Bartiśkowa_ Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 O huśtawencję się postaraj bo mój krów z dyspalazją skakać nie może ale huśtawencję spróbować mozna heh xd;) No ta osoba co miała załatwiac torek się wypisała niestety ;/ cóż musimy sobię jakoś poradzić. Tymi konkursami się zajmiemy z Anulą. Obgadamy to i wgl. Tylko bd musili ustalić po ile się poskładamy :) Ale jeszcze jest czas. I może jakieś dyplomy ktoś by mógł zrobić za uczestnictwo z w zlocie ;p ? A jak ktoś zdolny rozetki Quote
mineralna_ Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Nie wiem czy huśtawka wytrzyma pod ciężarem niufa :diabloti: Była testowana na Carmen ale toto 7 kilo waży więc... :evil_lol: Aporopo dyplomów - bardzo chętnie był zrobiła ale moja drukarka zdechła :shake: Co powiecie na obi na zlocie? i można by było pod koniec zrobić jakiś mały konkurs z posłuszeństwa typu siad, waruj, chodzenie przy nodze itepe :cool3: Quote
Tepes Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 [COLOR=Blue]tsss jo jest antytalent więc na mie nie liczcie:evil_lol:[/COLOR] Quote
Avaloth Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 mineralna jak umiesz zrobić ładne to zrób i komuś możesz wysłać i się wydrukuje prze zlotem :) tzn jak będziemy wiedzieć już jakie te dyplomiki za co itp :P o ja bym wzięła udział w konkursie z szkolenia, ale mój krów będzie tam aż jeden dzień xD a poza tym w nowych miejscach nie potrafi się skupić -.- ale chętnie wam pokibicuję i zdjęcia popykam :) z Adunią i Martą, bo one tyż bez psów ^^ Quote
Bartiśkowa_ Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 możemy pouczyć się wspólnie jakichś sztuczek z psiakami itd w wolnym czasie..;p myslałam też nad konkursem na sztuczki no i z posłuszeństwa też dobre;p Pomyslimy. haha no to lepiej nie bd ryzykowac z huśtawką. Quote
mineralna_ Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Iś zrobiła czyli wydrukowała bo ze zrobieniem w sensie że wiesz :P takim co się później drukuje to ja antytalent jestem ;) Bartiśkowa, mi się właśnie też podoba pomysł wspólnej nauki sztuczek :cool3: Czyli co, bierzemy klikery na zlot? :diabloti: Quote
Avaloth Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 ja klikera nie posiadam xd ale bierzcie :D czemu tu się tak mało ludu udziela ? Quote
Bartiśkowa_ Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 No ja właśnie nie wiem co tak mało osób. Potem bd miały nadrabianie ;p Ja klikera też nie posiadam uczymy się z Bartim bez i nienajgorzej nam idzie tylko on jest czasami strasznie leniwy ;) Quote
Kaya93 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Ja tam cały czas śledzę wątek :cool3: Tyle, że jestem bardzo skromna i wstydliwa dlatego się nie udzielam :diabloti: Kliker mam, ale też z niego nie korzystam :D Quote
Avaloth Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Jej, moja biedna Paulinka, wstydliwe dzieciątko. Nie bój się, ciocia Isia pomoże :D:D:D no, bo my szkolimy psy fajniej, mój jak nie zrobi komendy to mu jeść nie daje przez 3 dni i się uczy[IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/diablotin.gif[/IMG] nie no żartuje no xD Quote
Kaya93 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 [quote name='Iś & Chester']Jej, moja biedna Paulinka, wstydliwe dzieciątko. Nie bój się, ciocia Isia pomoże :D:D:D no, bo my szkolimy psy fajniej, mój jak nie zrobi komendy to mu jeść nie daje przez 3 dni i się uczy[IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/diablotin.gif[/IMG] nie no żartuje no xD[/QUOTE] Tak :oops: to już jest niestety nie uleczalne, ja poprosze domek jednoosobowy na zlocie.... no bo wiecie:oops: Jej jak fajnie :loveu: wiedziałam że zawsze moge na Ciebie liczyć xP Haha a jak! Jakie 3, no prosze Cie nie dajmy sie zwariować. Przez tydzień! My sie znamy na rzeczy, a tym bardziej ja bo przecież mam tak mega usłuchanego psa :diabloti::loveu: Dobra mój limit odważności sie wyczerpał :evil_lol: Znów ide sie schować do szafy :oops: Quote
Tepes Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 [COLOR=Blue]do szafy?:D od razu do piwnicy wooooon!:evil_lol: domek jednoodobowy no chyba kpisz dostaniesz koc i wypierniczaj spać w las:evil_lol:[/COLOR] Quote
