli coś co wszyscy lubią ^^ a ja będę jeść z .. Adą może ? :D:D albo z Ewcią, w końcu jestem jej psem xddd Ewcia, nie fochaj się już no ! < 3 Quote
Tepes Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 [COLOR=Blue]Ewa jest w górach kajśik to dopiero Ci odp w sroda:evil_lol:[/COLOR] Quote
DomixX Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Hej Hej Hej...:lol:To może i ja sie odezwie...xDxD Nie było mnie kilka dni a tu tyle stronek sie na zbierało:crazyeye:Ale już nadrobione..heh... Noto pierwsze co to pomysł z koszulkami fajny będziemy sie wyróżniać i wql noi bandamki dla psów też fajnie... Teraz konkursy noto myśle że dobrze tak mieć w razie czego kilka pomysłów żeby sie nie zanudzać a co do rurki i makaronu..?To myśle że lepsza rurka bo mój pies raczej samego makaronu nie tyknie haha:shake: A tak wql to co to za rurka jakaś słodka..?:oops:bo już sama nie wiem.. A co do tych jeszcze konkursów noto myśle że zrobić też właśnie dla psów i ludzi.. i ludu bez psów nie? żeby każdy sie nie nudził..\ JAkoś mogły by być przeplatane że np 1 zadanie robimy np z psem a jakieś tam robią ci bez psów...;)bo tu ktoś mówił żeby konkursy bez psów czy tam na odwrót^^ A właśnie co do psa to nie wiem czy wezme jeszcze swojego...Xd Quote
dog193 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Ewa spokojnie to są ino takie propozycje to już lepi coś robić niż kisić sie i nic nie robić;)[/COLOR][/QUOTE] Ależ ja jestem bardzo spokojna :diabloti: Po prostu nie mam do tego pomysłu przekonania. Nie Iśka, nie wybaczę ci, przykro mi, oddaję cię do schroniska i już nie jesteś moim psem, czyt. Korneliśką. A tak wgl to wróciłam właśnie z gór i jestem wykończona, a muszę na forum królikowym nadrobić zaległości :shake: Quote
mineralna_ Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Z przeszkodami raczej nie wypali, chyba ze wezmę swoją jedną hopkę i huśtawkę ale nie wiem czy sie opłaca dwie brać...?:diabloti: Quote
Bartiśkowa_ Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Dobre i dwie ;) A na miejscu możbna dorobić jeszcze takie "wiejskie" hopki jak będą zaiteresowani. Dwa kamienie lub coś i patyk [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/diablotin.gif[/IMG] Damy se radę ;p A co do konkursów to stwierdziłysmy z Anulą iż za dużo jest trochę i wyrzucamy pokaz sztuczek. Trzeba chociaż w jeden dzień odpocząć pełną parą xd Anula i zapytaj ty babki od której do której trwa doba hoteowa. Quote
Tepes Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 [COLOR=Blue]na stronie z leśnego pisze od kiedy do kiedy doba trwo:evil_lol:[/COLOR] Quote
Avaloth Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 wiecie co, konkursy możemy mieć wymyślone a co i kiedy zrobimy to się już na miejscu zobaczy :) Ewulec nie ! nie bądź złą panią ! Korneliśka będzie płakać :( umre przez Ciebie z rozpaczy ! Quote
gossia Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Witam ;D ;** dawno mnie nie byłoo.. co do zlotu bo tu I$ ;* pytała.. jak bede miała kase ( napewno do czerwca ) to wpłacam i przyjezdzam ;D jeszcze namówię parę znajomych - starszych . ;D i wpadamy xD ale trochę można sobie od "czasu do czasu" w "małych" ilościach "chlać" nie.? ^^ bd tyle fajnych ludzi że trzeba będzie uczcić te nasze spotkanie. ;D xD ;*** Quote
DomixX Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Haa Go$$ ty tu mnie do niczego nie namawiaj bo ja to alkoholik nie jestem,...Xd xD; Żeby tu sobie nikt nie pomyślał nie wiadomo co^^ Nie no pewnie pewnie że w końcu na początek nowych znajomości.."w małych ilościach " ;p;p Taa no Ty tylko weźmiesz kilka starszych opiekunów..;D Quote
DomixX Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Haa Go$$ ty tu mnie do niczego nie namawiaj bo ja to alkoholik nie jestem,...Xd xD; Żeby tu sobie nikt nie pomyślał nie wiadomo co^^ Nie no pewnie pewnie że w końcu na początek nowych znajomości.."w małych ilościach " ;p;p Taa no Ty tylko weźmiesz kilka starszych opiekunów..;D Quote
gossia Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 [quote name='Domixx m&m']Haa Go$$ ty tu mnie do niczego nie namawiaj bo ja to alkoholik nie jestem,...Xd xD; Żeby tu sobie nikt nie pomyślał nie wiadomo co^^ Nie no pewnie pewnie że w końcu na początek nowych znajomości.."w małych ilościach " ;p;p Taa no Ty tylko weźmiesz kilka starszych opiekunów..;D[/QUOTE] hahaha. ;D jak Ty nie alkoholik to ja zakonnicu jestem haha :evil_lol: namawiam właśnie "kolegę" ^^ starszy opiekun się przydaa haha ;D bardzo" odpowiedzialny" żeby on jeszcze mnie pilnował haha. ;D nie mogę się doczekać no ^^ jak coś to on może się jeszcze zgłosić do czerwca nie? zależy czy też bd miał kasę.. bo wszystko poszło na studiaaa. ;/ Quote
Tepes Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 [COLOR=Blue]to niech kolega zabierze swoich kolegow jeszcze:evil_lol:[/COLOR] Quote
Tepes Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 [COLOR=Blue]ojjj tak swiete slowa:evil_lol: ale zalezy w jakim wieku:D[/COLOR] Quote
DomixX Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 No na pewno nie jakiś małolatów i gówniarzy:evil_lol: Milej widziane starsze towarzystwo:lol:haha Quote
Bartiśkowa_ Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 wiek zdeka istotny xdd Ale nie bądźmy wybredni :evil_lol: No widzę że na zlocie też bd się działo [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_biggrin.gif[/IMG] Quote
Recommended Posts