rita60 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Staruszek terierek prosi o ciepły domek na te ostatnie lata... Quote
rita60 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Czy juz cos wiadomo na temat zdrowia małego:roll: Quote
Sylwia K Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 Rita nie mogłam wybrać się do schronu bo mój tz miał wypadek i operację zaraz po nim... teraz już jest na szczęście w domu, ale nie jest jeszcze do końca sprawny a mam małego brzdąca, któremu muszę zorganizowac nianię na czas odwiedzin w schronisku... do celest jeżdżą jeszcze 2 inne wolontariuszki, w razie czego jak ja nie daję rady to piszcie do nich: kosu32 i tanitka Jutro planuję odwiedzimy w schronisku to zapytam. Quote
rita60 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 [quote name='Sylwia K']Rita nie mogłam wybrać się do schronu bo mój tz miał wypadek i operację zaraz po nim... teraz już jest na szczęście w domu, ale nie jest jeszcze do końca sprawny a mam małego brzdąca, któremu muszę zorganizowac nianię na czas odwiedzin w schronisku... do celest jeżdżą jeszcze 2 inne wolontariuszki, w razie czego jak ja nie daję rady to piszcie do nich: kosu32 i tanitka Jutro planuję odwiedzimy w schronisku to zapytam. Ok Sylwia,nie ma sprawy,całe szczescie,ze TZ w domu,najpierw załatw swoje sprawy rodzinne,to najwazniejsze,duzo zdrowia dla TZ,trzymaj sie cieplutko. Quote
Sylwia K Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Tak, staruszek nie trzyma już potrzeb fizjologicznych... rozmawiałam długo z jego opiekunka w schronisku, on ma tu nawet dobrze. Ma swoje legowisko, śpi w ciepłej kociarni, ma czyściutko (pracownica sprząta po nim wszystko), wychodzi z nią na spacerki po schronisku, jest jej oczkiem w głowie. Quote
rita60 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Sylwia K napisał(a):Tak, staruszek nie trzyma już potrzeb fizjologicznych... rozmawiałam długo z jego opiekunka w schronisku, on ma tu nawet dobrze. Ma swoje legowisko, śpi w ciepłej kociarni, ma czyściutko (pracownica sprząta po nim wszystko), wychodzi z nią na spacerki po schronisku, jest jej oczkiem w głowie. Sylwia całe szczescie,ze ma dobra duszyczke przy sobie,ale co bedzie pozniej ? Quote
Jagoda1 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Welszyku, dobrze, ze masz ciepło i "kawałek" swojego człowieka. Quote
Sylwia K Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 wszystko ok jego opiekunka dba o niego bardzo dobrze, jest kochany i rozpieszczany, mieszka z kotami i kilkoma szczeniakami Quote
rita60 Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Sylwia jest zapytanie o terierka,gdzie skierowac ? Quote
Jagoda1 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 [FONT=Arial]Każda adopcja cieszy, ale taka uskrzydla, wyciska łzy radości .... [/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]"Proszę anulować aukcję Allegro. Pies jest już z nami. Jest w opłakanym stanie. Właściwie w tej chwili jest to walka o jego życie. Pies jest starszy niż to podano (ma 13,5 roku), jest niemal ślepy, głuchy, niesamowicie chudy, ma ogromne problemy z chodzeniem. O wejściu na schody nie ma mowy. Ale charakter ma wspaniały. Jest bardzo dzielny. Ulżyło nam bardzo, że jest u nas. Pozdrawiam."[/FONT] Quote
rita60 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 To najwspanialsza wiadomosc z ostatnich dni...duzo zdrowka malenki,obys tym domkiem cieszyl sie jak najdluzej. Quote
paros Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 rita60 napisał(a):To najwspanialsza wiadomosc z ostatnich dni...duzo zdrowka malenki,obys tym domkiem cieszyl sie jak najdluzej. to jest to czego pragnie najbardziej każdy zwierzak Quote
Piromanka Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 O kurka wodna! Dopiero teraz przeczytalam!!! Rany, jak cudownie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts