Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

posiłkowych fotek nie mam, ale obiecałam to obiecałam, sesja pasztetowa będzie :lol: tylko czekam na lepszą pogodę żeby fotki fajnie wyszły :D

A niestety Aza i Nora Komki nie tolerują :(
Więc często musi zostawac sama gdy tam jeździmy, a szkoda bo mają podwórko do dyspozycji to mogłaby się wyhasać :(

Posted

lo matko..to problem faktycznie..ale na pocieszenie ci powiem,ze moj Dali na swoim terenie innych psow tez nie toleruje..i obawiam sie,ze Gala nie bedzie suk tolerowac-ale czas pokaze :roll:

Posted

A wczoraj mało mi oczy nie wyszły na wierzch, poprostu dla mnie szok!!
Spacerowałam z Komką po parku, przechodził obok nas nieduży biały piesek, powąchały się i... Koma sie na niego rzuciła z zębami!! :o
Normalnie mnie zszkowało!! Na szczęście miałam ją na smyczy więc szybko odciągałam, tylko go lekko poturbowała...
Jeszcze nie widziałam jej w takiej akcji...
Szok poprostu :o

A z tym podwórkiem u dziadków to było w sumie do przewidzenia, że suki mogą nie tolerować innej na swoim terytorium... trudno :( Nic na to nie poradzimy...

Co innego jej miłość- niufek Maksiu... ostatnio dały sobie buzi przez ogrodzenie... :lol:

Posted

Moja jako szczenior łasiła się przeokropnie do każdego, puszczenie jej ze smyczy to był koszmar, poszłaby za każdym :-?
Teraz już nabrała trochę nieufności, nie to że jest agresywna ale nie da się np. każdemu jakoś czule ze sobą witać, ma troche dystansu... i cieszy mnie to... bo zbytnia ufność był nieco uciążliwa.

Posted

Kiedyś jak była młodsza i ktoś przyszedł do domu, a tej się coś nie spodobało to siadała i do końca obserowała tą osobę nie spuszczając z niej wzroku. Na dworze, facet specjalnie nabrał takiej postawy tak jakby 'groźnej' a ta zaczęła szczekać. Inny facet chciał ją tylko pogłaskać a ta zaczęła szczekać iw arczeć na niego. Co było dla mnie szokiem :o

Posted

Zabijcie mnie ale nowych fotek Komeczki brak! :(
Pogoda paskudna i nie robiliśmy fotek na dworze, w domu wychodzą do doopy.... lipa.
Żałuję, że nie mieszkamy w domu z ogródkiem, tak to by problemu większego nie było a tak to... ehhh

Mam jeszcze parę fotek Azy, robiłam je wtedy gdy było tak gorąco.
[img]http://www.pupile.com/pup/images/img_azainora.20.jpg[/img]
[img]http://www.pupile.com/pup/images/img_azainora.18.jpg[/img]

I Norka
[img]http://www.pupile.com/pup/images/img_azainora.19.jpg[/img]
[img]http://www.pupile.com/pup/images/img_azainora.16.jpg[/img]

Posted

[quote name='asher']Norka ot ma takie spojrzenie że bez kija nie podchodź :lol:[/quote]
Ona się troszkę krępuje przed aparatem :lol: też takie miny jej wychodzą.
Ale to łagodny baranek. Dla znajomych :evilbat: Z obcymi bywa różnie :lol: kiedyś robotnika dziabnęła w d**e :P :D

[quote name='asher'] Zwłaszcza na ostatnim zdjęciu :wink:[/quote]
Ano jak taką piękność ma do gryzienia to czego się dziwić :lol: (wykopaną z ogródka-ile tam była-kto wie? :evilbat: )

[quote name='olekg18']no nie buda z baldachimem :D[/quote]
A jak! :cunao: Wygoda musi być! :P
To dzieło mojego dziadka :D A na dole jest nawet krótki korytarz i dwie budy w jednej :lol:

Posted

[quote name='Koma']Moja jako szczenior łasiła się przeokropnie do każdego, puszczenie jej ze smyczy to był koszmar, poszłaby za każdym :-?
Teraz już nabrała trochę nieufności, nie to że jest agresywna ale nie da się np. każdemu jakoś czule ze sobą witać, ma troche dystansu... i cieszy mnie to... bo zbytnia ufność był nieco uciążliwa.[/quote]

To chyba dojrzewanie sprawia zmiany w zachowaniu, bo my przerabialiśmy dokładnie to samo :D

Posted

[quote name='dbsst']no nie wierze jaki to zart musial byc ze sie piechol wywalil ze smiechu ;)

Kama co z moja sesja pasztetowa :evilbat:[/quote]

hehe bo to wogóle superhiperśmieszny piechol :) Uwielbiam jej fotki cykać bo fajnie pozuje :D

A sesja... :oops:
Miała być to będzie ale pogoda nam nie służy za bardzo...

Posted

[quote name='Alfik']To chyba dojrzewanie sprawia zmiany w zachowaniu, bo my przerabialiśmy dokładnie to samo :D[/quote]

I Bogu dzięki że to mija... :lol:
Bo miałam już tego serdecznie dosyć! :evilbat:

Posted

[quote name='Koma']eee nie płacz
będzie dobrze :buzi:
dla Ciebie i Szpili spróbuję jutro jakies fotecki Komci pocykać :D[/quote]

:multi: i zasypiesz mnie :D

Posted

zobaczymy co da się zrobić ;)
Jak ładna pogoda będzie to fotecki będą na łonie natury, a jak nie... to postaram się tym gratem jakies lepsze w domciu porobić :D