DomixX Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='Iś & Chester']Ja z Krakowa, więc raczej nikomu z Was nie pomogę. Dominika, a jakie koleżanki mają psy ? bądź tego 1 psa ? mają małego kundelka jutro mogę wysłać link na twój pb ze zdjęciem ich psinki?......taka mała kruszynka heh;)....Mizianko dla pana chesterka..hehe... pozdrawiam...;) Quote
gossia Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 U nas cinko z kasu :| nie no ale postoram się wpłacić do 20 :P jak rodzice nie dadzu to se sama zarobieee.. ! xD ^^ Jakoś to bydzie xD dziś z Domix m&m <333 gadaliśmy 25 min co do kupna identyfikatoru hahaha :D a o kagańcu pewnie 2 godziny bd gadać xD ~~~~Ja żyję już zlotemmm .!.~~~~ a tu jeszcze tyle dni xD może ktoś policzy ile dni zostało??? Byłabym wdzięczna :P a co do domków.. moje plany trochę się krzyżują :| bo jedzie doMi$$$. MoJa. ;* :p i nie wiem jak to bd.. chciałabym być z Barti$kową ale zarazem i z Domi :p Quote
Avaloth Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Postaram się napisać do niej, i do reszty nieodzywających się ;) po brzyduli :D Goś spokojnie, listę domków myślę będziemy robić po pierwszych zaliczkach tzn po 20. Tak ? ;> Quote
Tepes Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Iś & Chester']Postaram się napisać do niej, i do reszty nieodzywających się ;) po brzyduli :D Goś spokojnie, listę domków myślę będziemy robić po pierwszych zaliczkach tzn po 20. Tak ? ;>[/QUOTE] [COLOR="blue"]W sumie domki można by już po mału dobierac ino Iś jak Krów jedzie to wybacz ale jo nie jest z Tobą w domku:diabloti:[/COLOR] Quote
gossia Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=blue]W sumie domki można by już po mału dobierac ino Iś jak Krów jedzie to wybacz ale jo nie jest z Tobą w domku:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] Ja też myślę że można by już zbirać od ludziufff ^^ pozdro ;* Quote
Tepes Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='gossia']Ja też myślę że można by już zbirać od ludziufff ^^ pozdro ;*[/QUOTE] [COLOR=Blue]ino wiesz co na razie wychodzą 3 domki...i w jednym 7 osób xD bo jest nos 19 a całego domku nie bydymy brać do 1 osoby no ino jo tyż z Bartiśkową dałach że jak coś to żę ze mną bydzie xD [/COLOR] Quote
gossia Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]ino wiesz co na razie wychodzą 3 domki...i w jednym 7 osób xD bo jest nos 19 a całego domku nie bydymy brać do 1 osoby no ino jo tyż z Bartiśkową dałach że jak coś to żę ze mną bydzie xD [/COLOR][/QUOTE] a byłyby jakieś 4 wolne miejscaaa../? :D xD Quote
Tepes Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [COLOR=Blue]no właśnie niezbyt taki przewidywany nasz skłąd doku jo Anita Iśka Ada Ewulec Marta(jak pojedzie xD) i Kaya 90 coś:evil_lol:[/COLOR][COLOR=Blue][/COLOR] Quote
gossia Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 ale chodzi czy u Wooos bydzie wolnee xD ^^ Masz Goldaaa?:-o:loveu::loveu: Quote
evel Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Darunia niestety musi zrezygnować z wyjazdu, chociaż bardzo by chciała... Jednak obowiązki wzywają. Same rozumiecie... Quote
DomixX Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Witamy! [COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2]przybywam ze świetną nowinką :D proszę nas zafioletować ( ten kolor wolę bardziej ;) ). I będzie mała zmianka ale tylko co do pssa.... Domixx m&m+pies-jamniko podobny -Ostrowiec Św 2 osoby towarzyszące + 1 pies-kundelek-Ostrowiec Św. [/FONT][/COLOR] Quote
gossia Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='evl']Darunia niestety musi zrezygnować z wyjazdu, chociaż bardzo by chciała... Jednak obowiązki wzywają. Same rozumiecie...[/QUOTE] a Darunia to kto to taki??? Quote
Avaloth Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Gosia, nie, Anula ma podchalano-pittbullo-golda :D Anula tak teraz myślę. Bo w sumie to ja się dowiem na 100% czy biorę psa w czerwcu. Na razie zakładam że go nie biorę, bo jest to bardziej prawdopodobne. Ale jak coś to w czerwcu już chyba trochę za późno na zmianę domku będzie.. Wysłałam do wszystkich niepotwierdzonych, nieodzywających się PW ;) Quote
