Yuveza Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 eee dziewczyny od razu mi sie banan zrobił na twarzy :lol: jak tak to super:D ja moge zanocowac u babci w wawie i tam sobie autobusem na pola dojade i sie nie spóźnie :D więc taki ukald to mi sie podoba :eviltong: Quote
Aleksa. Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='westie_justa']eee dziewczyny od razu mi sie banan zrobił na twarzy :lol: jak tak to super:D ja moge zanocowac u babci w wawie i tam sobie autobusem na pola dojade i sie nie spóźnie :D więc taki ukald to mi sie podoba :eviltong:[/QUOTE] a ja dzień wcześniej kupie bilet.:D żebym szukać nie musiała, no i chusteczek nie zapominać.:D ja mam takie szczęście, że w drodze do Wawy kanary mnie sprawdzały i w drodze powrotnej też.:D Quote
motyleqq Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 spoko... tylko nie w środę, bo mam zajęcia, a jak będę zmęczona to mi się nie będzie chciało na nie iść:diabloti: a tak w ogóle, skoro Dora daję radę w autobusie/tramwaju, a Justyna ma spać w Wawie, to możemy też wybrać się gdzieś indziej niż Pola:) Quote
Aleksa. Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='motyleqq']spoko... tylko nie w środę, bo mam zajęcia, a jak będę zmęczona to mi się nie będzie chciało na nie iść:diabloti: a tak w ogóle, skoro Dora daję radę w autobusie/tramwaju, a Justyna ma spać w Wawie, to możemy też wybrać się gdzieś indziej niż Pola:)[/QUOTE] a gdzie ? :D bliżej ? błagam.. :D :)) Quote
Yuveza Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='motyleqq']spoko... tylko nie w środę, bo mam zajęcia, a jak będę zmęczona to mi się nie będzie chciało na nie iść:diabloti: a tak w ogóle, skoro Dora daję radę w autobusie/tramwaju, a Justyna ma spać w Wawie, to możemy też wybrać się gdzieś indziej niż Pola:)[/QUOTE] no niby tak;) ale ja jakos nie znam tyh warszawskich miejsc, a pola tez są duze wiec mzoemy isc w takie miejsca na polach gdzie nie bylysmy;) ale jak macie jakies pomysly:) Quote
motyleqq Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 np na Forty Bema, baardzo fajne miejsce. czy to bliżej, to nie wiem, ale Ola na pewno się nie zgubi, bo jeden tramwaj prawie do mnie, więc tam bym czekała, a potem kawałek autobusem. można na piechotę, ale byśmy się zgubiły :evil_lol: a Justyna to nie wiem, gdzie Twoja babcia mieszka? a po spacerze można jechać do mnie na ciepłą herbatę :lol: blisko mieszkam Quote
Aleksa. Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='motyleqq']np na Forty Bema, baardzo fajne miejsce. czy to bliżej, to nie wiem, ale Ola na pewno się nie zgubi, bo jeden tramwaj prawie do mnie, więc tam bym czekała, a potem kawałek autobusem. można na piechotę, ale byśmy się zgubiły :evil_lol: a Justyna to nie wiem, gdzie Twoja babcia mieszka? a po spacerze można jechać do mnie na ciepłą herbatę :lol: blisko mieszkam[/QUOTE] hmm, no nie wiem, nie wiem. :D mnie zmęczyło te 1,5 godz.. :( jeszcze czekanie na autobus wr.. tyle, że w tyg. nie bardzo mam jak jechać z Dorą..nasze 738 jest przepełnione, że ludzie z autobusu wypadają..:diabloti: Quote
Yuveza Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 no nie wiem :eviltong: moja babcia mieszka... kurde nie wiem jak sie nazywa "dzielnica" :eviltong: chyba grochów:P no przynajmniej w poblizu ulicy grochowskiej;) Ola wiesz pewnie nie bylo by 1,5h gdyby nie ten autobus najlepiej sobie zobaczyc o której kiedy;) i wtedy sie zwijac;) Quote
