Molli Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 Kamila i Heksa napisał(a):Cioteczka Kamila pomoże w rozreklamowaniu :diabloti: Dzięki ;) Quote
Kamila_ Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='Molli']Dzięki Shel, banerek już dodałam na pierwszą stronę wątku ;) Owczarka, Koziołek i Wilczyca znalazły nowy domek :multi: Weronia, pamiętasz o Podusi, jej nadal nie ma w zakładce znalazły dom. Ale u was szybciutko domki znajdują :multi: Podnoszę! Quote
Molli Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Kamila i Heksa napisał(a):Ale u was szybciutko domki znajdują :multi: Podnoszę! Nie wszystkie psiaki mają tyle szczęścia by tak szybko znaleźć domek. Niektóre czekają latami. Quote
Molli Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Czemu tu tak cicho? Kto pomoże w ogłoszeniach? Może ktoś wspólne allegro dla onkowatych zrobi? Quote
Anashar Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Możecie je też poogłaszać na stronie OwP :) Quote
Molli Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 [quote name='Anashar']Możecie je też poogłaszać na stronie OwP :)[/QUOTE] Na forum owczarków w potrzebie są już od września, ale chyba nikt ich nie dodał na stronę. Quote
Anashar Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Ale na stronę się samemu dodaje psy :) [URL]http://owczarki.eu/jak[/URL] Quote
Molli Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 [quote name='Anashar']Ale na stronę się samemu dodaje psy :) [URL]http://owczarki.eu/jak[/URL][/QUOTE] Faktycznie, dzięki. Jutro w dzień psy powstawiam. Quote
Anashar Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Nie ma za co :) Kilku psom się udalo dzięki stronie, co raz więcej osób tam zagląda więc anuż się uda :) Quote
Molli Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 Wszystkie onki z tego wątku, które nie znalazły jeszcze domku zostały dodane na pies.pl i owczarki.eu (owczarki w potrzebie). Niedługo powinny pojawić się na tych dwóch stronach ;) Quote
Molli Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 ANASHAR, jak długo czeka się na pojawienie psów na stronie Owczarków w Potrzebie. Psiaki z Przyborówka dodałam ponad dwa tygodnie temu a na stronie nadal ich nie ma :roll: Quote
Molli Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 Nowy owczarek w schronisku (zapraszam na 2 stronę gdzie można się więcej o nim dowiedzieć ;)) Quote
Molli Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Mini-onka i Uszatek znalazły dom :multi: Quote
Anashar Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Molli napisał(a):ANASHAR, jak długo czeka się na pojawienie psów na stronie Owczarków w Potrzebie. Psiaki z Przyborówka dodałam ponad dwa tygodnie temu a na stronie nadal ich nie ma :roll: Wiem, że późno odpowiadam ale nie zaglądałem na wszystkie wątki ostatnio z braku czasu :) Wszystkie psy po dodaniu od razu pojawiają się na 1 stronie z ogłoszeniami. Nie trzeba czekać ani trochę ;) A przy okazji podniose wątek ;) Quote
Molli Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 Kochani - pomóżcie p.Wandzie oddając na nią głos w ankiecie :smile: Pozycja: Schronisko w Ruścu i Przyborówku. Link: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=13906 Quote
Recommended Posts