Bartiśkowa_ Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 haha Paulina nie mogę [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/evil_lol.gif[/IMG] do szafy. to na zlocie mówisz 12 h w szafie 12h spać ? xdd Mamy jako taki plan naszego zlocisza a dokładniej konkursów <jupi> Badajcie na to: 1 dzień: Przyjazd tam rozpakowanie. Ognisko i rozdanie koszulek bandamek. 2 dzien: Losowanie nagród. Każdy se cosik losuje o !;p 3 dzień: Konkurs kto pierwszy zje i teraz kto jest za tym żeby to była a) rurka taka słodka krucha b) makaron taki spagetti (jak to sie tam pisze) 4 dzień: konkurs na najlepsze sztuczki 5 dzien: konkurs na najbardziej posłusznego psiaka 6 dzien: mini wystawa. Czyli kto najlepiej zaprezentuje swegop psiaka. 7 dzien: laba bo wyjazd ;p Proponujemy na sedziów osoby które niezabierają psiaka. Nie macie wyboru wyrażacie zgodę ;) Quote
Avaloth Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 phi. zróbmy chociaż raz konkurs dla bezpsiowych ludzi co :D a rurka mi się podoba bardziej niż makaron xD Quote
Tepes Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 [COLOR=Blue]myśleli my nad konkursem do bezpsów:evil_lol:[/COLOR] Quote
Bartiśkowa_ Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 To losowanie jest dla wszystkich ;p też dla tych bezpsiowych. Bd losobne losowanie i ludzkie nagrody ;*xd No widzisz Anula rurki lepsze są ha ! Quote
Tepes Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 [COLOR=Blue]ale rurki są krótsze i nie kazdy pies lubi xD ale ze mój lubi to spoko loko możę być:evil_lol:[/COLOR] Quote
Kaya93 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]do szafy?:D od razu do piwnicy wooooon!:evil_lol: domek jednoodobowy no chyba kpisz dostaniesz koc i wypierniczaj spać w las:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] Wole na strych:diabloti: Nieee, boje sie lasu :( chyba, że pójdziesz ze mną :diabloti: [B]Bartiśkowa -[/B] no ba, w szafie jest fajnie i tak wygodnie - spróbuj :evil_lol: Plan extra :cool3: Może być jeszcze taki konkurs - kto pierwszy zje jabłko :evil_lol: dobiera sie parami, jabłko a raczej ten jego dzyndzek xD zawieszamy na nitce i jedna osoba trzyma w górze jabłko, a druga bez używania rąk, nóg czy innych kończyn próbuje zjeść to jabłko xD A o co chodzi z tym makaronem? :D że niby całą paczke tych klusków trzebabędzie wszamać? :evil_lol: jeszcze powiedzcie że surowych xD Quote
Bartiśkowa_ Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 z makronem to że dostaje sie jednego makarona i trzeba ciągnąc hah xd Oczywiście ugotowany ;p O to z jabłkiem może się wrzuci na pożegnanie ? albo przy ognisku taki konkursik w który dzien wykminimy ;) Anula masz zadanie bojowe zapytaj sie tej babki czy można tam wgl ognisko zrobić i gdzie ;* Quote
mineralna_ Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Ja bym w to jeszcze wcisnęła szkolonko, agility, może trochę frisbee ale tak poza tym to ok :diabloti: Quote
Tepes Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 [COLOR=Blue]można robić jest tam miejsce więc spoko loko;)[/COLOR] Quote
Bartiśkowa_ Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 No tak ale ja narazie rozmieściłam konkursy same ;) A szkolonko i reszta to tam jak pogoda pozwoli bd już na miejscu zoorganizowane;) Czemu to jeszcze tyle czasu ! ;( A tak wgl to chętnych jak najbardziej zapraszamy dalej można sie zapisac. Quote
Bewarka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 U mnie jest coraz, coraz lepiej...;) :D Jakbym wiedziała na 100% że pojadę, to bym już uczyła się grać na gitarze cóś, ale tak to mi się nie chce...:eviltong: Quote
dog193 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 [quote name='Iś & Chester'] z Adunią i Martą, bo one tyż bez psów ^^[/QUOTE] Foch. Foch, foch, foch. Zapomniała o mnie. Obrażam się. Quote
dog193 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Aha, i jak na mój gust to za dużo tych konkursów. To ma być odpoczynek, nie obóz. Spacery, ogniska, to agility też fajny pomyl. Ale co za dużo to nie zdrowo. A teraz się żegnam, aż do środy. I na Iśke mam mego focha. Quote
Recommended Posts