Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurcze, nie wiem co będzie, ale u mnie z kasą baaardzo kurcho :shake: ....
I tu mam pytanie, czy można to wpłacić troche później... jeżeli tak to do kiedy, jeżeli nie to chyba będe zmuszona wypisać sie z listy :(

Posted

[quote name='Kaya93']Kurcze, nie wiem co będzie, ale u mnie z kasą baaardzo kurcho :shake: ....
I tu mam pytanie, czy można to wpłacić troche później... jeżeli tak to do kiedy, jeżeli nie to chyba będe zmuszona wypisać sie z listy :([/QUOTE]

Nie możesz mi tego zrobić;(;(:(
Musisz wpłacić jakoś......
ale na pewno można trochę później....

Posted

[COLOR=Blue]Ci co napisale że jadą a 100% to miło by było jakby to tego 20 zapłacili...ale w sumie jeszce jest czas do zastanowienia tych co są na rezerwowych do 15 czerwca[/COLOR]

Posted

[COLOR=Blue]ale wiesz co bo my momy 4 domki zarezrewowane o ile pamiętom to 1511 czy coś takiego trzeba zapłacić zeby potwierdzić rezerwacja i trzeba tyle uzbierać a nie żę połowa zas zrezygnuje i nom ie stykie na zaplaceie zaliczki[/COLOR]

Posted

Iś do maja spokojnie uzbieram :P
Anula, ja wszystko rozumiem i przepraszam, ale nie przywidywałam takiego toku wydarzeń, do kiedy macie wpłacić tą zaliczke? Ja postaram sie uzbierać pieniądze do końca grudnia, najpóźniej - gdzieś początek stycznia.... Nie będzie za późno?

(Teraz święta, przebiore sie w Mikołaja, będe po domach chodzić i kolędy śpiewać :evil_lol: może coś sie uzbiera xd)

Posted

[quote name='Iś & Chester']Gosia, ile Ty psów masz ? xd jakieś małe ratlerki czy coś takiego, dog, seter ? xD
Dominika niech się organizatorzy wypowiedzą, a raczej organizatorki :P
im bardziej psa wychowasz tym będzie ci łatwiej.[/QUOTE]

Ja.? ^^ dużo xD Jeśli masz ochotę to zapraszam do rozmowy: 6875051 - gg :P Na zlot wybieram się z Seterką.. też potrzebuje przeszkolenia więc nie martw się Dominika. <33 sama nie jesteś :) Jakby co pomogę Ci z (moim/moją:evil_lol:) Maxem/Maxusią xD

Posted

Zmieńcie mi proszę na: gossia + pies - Lipno :P
wiecie cio.? ^^ moglibyście zrobić taką listę lub zamiast pies napisać rase zabieranego psa :) Uważam że byłoby fajnie..
i wygodnie :) Bo pojedziesz na zlot.. patrzysz a Tu pies 10x większy od Twojego Yorka czy tam kundelka xD
Lepiej być przygotowanym na wszystko.. Moja sunia nie boi się żadnych psów.. Omija je zwyczajnie i nie jest też agresywna..
Parę dni temu przyszła do mnie kol ze Sznaucerkiem i Majka ją zaatakowała.. a ta po prostu próbowała odejść jakby nigdy nic.. Całe szczęście nic się nie stało.. ale chociaż wiem że mam łagodnego psa. :)

Posted

[quote name='Bartiśkowa_']Zobaczymy możę dziś zacznę dopisywać ;P Przeprowadziłaś się czy co ?[/QUOTE]
Nie xD zawsze podawałam: Włocławek i tak zostałooo xD ^^ ale jestem z Lipna.. i w najbliższym czasie nie zamierzam się przeprowadzać :P dziś mnie siostra wkur**ła .! :/ bo namawiała mamę żeby mnie nie puszczała.. jeju$.. gdy już zapłacimy zaliczkę nie bd odwrotu i bd pewna w 250% xD po mojej mamie można się wszystkiego spodziewać :PP
Jak tam Twoje psisko.? Zabierasz krówkę ze sobą ? :D

Posted

Narazie jestem opcji że jedzie chyba że mnie mocno zdenerwuje xdd
W lutym ma kastrację więc mam nadzieję ,że się opanuje w stosunku do suczek ;)
Chyba że z łapkami będzie gorzej to wtedy niepojedzie.