gossia Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Iś & Chester']Gosia, nie, Anula ma podchalano-pittbullo-golda :D Anula tak teraz myślę. Bo w sumie to ja się dowiem na 100% czy biorę psa w czerwcu. Na razie zakładam że go nie biorę, bo jest to bardziej prawdopodobne. Ale jak coś to w czerwcu już chyba trochę za późno na zmianę domku będzie.. Wysłałam do wszystkich niepotwierdzonych, nieodzywających się PW ;)[/QUOTE] o wow.! :crazyeye: new rasa.! :lol: - "Podo-pito(a)-gol(d)as :D xD musisz zabrać swoje KRÓW <333 Ty przecież wisz że mosz boooskigo* pesssssa ;*** Quote
Tepes Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='gossia']ale chodzi czy u Wooos bydzie wolnee xD ^^ Masz Goldaaa?:-o:loveu::loveu:[/QUOTE] [COLOR="blue"]a no mom:evil_lol:[/COLOR] [quote name='Iś & Chester']Gosia, nie, Anula ma podchalano-pittbullo-golda :D Anula tak teraz myślę. Bo w sumie to ja się dowiem na 100% czy biorę psa w czerwcu. Na razie zakładam że go nie biorę, bo jest to bardziej prawdopodobne. Ale jak coś to w czerwcu już chyba trochę za późno na zmianę domku będzie.. Wysłałam do wszystkich niepotwierdzonych, nieodzywających się PW ;)[/QUOTE] [COLOR="blue"]abo w sumie mom to co Iśka godo i jest morderca rzuco sie na wszystko co sie ruszo tak więc bójcie sie:diabloti: ale zawsze jak coś to idzie sie powymieniać ewantualnie byda spać z Bonem na werandzie:diabloti:[/COLOR] Quote
gossia Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=blue]a no mom:evil_lol:[/COLOR] [COLOR=blue]abo w sumie mom to co Iśka godo i jest morderca rzuco sie na wszystko co sie ruszo tak więc bójcie sie:diabloti: ale zawsze jak coś to idzie sie powymieniać ewantualnie byda spać z Bonem na werandzie:diabloti:[/COLOR] Nie martw się.. w razie czego dam Ci jakiś kocykkk :cool3: ^^ dlaczemu nie mogę wejść na Twoju GALERIEEE?:roll: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 No to ja się piszę do tego Anulowego domkuu [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/diablotin.gif[/IMG] Tylko kurcze bardzop prawdopodobne jest że Barti też się nie pogodzi z Chesterem xd Chodź nie wiem bo ostatnio wszysckie psy kocha ;) Zobaczymy co bd po kastracji Jego wyjazd też jest nie aż tak pewny więc zoboczymy Quote
gossia Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 A znajdzie się miejsce dla jednej biednej osóbki z niewinnym charakterkiem? ; D plisss.. ^^ ;* Moja Lejdina też ostatnio pokochała wszystkie psy xD Albo się z nimi bawi.. albo całuję :P kiedyś potrafiła pokazać ząbki.. ale to młodzieńcze lata xD Dobranoc ludziska. ;* Quote
Shetanka Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 nas proszę wypisać, bo raczej to jeszcze nie dla nas.. Quote
darunia-puma Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 do mnie pisała już jedna z cioteczek i niestety musiałam jej się przyznać że po prostu mnie nie stać ......... za dużo na siebie wzięłam kredytów w ostatnich miesiącach i teraz po nocach nie śpię i liczę co mam zrobić żeby mnie banki nie zjadły a jeszcze mój były TZ zarządał ode mnie 7 tys.zł za telewizor który kupił jak byliśmy jeszcze razem ......... przepraszam wszystkich tak bardzo chciałam was poznać spędzić z wami czas, a są tylko łzy............proszę mnie wypisać i przepraszam że tak długo zwlekałam ale miałam do końca nadzieje Quote
Tepes Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='gossia'][quote name='Anula & Bono'][COLOR=blue]a no mom:evil_lol:[/COLOR] [COLOR=blue]abo w sumie mom to co Iśka godo i jest morderca rzuco sie na wszystko co sie ruszo tak więc bójcie sie:diabloti: ale zawsze jak coś to idzie sie powymieniać ewantualnie byda spać z Bonem na werandzie:diabloti:[/COLOR] Nie martw się.. w razie czego dam Ci jakiś kocykkk :cool3: ^^ dlaczemu nie mogę wejść na Twoju GALERIEEE?:roll:[/QUOTE] [COLOR="blue"]a nie wiem czemu xD[/COLOR] [quote name='Bartiśkowa_']No to ja się piszę do tego Anulowego domkuu [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/diablotin.gif[/IMG] Tylko kurcze bardzop prawdopodobne jest że Barti też się nie pogodzi z Chesterem xd Chodź nie wiem bo ostatnio wszysckie psy kocha ;) Zobaczymy co bd po kastracji Jego wyjazd też jest nie aż tak pewny więc zoboczymy[/QUOTE] [COLOR="blue"]no wiedziałach:diabloti: ale Marta raczy pojedzie ino łona lubi zwlekać z odpowiedzią małpica jedna:evil_lol:[/COLOR] [quote name='gossia']A znajdzie się miejsce dla jednej biednej osóbki z niewinnym charakterkiem? ; D plisss.. ^^ ;* Moja Lejdina też