mamanabank Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Patrzcie i cieszcie się ze mną, Wiera na dobre zadomowiła się już w swojej rodzinie: Quote
mamanabank Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 I jeszcze trochę biało-czarnego świata: Quote
Olga7 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Pozdrawiam serdecznie wspanialych ,serdecznych ludzi - rodzinę p.Marka oraz sama piękną Wierę/Chmurkę a także wspaniałego,przystojnego CTR Rodiona . Ze wzruszeniem czytam ten wątek i oglądam fot.- i cieszę się bardzo ,że choć symbolicznie pomogłam pięknej Wierze trafić do wspaniałego domu ludzi o ogromnym sercu. Mialam okazję odbyć wizytę przedadopcyjną w obecnym domu Wiery. Lepszych ludzi i domu Wiera na pewno by nie mogła sobie wymarzyć .Oby takich rodzin i domów bylo jak najwięcej! Piękna para z Wiery i Rodiona -szczęsliwi razem w szczęśliwym domu wśród b.miłych ,serdecznych ludzi. :p Quote
Olga7 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='mamanabank']WIERA JEDZIE DO NOWEGO DOMU!!! Jest już w drodze, trzęsie się biedulka ze strachu, będę Wam wklejać informacje jak się aklimatyzuje w nowej rodzinie. Mam nadzieję, że zdjęcia też będą! Quote
Olga7 Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Piękna z nich para : Rodion -wielki ,przystojny i elegancki CTR oraz Wiera -sliczna , tez elegancka jużaczka a do tego wśród wspanialej rodziny -ludzi kochających i szanujących wszelkie zwierzęta -nie tylko psy .Uklony i pozdrowienia dla rodziny p.Marka ! Pamiętam ,że obiecalam też wizytę poadopcyjną -ale to już tak dla wlasnej przyjemności raczej i zaszczytu bytności oraz rozmowy z państwem -niż wizytacyjnych/poadopcyjnych. Przyznam ,że trochę nawet zazdroszczę tak przepięknych psów -jak Rodion i Wiera ..:loveu: Quote
Olga7 Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Piękna z nich para : Rodion -wielki ,przystojny i elegancki CTR oraz Wiera -sliczna , tez elegancka jużaczka a do tego wśród wspanialej rodziny -ludzi kochających i szanujących wszelkie zwierzęta -nie tylko psy. Pamiętam ,że obiecalam też wizytę poadopcyjną -ale to już tak dla wlasnej przyjemności raczej i zaszczytu bytności oraz rozmowy z państwem -niż wizytacyjnych/poadopcyjnych. Przyznam ,że trochę nawet zazdroszczę tak przepięknych psów -jak Rodion i Wiera ..:loveu: /Zdublowany post -może uda mi się wykasować go pozniej -przepraszam/ . Quote
mamanabank Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 Kolejne fotki :-) Wiera z Rodionem Quote
mamanabank Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 Prawie cała rodzina, bo przecież ktoś musi robić zdjęcie Quote
mamanabank Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 No i proszę bardzo minął rok od adopcji Wiery. Przesyłam informacje i zdjęcia z nowego domu. Cytat: Wczoraj minął rok od przybycia Wierki do naszego domku....kiedy?....nie wiadomo..... Okazała sie wielką indywidualistką: - przylepa i pieszczocha na własnych warunkach - stróż- wróg tych, co za płotem, przyjaciel tych po naszej stronie...:), - wielbicielka czesania i suszenia suszarą, kąpieli mówi stanowcze nie! - przyjaciółka Rodiona z wyjątkiem pory karmienia - niestrudzona towarzyszka zabaw, spacerów i biegów po lesie.......itd, itp Pare zdjęć z jesiennych miłych igraszek Nieustająco zapraszamy do nas i naszych zwierzaków. _________________ Quote
mamanabank Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 http://www.youtube.com/user/MarekGPolska#p/a/u/0/4Fbet0st-q4 Quote
DZIR Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 O matko zdjęcia psów na wątku są zabójcze. Już zrobiłam tapetę. To jest właśnie moje marzenie Quote
Olga7 Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Bardzo cieszy szczęśliwe życie slicznej Wiery u boku przystojnego Rodiona a przede wszystkim wśród wspanialych, b.sympatycznych i b.serdecznych ludzi-wzorowej szczęsliwej rodziny.Mogłam to osobiście stwierdzić ,gdyż mialam ten zaszczyt poznać Państwa w czasie wizyty przedadopcyjnej dla Wiery .Widać bylo od razu ,że wszelkie wizyty poadopcyjne u tych Państwa nie sa konieczne ,ale kiedyś być może skorzystam z serdecznego zaproszenia tej b.miłej rodziny dla samej tylko przyjemności odwiedzenia Państwa ,ale i tez by jeszcze raz dać się przytulić wielkiemu, pieknemu Rodionowi,co jest dużą przyjemnością,nie ukrywam.Uroda i gabaryty Rodiona i Wiery robią wrażenie na każdym chyba. To podwójne szczęscie być posiadaczami takich pięknych jużaków jak one Wiera i Rodion. Jest kogo podziwiać,nie da sie ukryć. Ile radosci i szczęścia wnoszą do życia swych właścieli,to widać nawet na fot. Czuję się niemal wyróżniona,że moglam poznać tę wspaniałą rodzinę i Państwa-właścicieli Wiery i Rodiona ,gdzie są one członkami rodziny.Pozdrawiam Państwa serdecznie. Quote
mamanabank Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 Wiera z Rodionem i Całą Rodziną pozdrawiają świątecznie :-) Quote
Recommended Posts