Edit dodałam psiaki :lol: tylko tych co na 100 % pewni.
Tych co niewiedziałam ich psiaki zapisywałam z pamięci więc sprawdzcie czy dobrze zapisałam xdd

Posted

[quote name='Bartiśkowa_']Narazie jestem opcji że jedzie chyba że mnie mocno zdenerwuje xdd
W lutym ma kastrację więc mam nadzieję ,że się opanuje w stosunku do suczek ;)
Chyba że z łapkami będzie gorzej to wtedy niepojedzie.

Edit dodałam psiaki :lol: tylko tych co na 100 % pewni.
Tych co niewiedziałam ich psiaki zapisywałam z pamięci więc sprawdzcie czy dobrze zapisałam xdd[/QUOTE]
Ojjj.. ^^ napewno bd grzeczny :p Musisz go zabrać.. gdy go tylko zobaczyłam na focie to już się w tej kudłatej krowie zakochałam xD .! ;***

No to super że psiaki zapisanee :P a I$ Chester to ma Onka i chyba go zabiera :P

Posted

Gossia jeszcze nie wiem czy go zabieram. Co prawda podobno się grzeczniejszy robi, ale jeszcze pomyślę.
Zresztą to jest Krowa, ewentualnie pseudo donek, a nie onek :D:D

Posted

[quote name='Iś & Chester']Gossia jeszcze nie wiem czy go zabieram. Co prawda podobno się grzeczniejszy robi, ale jeszcze pomyślę.
Zresztą to jest Krowa, ewentualnie pseudo donek, a nie onek :D:D[/QUOTE]

buahahaha :D ładnie tak na swojego psa mówić
? ^^ osh Ty.! Dostaniesz lanie na zlocieee.. .!!!:diabloti::mad: [:eviltong:] xD
Musisz go zabrać :p bo on jest taki ślicznyy ^^

a bd jakiś Dobek ? Kocham Jee.. <3:loveu: Lub Seter? <3 :loveu:

Posted

[quote name='Iś & Chester']Gossia jeszcze nie wiem czy go zabieram. Co prawda podobno się grzeczniejszy robi, ale jeszcze pomyślę.
Zresztą to jest Krowa, ewentualnie pseudo donek, a nie onek :D:D[/QUOTE]
Ej, nie rób jaj. Chester musi być.

[QUOTE][COLOR=darkred]Pestka + pies - Tomaszów - mix Yorka [/COLOR][/QUOTE]
Jeśli już to kundel yorkopodobny :diabloti: Jeśli on w ogóle jest yorkopodobny :D

Posted

Dobra, wezmę go i oddam Wam na czas zlotu :D podzielicie się po połowie. Zobaczymy czy ktoś będzie za rok nalegał żebym go brała:diabloti:
a tak serio. wzięłabym go, ale póki co nie jestem pewna, czy będę w stanie nad nim zapanować w niektórych sytuacjach. Nie chodzći mi tu nawet o stronę fizyczną, ale jak np. mi zwieje za jakimś małym psem, który zacznie przed nim uciekać to najczęściej nie jestem w stanie go odwołać. I jak to by było w domku, on zawsze jest jedynym psim panem na swoim terenie, nie wiem jakby reagował na inne psy. No i on czasem wychodzi na podwórko w nocy, jakoś sobie nie wyobrażam nocnych spacerów na zlocie, tym bardziej, że ja śpię snem kamiennym, w domu rodzice wstają go wypuszczać ^^