Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ewcia wybacz mi ! to wszystko przez to że Anula mi dawno maści nie przysłała, a na bilobil mnie nie stać, i tak z moją pamięcią:oops:
ale ja Cie kocham, wybacz mi :loveu::cool3:

e, ale te rurki/makaron mamy jeść my czy psy ? :diabloti: bo ja myślałam że my, a Anula mówi że nie każdy pies lubi xddd
btw mój rurke by zjadł bez zawahania, a sam makaron to już nie bardzo xd chyba że w jakimś sosie/z mięsem:evil_lol:

Posted

macie problemy xd
to się wymyśli coś co wszyscy lubią ^^
a ja będę jeść z .. Adą może ? :D:D albo z Ewcią, w końcu jestem jej psem xddd
Ewcia, nie fochaj się już no ! < 3

Posted

Hej Hej Hej...:lol:To może i ja sie odezwie...xDxD
Nie było mnie kilka dni a tu tyle stronek sie na zbierało:crazyeye:Ale już nadrobione..heh...
Noto pierwsze co to pomysł z koszulkami fajny będziemy sie wyróżniać i wql noi bandamki dla psów też fajnie...
Teraz konkursy noto myśle że dobrze tak mieć w razie czego kilka pomysłów żeby sie nie zanudzać a co do rurki i makaronu..?To myśle że lepsza rurka bo mój pies raczej samego makaronu nie tyknie haha:shake:
A tak wql to co to za rurka jakaś słodka..?:oops:bo już sama nie wiem..
A co do tych jeszcze konkursów noto myśle że zrobić też właśnie dla psów i ludzi.. i ludu bez psów nie? żeby każdy sie nie nudził..\
JAkoś mogły by być przeplatane że np 1 zadanie robimy np z psem a jakieś tam robią ci bez psów...;)bo tu ktoś mówił żeby konkursy bez psów czy tam na odwrót^^
A właśnie co do psa to nie wiem czy wezme jeszcze swojego...Xd

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Ewa spokojnie to są ino takie propozycje to już lepi coś robić niż kisić sie i nic nie robić;)[/COLOR][/QUOTE]
Ależ ja jestem bardzo spokojna :diabloti: Po prostu nie mam do tego pomysłu przekonania.

Nie Iśka, nie wybaczę ci, przykro mi, oddaję cię do schroniska i już nie jesteś moim psem, czyt. Korneliśką.

A tak wgl to wróciłam właśnie z gór i jestem wykończona, a muszę na forum królikowym nadrobić zaległości :shake:

Posted

Dobre i dwie ;) A na miejscu możbna dorobić jeszcze takie "wiejskie" hopki jak będą zaiteresowani. Dwa kamienie lub coś i patyk [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/diablotin.gif[/IMG] Damy se radę ;p

A co do konkursów to stwierdziłysmy z Anulą iż za dużo jest trochę i wyrzucamy pokaz sztuczek.
Trzeba chociaż w jeden dzień odpocząć pełną parą xd
Anula i zapytaj ty babki od której do której trwa doba hoteowa.

Posted

wiecie co, konkursy możemy mieć wymyślone a co i kiedy zrobimy to się już na miejscu zobaczy :)

Ewulec nie ! nie bądź złą panią ! Korneliśka będzie płakać :( umre przez Ciebie z rozpaczy !

Posted

Witam ;D ;**
dawno mnie nie byłoo..
co do zlotu bo tu I$ ;* pytała..
jak bede miała kase ( napewno do czerwca ) to wpłacam i przyjezdzam ;D
jeszcze namówię parę znajomych - starszych . ;D
i wpadamy xD
ale trochę można sobie od "czasu do czasu" w "małych" ilościach "chlać" nie.? ^^
bd tyle fajnych ludzi że trzeba będzie uczcić te nasze spotkanie. ;D xD
;***

Posted

Haa Go$$ ty tu mnie do niczego nie namawiaj bo ja to alkoholik nie jestem,...Xd xD;
Żeby tu sobie nikt nie pomyślał nie wiadomo co^^
Nie no pewnie pewnie że w końcu na początek nowych znajomości.."w małych ilościach " ;p;p
Taa no Ty tylko weźmiesz kilka starszych opiekunów..;D

Posted

Haa Go$$ ty tu mnie do niczego nie namawiaj bo ja to alkoholik nie jestem,...Xd xD;
Nie no pewnie pewnie że w końcu na początek nowych znajomości.."w małych ilościach " ;p;p
Taa no Ty tylko weźmiesz kilka starszych opiekunów..;D

Posted

[quote name='Domixx m&m']Haa Go$$ ty tu mnie do niczego nie namawiaj bo ja to alkoholik nie jestem,...Xd xD;
Taa no Ty tylko weźmiesz kilka starszych opiekunów..;D[/QUOTE]

hahaha. ;D jak Ty nie alkoholik to ja zakonnicu jestem haha :evil_lol:

namawiam właśnie "kolegę" ^^
starszy opiekun się przydaa haha ;D
bardzo" odpowiedzialny"
żeby on jeszcze mnie pilnował haha. ;D

nie mogę się doczekać no ^^
jak coś to on może się jeszcze zgłosić do czerwca nie?
zależy czy też bd miał kasę.. bo wszystko poszło na studiaaa. ;/