Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rita nie mogłam wybrać się do schronu bo mój tz miał wypadek i operację zaraz po nim... teraz już jest na szczęście w domu, ale nie jest jeszcze do końca sprawny a mam małego brzdąca, któremu muszę zorganizowac nianię na czas odwiedzin w schronisku...

do celest jeżdżą jeszcze 2 inne wolontariuszki, w razie czego jak ja nie daję rady to piszcie do nich:
kosu32 i tanitka

Jutro planuję odwiedzimy w schronisku to zapytam.

Posted

[quote name='Sylwia K']Rita nie mogłam wybrać się do schronu bo mój tz miał wypadek i operację zaraz po nim... teraz już jest na szczęście w domu, ale nie jest jeszcze do końca sprawny a mam małego brzdąca, któremu muszę zorganizowac nianię na czas odwiedzin w schronisku...

do celest jeżdżą jeszcze 2 inne wolontariuszki, w razie czego jak ja nie daję rady to piszcie do nich:
kosu32 i tanitka

Jutro planuję odwiedzimy w schronisku to zapytam.
Ok Sylwia,nie ma sprawy,całe szczescie,ze TZ w domu,najpierw załatw swoje sprawy rodzinne,to najwazniejsze,duzo zdrowia dla TZ,trzymaj sie cieplutko.

Posted

Tak, staruszek nie trzyma już potrzeb fizjologicznych...

rozmawiałam długo z jego opiekunka w schronisku, on ma tu nawet dobrze. Ma swoje legowisko, śpi w ciepłej kociarni, ma czyściutko (pracownica sprząta po nim wszystko), wychodzi z nią na spacerki po schronisku, jest jej oczkiem w głowie.

Posted

Sylwia K napisał(a):
Tak, staruszek nie trzyma już potrzeb fizjologicznych...

rozmawiałam długo z jego opiekunka w schronisku, on ma tu nawet dobrze. Ma swoje legowisko, śpi w ciepłej kociarni, ma czyściutko (pracownica sprząta po nim wszystko), wychodzi z nią na spacerki po schronisku, jest jej oczkiem w głowie.

Sylwia całe szczescie,ze ma dobra duszyczke przy sobie,ale co bedzie pozniej ?

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

[FONT=Arial]Każda adopcja cieszy, ale taka uskrzydla, wyciska łzy radości .... [/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]"Proszę anulować aukcję Allegro. Pies jest już z nami. Jest w opłakanym stanie. Właściwie w tej chwili jest to walka o jego życie. Pies jest starszy niż to podano (ma 13,5 roku), jest niemal ślepy, głuchy, niesamowicie chudy, ma ogromne problemy z chodzeniem. O wejściu na schody nie ma mowy. Ale charakter ma wspaniały. Jest bardzo dzielny. Ulżyło nam bardzo, że jest u nas. Pozdrawiam."[/FONT]

Posted

rita60 napisał(a):
To najwspanialsza wiadomosc z ostatnich dni...duzo zdrowka malenki,obys tym domkiem cieszyl sie jak najdluzej.

to jest to czego pragnie najbardziej każdy zwierzak