Aleksa. Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='westie_justa']no nie wiem :eviltong: moja babcia mieszka... kurde nie wiem jak sie nazywa "dzielnica" :eviltong: chyba grochów:P no przynajmniej w poblizu ulicy grochowskiej;) Ola wiesz pewnie nie bylo by 1,5h gdyby nie ten autobus najlepiej sobie zobaczyc o której kiedy;) i wtedy sie zwijac;)[/QUOTE] hmm, no moze dlatego..:p ale w tyg. z Dora nie damy rady w autobusie :/ Quote
motyleqq Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Ola, Tobie w czasie wyszło by tak samo ;) ale z grochowa to troszkę daleko, zależy skąd dokładnie, ale prawie godzina jazdy Quote
paulaa. Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 My akurat na Forty Bema mamy blisko i często tam wpadaliśmy w wakacje. :smile: Fajne miejsce, takie Bemowskie PM. :D Quote
motyleqq Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='paulaa.']My akurat na Forty Bema mamy blisko i często tam wpadaliśmy w wakacje. :smile: Fajne miejsce, takie Bemowskie PM. :D[/QUOTE] jak dla mnie lepsze od PM, bo jest fajne zróżnicowanie terenu :) aczkolwiek przez to w wakacje zgubiłam tam psa, bo wbiegła za górkę, a jak ja tam doszłam, to już jej nie było... na szczęście przybiegła po 10 minutach, jak ja już prawie płakałam ;) Quote
motyleqq Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='westie_justa']no wlasnie dlatego wole pola :roll:[/QUOTE] ale pomyśl, że Ola musi jechać 1,5h :D Quote
Aleksa. Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='motyleqq']ale pomyśl, że Ola musi jechać 1,5h :D[/QUOTE] nie ważne gdzie się umówicie .;) przyjadę i tam (jak dam radę) ale nie ma szans w tygodniu .:( Quote
paulaa. Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='Aleksandra95']nie ważne gdzie się umówicie .;) przyjadę i tam (jak dam radę) ale nie ma szans w tygodniu .:([/QUOTE] Czemuu ??? Quote
Aleksa. Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='paulaa.']Czemuu ???[/QUOTE] przeczytaj parę postów wyżej .;D Quote
paulaa. Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='Aleksandra95']przeczytaj parę postów wyżej .;D[/QUOTE] Dobra mam haha. :D Ale w niektórych godzinach w autobusach są pustki, bez przesady, ok.11-12 nie ma ludzi, bo ludzie do pracy nie jadą... Quote
Yuveza Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='motyleqq']ale pomyśl, że Ola musi jechać 1,5h :D[/QUOTE] no racja;) ale powiedzialas ze i tak jej w czasie wyjdzie tak samo ;) kurde gdyby Dora była kieszonkowa :roll::eviltong: Quote
Aleksa. Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='paulaa.']Dobra mam haha. :D Ale w niektórych godzinach w autobusach są pustki, bez przesady, ok.11-12 nie ma ludzi, bo ludzie do pracy nie jadą...[/QUOTE] a powrót ? :D Quote
Yuveza Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='motyleqq']ale pomyśl, że Ola musi jechać 1,5h :D[/QUOTE] no racja;) ale powiedzialas ze i tak jej w czasie wyjdzie tak samo ;) kurde gdyby Dora była kieszonkowa :roll::eviltong: Quote
paulaa. Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='Aleksandra95']a powrót ? :D[/QUOTE] Dacie rade, ciesz się że Dora lubi ludzi. :smile: Quote
Aleksa. Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='paulaa.']Dacie rade, ciesz się że Dora lubi ludzi. :smile:[/QUOTE] Lubi, ale naprawdę nie ma miejsca w tym autobusie.:p Quote
Yuveza Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Dobra, ktos moze jest chętny na spacer na polach w tym tygodniu?? Quote
paulaa. Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Na PM, to pojade jak będzie chociaż troche cieplej, przynajmniej ze 1 stopnień. :D Ale na Forty Bema moge zawsze, bo to kawałek ode mnie. :smile: Quote
Recommended Posts