ostatnio pokochała wszystkie psy xD Albo się z nimi bawi.. albo całuję :P kiedyś potrafiła pokazać ząbki.. ale to młodzieńcze lata xD Dobranoc ludziska. ;*[/QUOTE] [COLOR="blue"]no godom że nie ma i jeszce mozę na kilka dni bydzie 7 osób ale to już sie okaże na razie jest jak jest xD[/COLOR] [quote name='darunia-puma']do mnie pisała już jedna z cioteczek i niestety musiałam jej się przyznać że po prostu mnie nie stać ......... za dużo na siebie wzięłam kredytów w ostatnich miesiącach i teraz po nocach nie śpię i liczę co mam zrobić żeby mnie banki nie zjadły a jeszcze mój były TZ zarządał ode mnie 7 tys.zł za telewizor który kupił jak byliśmy jeszcze razem ......... przepraszam wszystkich tak bardzo chciałam was poznać spędzić z wami czas, a są tylko łzy............proszę mnie wypisać i przepraszam że tak długo zwlekałam ale miałam do końca nadzieje[/QUOTE] [COLOR="blue"]no szkoda żę nie jedziesz ale cóż poradzić jak jest tako sytuacja to trzymomy kciuki żeby tam wszystko sie poukładało!!;)[/COLOR] Quote
Avaloth Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Ej jej. Bonek się może dogadać z Bartim, a z Krówem nikt nie może ? co on jakiś inny jest ? donek to musi być agresor? Krowa, bo Krowa, ale on tam sprzeczek nie zaczyna, jak są jakieś akcje to Krów się chowa za nami. Psa większego od siebie albo równego wzrostem jeszcze nigdy sam nie zaczepił. Jak kogoś tortujruje to mniejsze :D więc wy akurat nie macie się o co martwić. Bonek i Barti są duże i starsze od niego, nie ma sznas żeby podskakiwał. Zresztą będzie dużo psów, obce miejsce. On jest naprawdę płochliwy i strachliwy. Zresztą mówię. Jak będę mieć jakieś wątpliwości, np.co do zachowania w domku, jak nie będę miała okazji sprawdzić go w podobnej sytuacji to go nie biorę. A jak go wezmę, to znaczy że się wychował i nikogo nie zje. Zresztą jemu wystarczy że pies warknie, próbuje chapnąć to on ucieka. Zresztą nawet jak kogoś wkurzy,to jak go taki Boncur zaatakuje to Krów ucieknie. Zawsze tak robi, nigdy się żadnemu psu nie odgryzł. Jak go wezmę,to z jego strony nie będziecie się miały czego obawiać. Najwyżej będziemy w innych pomieszczeniach spać, w łazience sięz nim zaknebluje.. Quote
Tepes Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='Iś & Chester']Ej jej. Bonek się może dogadać z Bartim, a z Krówem nikt nie może ? co on jakiś inny jest ? donek to musi być agresor? Krowa, bo Krowa, ale on tam sprzeczek nie zaczyna, jak są jakieś akcje to Krów się chowa za nami. Psa większego od siebie albo równego wzrostem jeszcze nigdy sam nie zaczepił. Jak kogoś tortujruje to mniejsze :D więc wy akurat nie macie się o co martwić. Bonek i Barti są duże i starsze od niego, nie ma sznas żeby podskakiwał. Zresztą będzie dużo psów, obce miejsce. On jest naprawdę płochliwy i strachliwy. Zresztą mówię. Jak będę mieć jakieś wątpliwości, np.co do zachowania w domku, jak nie będę miała okazji sprawdzić go w podobnej sytuacji to go nie biorę. A jak go wezmę, to znaczy że się wychował i nikogo nie zje. Zresztą jemu wystarczy że pies warknie, próbuje chapnąć to on ucieka. Zresztą nawet jak kogoś wkurzy,to jak go taki Boncur zaatakuje to Krów ucieknie. Zawsze tak robi, nigdy się żadnemu psu nie odgryzł. Jak go wezmę,to z jego strony nie będziecie się miały czego obawiać. Najwyżej będziemy w innych pomieszczeniach spać, w łazience sięz nim zaknebluje..[/QUOTE] [COLOR="blue"] No Ty uważej co go Bono nie zagryzie:D nie no zoboczy sie jak bydzie i tyle jedyn może wszystkich lubieć a jednego nie to tyż zaś tak do końca nie idzie przewidzieć co bydzie czy sie bydą kochać czy mordować:D zoboczymy jeszcze jest dużo czasu wziełabyś zapakowała Krówa do auta przyjechała do mie z nim i by my zoboczyli xD[/COLOR] Quote
Foxowa Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 I co już jest chętny na wysłanie? :lol: Bo ja czekam i czekam i czekam xD. Ha, a Fuks jedzie. Kastracje mamy w ferie i mam nadzieję że będzie fajnie. Quote
Tepes Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='Foxowa']I co już jest chętny na wysłanie? :lol: Bo ja czekam i czekam i czekam xD. Ha, a Fuks jedzie. Kastracje mamy w ferie i mam nadzieję że będzie fajnie.[/QUOTE] [COLOR="blue"] wiesz co w sumie CIebie to już by szło zakolorowac bo i tak Twoja kasa na koncie jest xD [/COLOR] Quote
Recommended Posts