moonaanaa Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Oddam w DOBRE, tylko w DOBRE ręce, JAMNIKA. MAJKI (pies) pod koniec października będzie miał rok. Niestety jestem zmuszona znaleźć mu nowy dom- ja wybieram się na studia, a rodzice wyjeżdżają za granicę. Majki jest bardzo wesołym psiakiem. Uwielbia pieszczoty, zabawy. Cały dzień mógłby biegać po podwórku ze swoimi znajomymi. Mimo małego wzrostu nie da sobie w kaszę dmuchać ;)) Ma swój charakterek. Gdy coś mu się nie podoba od razu daje GŁOŚNY znak ;) Nie za bardzo lubi zostawać sam. Więc jeśli nie ma Cię długo w domu, Majki nie jest dla Ciebie :) Lubi dzieci, więc idealnie jeśli w nowym domu byłyby jakieś maluchy. Więcej zdjęć na życzenie na e meila. Quote
taxelina Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 brak danych kontaktowych zeby gdzies oglaszac.. Quote
Isadora7 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 deer_1987 napisał(a):brak danych kontaktowych zeby gdzies oglaszac.. Otóż to. Wpisuje na wątek i czekamy na szczegóły umożliwiajace ogłaszanie psiaka Quote
moonaanaa Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 [quote name='deer_1987']brak danych kontaktowych zeby gdzies oglaszac.. Przepraszam, już się poprawiam :) Imię: MAJKI Wiek: ROK płeć: PIES rasa: JAMNIK KRÓTKOWŁOSY STANDARD Miasto: KRYNICA sterylizacja: PLANOWANA NA DNIACH szczepienia: TAK Kontakt w sprawie adopcji: e-mail: [email protected], gg 9316500, telefon 519592769 Quote
moonaanaa Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 przepraszam, ale czy mogę prosić o link jeśli już coś zdziałałaś :) ? Quote
Isadora7 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 moonaanaa napisał(a):przepraszam, ale czy mogę prosić o link jeśli już coś zdziałałaś :) ? Podam link, będzie wieczorkiem Quote
moonaanaa Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 jestem bardzo wdzięczna za pomoc Isadoro ;) Quote
moonaanaa Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Isadoro przepraszam, że tak ciągle pytam... ale może już jest coś zrobione? Quote
Isadora7 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 moonaanaa napisał(a):Isadoro przepraszam, że tak ciągle pytam... ale może już jest coś zrobione? będzie dzisiaj link chciałam wczoraj skońćzyć ale padło dogo wieczorem i nie mogłąm nic ściagnąć. Jeszcze chwila cierpliwości... proszę.... Quote
Isadora7 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Aukcja allegro dla Majkiego (wyróżniona) Jamnik Majki szuka Domu (778484765) - Aukcje internetowe Allegro :diabloti: Quote
taxelina Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 a ja dodam na Jamniki i mixy szukaja domow Quote
danka1234 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 ślicznota,i allegro juz ma to chyba nie potrzebuje innych ogłoszeń . Domek pewnie bedzie szybciutko. Quote
Isadora7 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 danka1234 napisał(a):ślicznota,i allegro juz ma to chyba nie potrzebuje innych ogłoszeń . Domek pewnie bedzie szybciutko. To młody psiak, ma bardzo dużo wejśc i garść obserwatorów. Nawet nie trzeba specjalnie bawić sie z opisami przy takim psiaku. Ja tylko mam nadzieję że założycielka wątku odezwie się i poinformuje czy jamnis adoptowany. Lubie takie aukcje potem wykorzystać dla biedaka. Paru w ten sposób znalazło domy, bo zauważyli Ci co obserwowali poprzedniego. Quote
moonaanaa Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Dziewczyny nie wiem jak WAM DZIĘKOWAĆ!! :multi::multi: Majkuś znalazł cudowny dom. Państwo na emeryturze, mieszkają w domku z ogródkiem. Mają 4letnią wnusię. Mieli wcześniej jamnika ale niestety uciekł. Dzisiaj został zawieziony. Jest mi smutno, ale wiem, że tam będzie szczęśliwy :) DZIĘKUJĘ CI ISADORO jeszcze raz :p W takim razie wątek już jest na szczęście nieaktualny. Quote
Isadora7 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 [quote name='moonaanaa']Dziewczyny nie wiem jak WAM DZIĘKOWAĆ!! :multi::multi: Majkuś znalazł cudowny dom. Państwo na emeryturze, mieszkają w domku z ogródkiem. Mają 4letnią wnusię. Mieli wcześniej jamnika ale niestety uciekł. Dzisiaj został zawieziony. Jest mi smutno, ale wiem, że tam będzie szczęśliwy :) DZIĘKUJĘ CI ISADORO jeszcze raz :p W takim razie wątek już jest na szczęście nieaktualny. Super to ja zaraz wsadzę na jego allegro (jeszcze 8 dni) Ząbka. Dzięki za informacje i niech mu się wiedzie :) Wyedytuj pierwszy post i napisz w tytule że MA DOM. To moderator przeniesie do właściwego działu. Quote
danka1234 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 przyznam ze jestem zaszokowana taka informacja ze super dom ale mieli wczesniej jamnika który uciekł.Czy to jest odpowiedzialny dom?a jesli ten tez ucieknie? to poszukaja sobie nastepnego bo nie rozumiem tej sytuacji. Quote
moonaanaa Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 tak, odpowiedni. Państwo stwierdzili, że nie wiedzą czy jamnik został "ukradziony" czy sam uciekł. Bardziej są przekonani do pierwszej opcji. Sprawa została zgłoszona na policję. Ale jak to policja.. niewiele mogą zrobić. Quote
Recommended Posts