Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='.:TULA:.']W połowie września spodziewany jest miot Pudli Dużych Białych. Rodzice to Samarcanda PIRATE PRINCE i Dance with me Roze. Roza mieszkająca u Kasi w Białymstoku ma się dobrze i szybko przybiera w obwodach :-). Trzymamy kciuki za pomyślne rozwiązanie.[/QUOTE]

Według informacji ze strony właścicielki, poród planowany był na dziś. Ciekawe, czy są już szczenięta :)

• Replies 255
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Trzymamy kciuki za Roze i jej właścicieli :) Mamy nadzieję, że dziewczynki z miotu zostaną w Polsce, żeby było więcej pudli dużych białasów a nie sama jakaś czarnota :)

Posted

Może to dzięki Bilusiowi? ;) Ja jak ja, ale myślę że on trochę swojego udziału też w tym miał;p
U Kasi ciągle cisza, znaczy u Rozy. Aż jej współczuję tego napięcia.

Posted

Ochh, nie podpuszczaj mnie, bo łatwo się nakręcam. Już i tak powoli nastawiam chłopaka, że biały duży pudel musi być. On widział Igora (w Świdniku) na żywo i nie zapragnął własnego, także może nie być łatwo ;) Jeszcze są dwa miesiące do czasu, gdy maluchy będą na wydaniu więc kto wie, kto wie ... Zresztą mogą już być wszystkei zarezerwowane..?

Posted

[quote name='daguerrotype']Ochh, nie podpuszczaj mnie, bo łatwo się nakręcam. Już i tak powoli nastawiam chłopaka, że biały duży pudel musi być. On widział Igora (w Świdniku) na żywo i nie zapragnął własnego, także może nie być łatwo ;) Jeszcze są dwa miesiące do czasu, gdy maluchy będą na wydaniu więc kto wie, kto wie ... Zresztą mogą już być wszystkei zarezerwowane..?[/QUOTE]

Z podejścem polaków do pudli sądzę, że możesz jeszcze do woli wybierać :P

Posted

No w dużych teraz można wybierać i przebierać.
I podrośnięte czarnuszki u Cawira szukają domków, i 5 morelek na wydaniu u Lilix4 , teraz białaski po Rozie .
Można powiedzieć, że do wyboru i do koloru :) Brakuje tylko brązika i srebra , ale te jak zwykle są spotykane sporadycznie.

Posted

Chodzi mi o to, że nie są na pniu sprzedawane, tak jak u Cawira została suka, a co jakby kto miał 11 i połowa została? Co innego jak zostanie 6 toyów a co innego dużych... U nas niestety nadal jest przekonanie, że pudel to głupek. Poza tym nie czarujmy się, przy dużym jest kupa roboty. I nie każdy sobie z tym poradzi, czasowo czy też psychicznie :P Na tej podstawie myślę, że jest trudność ze zbytem szczeniąt d9o odpowiednich rąk w PL.

Posted

Myślę że nie ma aż tak strasznego problemu. Kwestia tylko podejścia do kupującego szczenię. Za delikatnie potraktowaliśmy przyszłą mamę i dlatego COLA została jak narazie u nas. No ale człowiek uczy się na błędach :D .