losiczka Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Tak patrze na te wcześniejsze zdjęcia...wygląda jakby zimą była jakaś taka mniejsza niż teraz...może to kwestia sierści:hmmmm: i jakie długie pazurki...aż cążki mi się otwierają żeby jej obciąć.... Niteczka juz wysłałam PW:razz: Quote
idusiek Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 bo sie przytyło dziewczynce...jakbys sie nie ruszała i jadła to też bys siłą rzeczy przytyla:p a potem w domku się chudnie, bo są spacerki, przechadzki i ruuuuch Quote
losiczka Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 no tak co prawda to prawda:oops: Mia też po schronisku wychudzona nie była...wszyscy się dziwili a potem zwalili na mnie że utuczyłam biedna suńke:diabloti: Quote
niteczka Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [quote name='losiczka']Tak patrze na te wcześniejsze zdjęcia...wygląda jakby zimą była jakaś taka mniejsza niż teraz...może to kwestia sierści:hmmmm: i jakie długie pazurki...aż cążki mi się otwierają żeby jej obciąć.... Niteczka juz wysłałam PW:razz:[/quote] Dzięki za pomoc, ja też wysłałam;) Quote
idusiek Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 po południu będą nowe zdjęcia Buni....i tylko tyle:-( Quote
losiczka Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 no i jeszcze dzięki niteczce Bunia ma wyróżnioną alegratke:cool3: Quote
niteczka Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 [quote name='losiczka']no i jeszcze dzięki niteczce Bunia ma wyróżnioną alegratke:cool3:[/quote] Niech się Bunia pokazuje na salonach:lol: Quote
idusiek Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Bunia ma alllego. zdjęcia takie sobie....na szybko [url=http://www.allegro.pl/item758098589_bunia_malutka_i_laciata_suczka_czeka_w_schronisku.html]BUNIA-malutka i łaciata suczka czeka w schronisku (758098589) - Aukcje internetowe Allegro[/url] Moze będzie jakas szansa na pomoc dla suni...ale nie mogę nic obiecać dopóki nie znajde dla niej DT :oops: Quote
niteczka Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Super! Zwłaszcza te zimowe oddają skalę suni. Może ktoś ją wypatrzy? Takie skarpetkowe cudo!:lol: Quote
losiczka Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 O super!!!fundacyjne allegro zawsze lepiej wygląda:lol: od dawna namawiam moja mame żeby adoptowała wirtualnie psiaka z Ostrowii i juz ja do tego przekonałam pokazując Bunie...więc nawet jakby znalazł się dt to 30-40 zł miesięcznie by było;) Quote
idusiek Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 ooo :multi: to jeszcze potrzebujemy troche i cos sie moze uda :oops: Quote
idusiek Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Bunia czeka a czas ucieka a ja kombinuje jak kon pod góre...:oops: Quote
losiczka Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 i jak zwykle ludzie piszą, robią nadzieje...i zawsze wychodzi jedno wielkie G:cool1: (pani która miała podobnego pieska , który nazywał się Bunio narobiła nadzieje i zniknęła:roll:) a teraz jeszcze tak zimno..śnieg...mam nadzieje że Bunia wytrzyma :placz: Quote
idusiek Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 tja, kolejna zima Buni w schronie się zapowiada:shake: Quote
idusiek Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 [B]Bunia przyjedzie jutro do Warszawy, pojedzie do DT w Zalesiu.[/B] W środę miała sterylkę. Ktoś chętny ją zobaczyć? Losiczka, jutro mała koło poludnia będzie na nas czekać w lecznicy na Książecej ;) to w sumie niedaleko już od Ciebie. [B]Musimy znależć jej domek, ona na to zasługuje a ja liczę, że mi pomożecie[/B]. Potrzebna nam kasa na: karmę i środki ( odpchlenie, odrobaczenie, wykąpanie), szeleczki, smycz i zdjęcie szwów). Jutro zrobie jej lepsze zdjecia ( jak nie bedzie padac :mad:). Quote
losiczka Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 OOOO że co prosze???własnym oczom nie wierze:crazyeye: ja akurat jestem chora ale chyba nie powstryma mnie to przed zobaczeniem Buni:multi::loveu: Idusiek, jak ty to robiłaś???jestem pełna podziwu, naprawde:bigcool: Quote
losiczka Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Idusiek spotkam sie z wami jutro. Daje 100 zł i drobne fanty , które kupie po drodze:lol: postaram sie żeby były to rzeczy jak najbardziej przydatne:multi: o której bedziecie ja odbierać?bidulka pewnie obolała i totalnie przerażona po sterylce:oops: Quote
idusiek Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Fajowo, z góry dziękujemy! Ja będe w lecznicy przed południem ok 11.-11.30. mój numer znasz ;) Quote
niteczka Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Jak dobrze, że panienka załapała się na DT. Quote
losiczka Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 bede napewno:loveu: już mam przyszykowaną torbe z drobiazgami:razz: idusiek jak bym nie mogła odnaleźć lecznicy:cool1: lub coś to bede dzwonić:lol: rozumiem że Bunia z pod lecznicy jedzie prosto do DT, tak? p.s to jest książęca niedaleko pl.Trzech Krzyży? Quote
idusiek Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 no tak,jakos tak tam:) Lecznica Małych Zwierząt ul. Książęca 3, Warszawa 022 622 55 22 Quote
losiczka Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 sory ale ja sie gubie czasem nawet na prostej drodze:diabloti: Quote
idusiek Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Bunia przyjechała. Od losiczki dostałą w prezencie 100 zł, kołderkę, smycz i obrożę, witaminki i przysmaki. Dziękujemy bardzo.:loveu: Pojechala z nami do DT, na salony normalnie. od razu koszyczek wiklinowy, kołderka od losiczki i panna sie rozgosciła. Trochę poganiała rezydenta Pikusia z Palucha ale juz jest lepiej. Na koty nie reaguje. Panna wystraszona ale bardzo przylulaśna.Bardzi do ludzi. Dzisiaj po raz piewszy widzialam ją z podniesionymi uszkami i z usmiechnietym pyszczkiem. Fajna jest:) Nie ma pazura- bo była tam pogryziona, drugi wybity. Miała ciązę urojoną po sterylce, ale juz jej przechodzi. Kontaktowa i zdrowa i śmierdząca jak cholera po roku przebywania w schronie. Zdjęcia jutro bo padam na gębę.:oops: Quote
losiczka Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 to cudownie, należy jej się troche salonów:lol: P.S idusiek zapomniałam powiedzieć,że dałam tam takie spraye dwa (jeden przeciwko siusianiu i likwidujący zapach a drugi który ma sprawiać że pies sie załatwia w danym miejscu np.na gazecie) miałam wam powiedzieć że może przyda sie do szczeniaka albo jakby Buni zachciało się brudzić na salonach:eviltong: Nie wiem czy to skutkuje ale stwierdziłam, że może na jakiegoś psa innego niż Mia zadziała:evil_lol: W każdym razie mam nadzieje że spożytkujecie:cool3: już sie nie moge doczekać zdjęć bo ja zrobiłam tylko dwa:jak robi sioo a potem koo wiec tak nie za bardzo korzystnie wyszła:evil_lol: Quote
idusiek Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 kurdę, nie widziałam tam żadnych psikaczy, ale penwie nie za bardzo sie przyjzałam, istnieje taka szansa, bo juz byłam zmęczona tym dniem :oops: fotki, zaraz:p Quote
Recommended Posts