Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak patrze na te wcześniejsze zdjęcia...wygląda jakby zimą była jakaś taka mniejsza niż teraz...może to kwestia sierści:hmmmm:

i jakie długie pazurki...aż cążki mi się otwierają żeby jej obciąć....

Niteczka juz wysłałam PW:razz:

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='losiczka']Tak patrze na te wcześniejsze zdjęcia...wygląda jakby zimą była jakaś taka mniejsza niż teraz...może to kwestia sierści:hmmmm:

i jakie długie pazurki...aż cążki mi się otwierają żeby jej obciąć....

Niteczka juz wysłałam PW:razz:[/quote]
Dzięki za pomoc, ja też wysłałam;)

Posted

Bunia ma alllego. zdjęcia takie sobie....na szybko

[url=http://www.allegro.pl/item758098589_bunia_malutka_i_laciata_suczka_czeka_w_schronisku.html]BUNIA-malutka i łaciata suczka czeka w schronisku (758098589) - Aukcje internetowe Allegro[/url]

Moze będzie jakas szansa na pomoc dla suni...ale nie mogę nic obiecać dopóki nie znajde dla niej DT :oops:

Posted

O super!!!fundacyjne allegro zawsze lepiej wygląda:lol:

od dawna namawiam moja mame żeby adoptowała wirtualnie psiaka z Ostrowii i juz ja do tego przekonałam pokazując Bunie...więc nawet jakby znalazł się dt to 30-40 zł miesięcznie by było;)

• 2 weeks later...
Posted

i jak zwykle ludzie piszą, robią nadzieje...i zawsze wychodzi jedno wielkie G:cool1: (pani która miała podobnego pieska , który nazywał się Bunio narobiła nadzieje i zniknęła:roll:)

a teraz jeszcze tak zimno..śnieg...mam nadzieje że Bunia wytrzyma :placz:

• 2 weeks later...
Posted

[B]Bunia przyjedzie jutro do Warszawy, pojedzie do DT w Zalesiu.[/B]

W środę miała sterylkę.
Ktoś chętny ją zobaczyć? Losiczka, jutro mała koło poludnia będzie na nas czekać w lecznicy na Książecej ;) to w sumie niedaleko już od Ciebie.

[B]Musimy znależć jej domek, ona na to zasługuje a ja liczę, że mi pomożecie[/B].

Potrzebna nam kasa na: karmę i środki ( odpchlenie, odrobaczenie, wykąpanie), szeleczki, smycz i zdjęcie szwów).

Jutro zrobie jej lepsze zdjecia ( jak nie bedzie padac :mad:).

Posted

OOOO że co prosze???własnym oczom nie wierze:crazyeye:

ja akurat jestem chora ale chyba nie powstryma mnie to przed zobaczeniem Buni:multi::loveu:

Idusiek, jak ty to robiłaś???jestem pełna podziwu, naprawde:bigcool:

Posted

Idusiek spotkam sie z wami jutro. Daje 100 zł i drobne fanty , które kupie po drodze:lol: postaram sie żeby były to rzeczy jak najbardziej przydatne:multi:

o której bedziecie ja odbierać?bidulka pewnie obolała i totalnie przerażona po sterylce:oops:

Posted

bede napewno:loveu: już mam przyszykowaną torbe z drobiazgami:razz:

idusiek jak bym nie mogła odnaleźć lecznicy:cool1: lub coś to bede dzwonić:lol:
rozumiem że Bunia z pod lecznicy jedzie prosto do DT, tak?

p.s to jest książęca niedaleko pl.Trzech Krzyży?

Posted

Bunia przyjechała.

Od losiczki dostałą w prezencie 100 zł, kołderkę, smycz i obrożę, witaminki i przysmaki.
Dziękujemy bardzo.:loveu:

Pojechala z nami do DT, na salony normalnie. od razu koszyczek wiklinowy, kołderka od losiczki i panna sie rozgosciła. Trochę poganiała rezydenta Pikusia z Palucha ale juz jest lepiej. Na koty nie reaguje.

Panna wystraszona ale bardzo przylulaśna.Bardzi do ludzi. Dzisiaj po raz piewszy widzialam ją z podniesionymi uszkami i z usmiechnietym pyszczkiem. Fajna jest:) Nie ma pazura- bo była tam pogryziona, drugi wybity. Miała ciązę urojoną po sterylce, ale juz jej przechodzi. Kontaktowa i zdrowa i śmierdząca jak cholera po roku przebywania w schronie.

Zdjęcia jutro bo padam na gębę.:oops:

Posted

to cudownie, należy jej się troche salonów:lol:

P.S idusiek zapomniałam powiedzieć,że dałam tam takie spraye dwa (jeden przeciwko siusianiu i likwidujący zapach a drugi który ma sprawiać że pies sie załatwia w danym miejscu np.na gazecie) miałam wam powiedzieć że może przyda sie do szczeniaka albo jakby Buni zachciało się brudzić na salonach:eviltong: Nie wiem czy to skutkuje ale stwierdziłam, że może na jakiegoś psa innego niż Mia zadziała:evil_lol: W każdym razie mam nadzieje że spożytkujecie:cool3:

już sie nie moge doczekać zdjęć bo ja zrobiłam tylko dwa:jak robi sioo a potem koo wiec tak nie za bardzo korzystnie wyszła:evil_lol: