gossia Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 [quote name='Iś & Chester']Dobra, wezmę go i oddam Wam na czas zlotu :D podzielicie się po połowie. Zobaczymy czy ktoś będzie za rok nalegał żebym go brała:diabloti: a tak serio. wzięłabym go, ale póki co nie jestem pewna, czy będę w stanie nad nim zapanować w niektórych sytuacjach. Nie chodzći mi tu nawet o stronę fizyczną, ale jak np. mi zwieje za jakimś małym psem, który zacznie przed nim uciekać to najczęściej nie jestem w stanie go odwołać. I jak to by było w domku, on zawsze jest jedynym psim panem na swoim terenie, nie wiem jakby reagował na inne psy. No i on czasem wychodzi na podwórko w nocy, jakoś sobie nie wyobrażam nocnych spacerów na zlocie, tym bardziej, że ja śpię snem kamiennym, w domu rodzice wstają go wypuszczać ^^[/QUOTE] To ciocia Gossia się nim zajmiee.. ;* :D tą grzeczną- kruszynką :D xD Quote
Avaloth Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 z tą grzeczną i kruszynką to w 10 trafiłaś :D:D dzisiaj byliśmy na szkoleniu, i mam nową nadzieję ^^ Quote
Pestka Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 No widzisz :eviltong: Do zlotu jeszcze dużo czasu to moze da się coś zrobić :cool3: Quote
gossia Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [quote name='Pestka']No widzisz :eviltong: Do zlotu jeszcze dużo czasu to moze da się coś zrobić :cool3:[/QUOTE] Musi się dać :P Bo jak nie bd go na zlocie to Ty bd po niego na piecho zachrzaniać xD ^^ ;* Quote
DomixX Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Noto ja bym była chętna na 50% :razz:z psem oczywiście....mieszaniec jamnika + do tego 2 koleżanki+2psy kundelki Więc chciałabym dowiedzieć się jakiś szczegułów???:eviltong: Quote
Tepes Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='Domixx m&m']Noto ja bym była chętna na 50% :razz:z psem oczywiście....mieszaniec jamnika + do tego 2 koleżanki+2psy kundelki Więc chciałabym dowiedzieć się jakiś szczegułów???:eviltong:[/QUOTE] [COLOR="blue"]Bartiśkowo Cie dopisze ;) jakich dokładnie?[/COLOR] Quote
Pestka Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Chyba wszystko co najważniejszze jest na pierwszej stronie tematu ;) Quote
Foxowa Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 To kto się zdecydował wpłacać pierwszy? :lol: Quote
Tepes Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [COLOR="blue"]Jakoś nie ma chętnych:diabloti:[/COLOR] Quote
MakeBelieve Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Jakbym ja byla pewna to ja bym wplacila ;ppp Ej no, naprawde nikt nie jedzie pociagiem na trasie Bialystok- Katowice/Czestochowa, czy gdzie tam albo samochodem na tej trasie z wolnym miejscem?:((( Quote
evel Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 My jedziemy z Lublina, więc to chyba Ci nic nie da niestety :( Quote
MakeBelieve Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Niby to po drodze jest, ale ehh.... Mama sie nie zgodzi ;/ Fak......... Quote
Tepes Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='Vini.']Niby to po drodze jest, ale ehh.... Mama sie nie zgodzi ;/ Fak.........[/QUOTE] [COLOR="blue"]a rodzice Cie nie mogą podwieź??[/COLOR] Quote
Foxowa Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="blue"]Jakoś nie ma chętnych:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] No popatrz xD. To czekam :D:D Quote
Bartiśkowa_ Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 a nie dojrzeżdża ten pociag moze do Jawqorzna szczakowej bo jak co to moglibysmy tam po ciebie podjechac i cie zabrac dalej ;) miejsce mamy Domixx zapisałam Quote
MakeBelieve Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Polaczenie jest, ale narazie bezposredniego nie ma ;/// Troche za daleko Wy jestescie, bo mama sie boi ze cos mi sie stanie czy cos ;/ Quote
DomixX Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="blue"]Bartiśkowo Cie dopisze ;) jakich dokładnie?[/COLOR][/QUOTE] hmm dokładnie to sama niewiem chyba to co najważniejsze już wiem...;) a z tymi koleżankami to jeszcze nie są pewne czy wezmą 1 czy 2 psy...;) pozdrawiam.;* Quote
MakeBelieve Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Tzn. gdzie podwiezc? Mama sie nie zgadza przez cala Polske mnie wiezc ;/// Wystarczy ze na Mazury mnie zawiezie, to juz dobrze Quote
Yorshirka Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='Vini.']Tzn. gdzie podwiezc? Mama sie nie zgadza przez cala Polske mnie wiezc ;/// Wystarczy ze na Mazury mnie zawiezie, to juz dobrze[/QUOTE] Vini jeśli bym pojechała na 100 % bym jechała przez Częstochowę , zobacz sobię na zumi trasę - Gniezno - Przeczyce ( ?źle pisze nazwę ) . Więc może bym cię mogła wziąść , tylkoo jak nie znajde , a raczej mi się nie uda , osoby bez psa , albo z średnim psem typu , cocker spaniel to bym pojechała a tak to nie DLACZEGO ZE ŚREDNIMI PSAMI ALBO BEZ , BO CHCIAŁABYM WZIĄŚĆ SZCZNIORKA :-( :cool3: Quote
Avaloth Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Ja z Krakowa, więc raczej nikomu z Was nie pomogę. Dominika, a jakie koleżanki mają psy ? bądź tego 1 psa ? Ja nie chcę nikogo martwić. Ale zaliczkę musimy wpłacić na 4 domki, czyli 24 osoby. Bo domek 6 osób w końcu, prawda Anulciu ? A pewnych osób mamy 19.. Kasia od Riki coś już wie ? Sandrulka, Łapeczka, Shetanka, Rawa, Iza(maksowa), Mada? bo części osób w ogóle tu nie widziałam sto lat. A Paulina z Rzeszowa już na pewno nie ? Może powysyłać do niektórych PW ? jutro chyba będę mieć trochę czasu. Albo na gg czy maila napisać jak ktoś ma podanego. A Kiś na 99% nie jedzie.. za co ją zabiję, ale to już nie publicznie xd Quote
Pestka Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Jeśli chodzi o wpłaty to ja juz niedługo - moze w tym tygodniu uda mi się przelać zaliczkę ;) Quote
Tepes Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='Pestka']Jeśli chodzi o wpłaty to ja juz niedługo - moze w tym tygodniu uda mi się przelać zaliczkę ;)[/QUOTE] [COLOR=Blue]Jedna odważno xD[/COLOR] Quote
dog193 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Moze niech ktos do daruni napisze,ja nie dam rady, bo net mi strasznie muli, pół godziny się na dogo wbijałam. A ona z tz chyba pewni byli, tylko z psami problem, bo Seth nie moze byc w domku z innym psem niż Shila. Iśka napiszesz do niej? Albo evl? Quote
evel Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Edit: nie napiszę, bo nie mogę znaleźć wątku Daruni :( Wywaliło mi go z subskrypcji, wyszukiwarka mi nie działa, więc nie mogę wyszukać po nazwie użytkownika. Niech żyje nowe dogo. Quote
Recommended Posts