Wind Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 [b]Robull,[/b] Dzieki :D Do zobaczenia na nastepnych Zawodach, jak rowniez na obozie agility na poczatku sierpnia :D :D :D Quote
I-w-o-n-a Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Zdjęcia z zawodów są na stronie [url]http://www.run.away.prv.pl/[/url] Może nie tak ładne jak Wind, ale na usprawiedliwienie powiem że skupiłam się na kręceniu filmów z przebiegów. Niestety nie mam miejsc na serwerze aby je wrzucić. Quote
Mokka Posted July 12, 2005 Author Posted July 12, 2005 [quote name='I-w-o-n-a']Może nie tak ładne jak Wind, ale na usprawiedliwienie powiem że skupiłam się na kręceniu filmów z przebiegów. Niestety nie mam miejsc na serwerze aby je wrzucić.[/quote] Obawiam się, że mało kto robi takie fotki jak Wind, więc trudno z nią konkurować. :wink: Wszystkie inne też są jednak fajne i każdy z przyjemnością popatrzy. :D Quote
LUBA Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 super zdjęcia grratuluje wszystkim psiakom i ich opiekunom oj kiedy mój mały będzie tak fruwał jak ten uszasty :lol: Quote
czapla Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Zaspokojcie moja ciekawosc - co za kerrak biegal po torze? Quote
Rauni Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Devis Boy Vaksam z Martą Zając, klub de Luks z Wrocławia. Quote
Robull Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 [quote name='Wind']Do zobaczenia na nastepnych Zawodach, jak rowniez na obozie agility na poczatku sierpnia :D :D :D[/quote]Na zawodach na pewno, ale na obozie będę chyba tylko przelotnie. Quote
czapla Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 Rauni - dziekuje bardzo za zaspokojenie mojej ciekawosci :D Quote
Recommended Posts